Kasmadan Maxicebe Masaüstü Görünümde Nasıl Girilir?

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
uc browserla girincede çok güzel açıyor kasmadan aynı pcde ne görüyorsan görüyorsun,
beğen butonu hariç
mesela bu konuya son bir aydır 1 kişi girmiş ,kaç kişi beğenmiş, konuya girmeden konuyu kim açmış onu görebiliyorsun, profilin aynı pc gibi, herkesin foto rütbesi filan herşey görünüyor
belki bilenler vardır ben ilk defa kullandım

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
uc browserla girincede çok güzel açıyor kasmadan aynı pcde ne görüyorsan görüyorsun,
beğen butonu hariç
mesela bu konuya son bir aydır 1 kişi girmiş ,kaç kişi beğenmiş, konuya girmeden konuyu kim açmış onu görebiliyorsun, profilin aynı pc gibi, herkesin foto rütbesi filan herşey görünüyor
belki bilenler vardır ben ilk defa kullandım

bende uc browser 8.2 vardı.hiç kullanmadığım için hemen silmiştim.şimdi tekrar denerim.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende operaya alıştım yine opera kullanıyorum ama Bazen masa üstü lazım oluyor url yapıştırıp oradan bakıyorum
menüsü ingilizce ayarlar zor oluyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokıadan nefret edip daha telefon çıkmadan hayranı olanlar var birde çıktıktan sonra düşünün ?

man20

man20

Üye
can, sana opera miniyi tavsiye ederim en hızlı tarayıcı budur. çok çabuk açıo ama tek sorunu video izleyemiosun. ama resim filan bakabiliosun.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
İnternet hızınız düşükse siteleri açarken zorlanır bu bilgisayarda bile oluyor.

slant1111

slant1111

Üye
harita ve suite güncelleyeceğine tarayıcı da güncelleyebilr.

pRime.

pRime.

Üye
can, sana opera miniyi tavsiye ederim en hızlı tarayıcı budur. çok çabuk açıo ama tek sorunu video izleyemiosun. ama resim filan bakabiliosun.

youtube ve benzeri sitelerin videolarını açabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

Uc Browser 8.2 ile denedim.Çok hızlı bir şekilde açıldı.Biraz yamuk ve karışık açılıyor.Ama işimi görür.Teşekkürler arkadaşlar :oke: Opera mini'de deneyeceğim.

- - - Eklendi - - -

harita ve suite güncelleyeceğine tarayıcı da güncelleyebilr.

aynen :oke:

İnternet hızınız düşükse siteleri açarken zorlanır bu bilgisayarda bile oluyor.

internetim normal hızda.

deneyeceğim:tşk:

bende operaya alıştım yine opera kullanıyorum ama Bazen masa üstü lazım oluyor url yapıştırıp oradan bakıyorum
menüsü ingilizce ayarlar zor oluyor

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-625977.html

ANIL

ANIL

Admin
uc browserın yeni sürümü var n8 fan clup sayfasında görmüştüm.

pRime.

pRime.

Üye
evet biraz önce tekrar denedim. 808'deki 8.2 sürümlü tarayıcı nerdeyse sıfır kasma ile maxicep masaüstü sayfasına girebiliyor. reklamlar olmasa belki de daha iyi olabilirdi.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
evet biraz önce tekrar denedim. 808'deki 8.2 sürümlü tarayıcı nerdeyse sıfır kasma ile maxicep masaüstü sayfasına girebiliyor. reklamlar olmasa belki de daha iyi olabilirdi.

bendeki tarayıcı 8.3

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu uc browser nasıl oluyorda hiç kasmadan açıyor masaüstü anlamadım benim pc bile bu kadar rahat açmıyor :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşım başlığının cevabı opera mini next forumda bulabilirsin. İyi forumlar. Hatta şu an opera next den giriyorum ama tek sorunı yazı yazamazsın. Tabi mobile geri geçtim ben :)

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım başlığının cevabı opera mini next forumda bulabilirsin. İyi forumlar. Hatta şu an opera next den giriyorum ama tek sorunı yazı yazamazsın. Tabi mobile geri geçtim ben :)

böyle bir görüntüsü var.uc browser'dan daha kullanışlı.bir de multitouch olsaydı.

Üst Alt