Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ebay'da 0.99 cent'e satıyorlar ne yapıyorsunuz siz 30tl mi verilir, biraz bekleyeceksiniz ama sonuçta adrese geliyor..
neltu1
Üye
Otg kablosu elde etmek için dişi usb adaptörü kullanmak yeterli değil mi? Yani telefonla gelen veri kablosunda değişiklik yapmadan dişi usb adaptörü takarak kullanılamaz mı?
Otg kablosu elde etmek için dişi usb adaptörü kullanmak yeterli değil mi? Yani telefonla gelen veri kablosunda değişiklik yapmadan dişi usb adaptörü takarak kullanılamaz mı?
O videoyuyu ben yüklemişitm ilk kullananlardan biride benim usb çoğaltıcı ile klavye mause görmüyor.Flash bellek olsun harddsik olsun hepsini görüyor kullanılıyor videosuda burda hatta
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tavbiy
Üye
Gerekli olan malzemeler
bir adet USB uzatma kablosu (bunun bir başı Dişi olan kısmı )
bir adet herhangi bir telefoncudan temin edebileceginiz mini usb kablosu
ve
bunları lehimleyip bir araya getirebilecek bir el becerisi veya usta
yilan53
Üye
Arkadaşlar sattığını nokia N8 in orjinal otg ve HDMI kablosu var onları vermedim satarken almak isteyene sayabilirim özel mesajdan ulaşabilirsiniz
lazye
Üye
5800 otg kablosu çalıştırır mı ?
yener999
Üye
İzmit e yolun düşerse belsa plazaya uğra alt katta elektro market var ora var orjinaldir 20 TL istediğin flashdisk i kullanabilirsin.
bozkurt955
Üye
dealxtreme den alın 2 dolar ücretsiz kapınıza kadar kargo yalnız 13 / 14 gün beklersiniz hepsi bu ben almıştım iki adet sorunsuz
uğur çotuk
Üye
arkadaşlar internetin altını üstüne getirdim OTG kablonun nokia E63 telefonda çalışıp çalışmadığını bulamadım bu konuda bu kabloyu nokia E63 telefonda deneyen varmı çalışıyormu.