Nokia Belle Hoparlör Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syrex18

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Hoparlör Sorunu
Forumda göremedim eğer konu varsa da özür diliyorum. Nokia C7-00 telefonuma Belle güncellemesini yaptıktan sonra çift hoparlörden birinden ses gelmemeye başladı. Bu herkeste olan bir durum mu yoksa benim hoparlörümden mi kaynaklanıyor?

imampower11

Üye
c7 de zaten hoparlörden birisi süs amaçlı konmuş tasarım bozulmasın diye yani Sadece ses genişliğini artırırsanız 2.hoparlörden bi fayda alırsınız yani donanımsal bişey bu yazılımla alakası yok
özet:2 hoparlör var ama 1.i tasarım amaçlı sadece 1 i çalışıyor

Syrex18

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler. Peki o hoperlörü aktifleştirebilme imkanım var mı?

E_yedi

Üye
arkadasım konuyu okuyunca arkadasın telefona baktım belle yuklu sag ve soldznda ses gelıyor sus amaclı olurmu hıc bılmıyorsanız barı saglam sallayın :) senın telefonda sorun var normalde ıkısde calısıyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
yok cnm çalışmıyor c7 de

E_yedi

Üye
arkadaslar konuyu duzgun anlamamıssınız. Konu sahıbu belle guncellemesınden sonra 2. Hoparlorden ses GELMEMEYE basladı dıyor. Bu demekkı c7 nın 2 hoparlorude calısıyor. Kıı arkadasın teefonuna baktıgımda sorunsuz ıkısıde calısıyor.

Bundan bır oncekı yorum ypan arkadasım acaba hıc elıne c7 aldınmı da calısmıyor dıyorsun .

kingertuz

Üye
arkadaslar konuyu duzgun anlamamıssınız. Konu sahıbu belle guncellemesınden sonra 2. Hoparlorden ses GELMEMEYE basladı dıyor. Bu demekkı c7 nın 2 hoparlorude calısıyor. Kıı arkadasın teefonuna baktıgımda sorunsuz ıkısıde calısıyor.

Bundan bır oncekı yorum ypan arkadasım acaba hıc elıne c7 aldınmı da calısmıyor dıyorsun .

C7 ve nokia 701 birebir aynı modellerdir.tabi işlemci özelllikleri farklıdır.neyse zaten nokia nın sitesine girip bakarsanız her iki modeldede çift hoporlor görüntüsü olmasına rağmen sadece sol taraftaki tarafta gerçekten hoporlör olduğunu teknik özelliklerde görebilirsiniz.yani çift hoporlör yoktur.tek hoporlör vardır.yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi süs mantıklı ikinci hoporlör varmış görüntüsü vardır yada diğeri belki kamera çekimi yaparken sesi kayıt mikrofonu vardır bu ayrıntıyı yazmamışlar ama

E_yedi

Üye
C7 ve nokia 701 birebir aynı modellerdir.tabi işlemci özelllikleri farklıdır.neyse zaten nokia nın sitesine girip bakarsanız her iki modeldede çift hoporlor görüntüsü olmasına rağmen sadece sol taraftaki tarafta gerçekten hoporlör olduğunu teknik özelliklerde görebilirsiniz.yani çift hoporlör yoktur.tek hoporlör vardır.yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi süs mantıklı ikinci hoporlör varmış görüntüsü vardır yada diğeri belki kamera çekimi yaparken sesi kayıt mikrofonu vardır bu ayrıntıyı yazmamışlar ama

kardesım c7 nın ıkı hoparlorundende ses gelıyor arkadasın telı elıme aldım kulagımı dayayıp baktım elımle kapya kapaya baktm ıkısıde aktıf calısıyor. Konuda arkadasta calıstıgnı soyluyor zaten su lafında "Nokia C7-00
telefonuma Belle güncellemesini
yaptıktan sonra çift hoparlörden
birinden ses gelmemeye başladı. "
belleyı gunceledıkten sonra gelmwdıgnı soylemıs bu lafından sunuda cıkartalım annada gelıyormus demekkı.narkadasımın telefonu bellle yuklu ıkı hoparlor aktıf sanırm arkadasın telefonunda yazılımsal bır sorun var. Veyada ayarlarına bakmadan konu acmıs.

Konu acan arkadasım muzık calardayken ayarlara gır dengede yap ..dengedeyse sag a veya sol a cekerek cızgıyı dene .. Oda olmadı ses yukseltme felan var onlara bır bak ıkısıde aktıf. Hıc olmadı sen belleyı tekrar yukle.

Anna yuklu ıken calısıyormuydu ??

blackcemre

Üye
Kullanm kılavuzunu açın bakın mono hoparlör diyor yani tek hoparlör.

E_yedi

Üye
Kullanm kılavuzunu açın bakın mono hoparlör diyor yani tek hoparlör.

o zaman arkadasın telefondan nasıl ses gelıyorya.knuyu acan belle yukledıkten SONRA ses gelmıyor dıyor arkadasım konuyu tam anlamadan neden yorum atıyon.

Ayrıca konunun sahıbı nereye kayboldu telefon hakkında hıc bılgı vermıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt