Nokia E7 Vs 800 Lumia Vs 808 Karşılaştırması Ve Nokia 808'in Sürüm Numarası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 Vs 800 Lumia Vs 808 Karşılaştırması Ve Nokia 808'in Sürüm Numarası

Bu video çekmek için bir şeyler. Birincisi, sonuna doğru bir çok kullanışlı boyut karşılaştırma görebilirsiniz. 808 PureView (ginormous sensör bit dışında) tüm bu kalın olarak görünmüyor.

E7 karşı daha pocketable görünüyor.

Nokia 808 Sürüm Numarası:
Dikkat çekmek için bir şey 05-11-2012 tarihli Belle FP1 112.020.0308.01.01, sürümüdür.

Kaynak:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim eline sağlık da çevirileri google dan kopyala yapıştır yapmasan daha güzel olur

tempestshine

tempestshine

Üye
arkadaşım konu açmak için konu açma.google çevirisi berbat.çeviriyi kendi bilginle düzenleyip yazabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ve sanırım burda anlatılmak istenen 808 in sürüm numarası.. bende de fp1 var ama sürüm 112.010.1404.. 808 güncellendi mi acaba :hmmm tasarıma gelirsek de en güzeli tabiki lumia800

FastBreaker

FastBreaker

Üye
sanki e7nin ekranı 808den daha büyük halbuki ikiside 4''

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kasadan öyle görünüyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
E7 çok daha hoş duruyor 808 den kasadan falan ama harbiden E7 daha heybetli duruyor :)

doctorrr

doctorrr

Üye
orda lumia varkeeen...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada Lumia 800 konusunda Nokia Türkiye'yi tekrar aradım bugün.
Aslında Mayıs ayı içerisinde beklediklerini ancak tedarik aşamasında yaşanan sorunlardan dolayı ertelemek zorunda kaldıklarını söylediler. Haziran ayı içerisinde bekliyorlarmış. Bu yaz dönemi içerisinde kesinlikle çıkacak dediler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkçe dil desteği bekleniyor o yüzden satışta değil.

KxTR79

KxTR79

Üye
ya bu n9 lumia 800 ve 900 çok güzell gözüküyor yaa :)

KxTR79

KxTR79

Üye
hangisini :) inşallah bende alırdımda bizimkilere söz verdim 701 le devam edeceğime :(((

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hangisini :) inşallah bende alırdımda bizimkilere söz verdim 701 le devam edeceğime :(((

kısmetse 900 kardeşim :) ben 701 i de kendim aldım 900 ü de kendim alacağım sıkıntı yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt