Kasmadan Maxicebe Masaüstü Görünümde Nasıl Girilir?

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

o tarayıcının 8.2'den farkı olduğunu sanmıyorum.

- - - Eklendi - - -

veri sıkıştırma ve bulut sunucu kullanıyor. opera da bu mantıkla çalışıyor. onun için sayfadaki her özellik tam olarak kullanılamıyor.

adam smart beyler dağılın :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
opera turbo ney zannediyordunuz :D

• Beğen
Tepkiler: pRime.
aleranol

aleranol

Üye

böyle bir görüntüsü var.uc browser'dan daha kullanışlı.bir de multitouch olsaydı.

benim k. Farklı bu da ekran görüntüsü

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye

bir açıklasan iyi olur benim gördüğüm sadece yasaklı sitelere girişte ise yarıyor başka bir faydasını görmedim

bir örnek veriyorum

sen şimdi maxicep e giriyorsun,bu isteğin direkt olarak maxicep.com a gidiyor.gelen data yani download direkt opera turbo sunucusuna gidiyor.opera turbo sunucusu farklı bir dns kullandığından eğer site yasaklı ise açılıyor+%70 kadar web sayfasını sıkıştırarak(veri tasarrufu) senin telefonuna gönderiyor.basit çalışma mantığı bu:oke:

aleranol

aleranol

Üye
noss barın kinde ikonlar küçük hoşuma gitmedi ama onuda kullanıyorum. Telefonda şunlar var:
1 opera mobil
2 opera mini
3opera-firefox
4 opera next
4 mini browser
5 uc web
6 kendi operası
Yani hepsini denedim ve en iyileri
1. Opera next
2. Uc web
3 opera mobil
diğerleri de benzer. Yakında konu açarım belki bazılarının gereksizce üst konu olmalıkmış gibi açtığı şekilde açarım.

- - - Eklendi - - -

ya nawy bi de benim güvenli interneti engellemiyo bu turbu bi adres biliyonmu?

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

bu görüntülerde opera mini 7'den.firefox ile aynı hızda açıldı.foruma giriş yapana kadar öldüm.opera mini bazen çok yavaş bazen de çok hızlı çözemedim ben bunu :allalla:

- - - Eklendi - - -

noss barın kinde ikonlar küçük hoşuma gitmedi ama onuda kullanıyorum. Telefonda şunlar var:
1 opera mobil
2 opera mini
3opera-firefox
4 opera next
4 mini browser
5 uc web
6 kendi operası
Yani hepsini denedim ve en iyileri
1. Opera next
2. Uc web
3 opera mobil
diğerleri de benzer. Yakında konu açarım belki bazılarının gereksizce üst konu olmalıkmış gibi açtığı şekilde açarım.

- - - Eklendi - - -

bunların hepsi bende de var.yalnız opera mobile hiç açmıyor.uc browser ve opera next daha iyi açıyorlar.opera mobile'da çok kasma var.

PriZm

PriZm

Üye

Güvenli internet ne dns ile çözülür nede opera turbo ile malesef.bir arkadaşımda bu durumdan mağdur sürekli teamviewer den yardım et diyor :D ama çözümü yok sanırım bunun.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
cepte hız 96 kbs değilmi?
zaten pc düşmüyor 50 gb yaptılar kotayi yetiyor yani

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
benim N80 opera minide masaüstü olarak acıyor ama konulara cevap yazamıyorum. Hiçte kasmıyor :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
bizim teller ölmüş o zaman :kotu:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar mini gerçekten harika ama konulara cevap yazılmıyor masaüstü sürümde hiç kasmıyor ama illa bir sorun çıkacak:@

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar mini gerçekten harika ama konulara cevap yazılmıyor masaüstü sürümde hiç kasmıyor ama illa bir sorun çıkacak:@
opera mini de java script desteği yok ondandır herhalde.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

yazılmıyor mu? ben next kullandığım için hiç denemedim.o zaman hemen silelim :hmmm

Üst Alt