arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım hangisi sizce??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Destekten kastım örnegin 4s ile 4 arasında 4-5 kat performans farkı oldugu söylendi aynı durum gelecek olan iphone 5 için de olursa yani devasa bi donanım gelirse ona özel oyun uygulamalar çıkar ve 4 biraz sıkıntı çeker bu konuda.
Yoksa ios sürüm sıkıntısı olmaz.

mamilim90

mamilim90

Üye
Hertürlü Iphone Ama 8gb Hiç Bir şeyine yetmez Git Iphone 16 Gb Al kesinlikle pişman Olmucaksın sakın Iphonu diğer telefonlarla Yok donanım kamera ws karşılaştırma ve ıphoneda herşey paralı demişssin 2 3 jailbreak yöntemi ile Herşy ücretsiz olucak 100$ lık uygulama bile Ve şuda var ıphonu satarken hiç sıkıntı çekmezsin ve 2. el fiyatlarıda düşük değil Iphonu Kullanmamış biri sadece Donanım Olarak karşılaştırır Ama Yazılımı Sayesinde Donanımdan Ço yazılım ön plana çıkıyor Iphonu Alıp eyer jailbreak Yapmıcaksan kesinlikle Alma Jailbreaksız Iphone Kapalı kutu özgürlük 0 ben uraşmam öyle şeylerle diosan Xperia Al

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
düşünme sony al ıphone alırsan pişman olursun

Türe

Türe

Üye
Destekten kastım örnegin 4s ile 4 arasında 4-5 kat performans farkı oldugu söylendi aynı durum gelecek olan iphone 5 için de olursa yani devasa bi donanım gelirse ona özel oyun uygulamalar çıkar ve 4 biraz sıkıntı çeker bu konuda.
Yoksa ios sürüm sıkıntısı olmaz.

Valla o kadar video inceledim ama 4-5 kat fark da yok açıkçası :hmmm

---------- Eklendi @ 01:08:48 ---------- Yazıldı @ 01:07:54 ----------

Bu arada fotoğraf kaliteleri adına 2 fotoğraf ;

iPhone 4 :

Xperia S :

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Video da belli olmuyo da benchmarklarda farkını koymus.Beni düsündüren konu 5'in donanımı.
Eger harika ötesi bi donanım olursa quad core lar falan pc de ki oyun keyfini ip5'de yasamamız mümkün olur iste 4'ün tek sıkıntısı bu olur.Yoksa suan için tartısılcak bi yanı yok.
He hafızası az 8 yetmez gibi 1-2 gb boyutunda oyunları var zaten.

Türe

Türe

Üye
Video da belli olmuyo da benchmarklarda farkını koymus.Beni düsündüren konu 5'in donanımı.
Eger harika ötesi bi donanım olursa quad core lar falan pc de ki oyun keyfini ip5'de yasamamız mümkün olur iste 4'ün tek sıkıntısı bu olur.Yoksa suan için tartısılcak bi yanı yok.
He hafızası az 8 yetmez gibi 1-2 gb boyutunda oyunları var zaten.

8 gb çok az . Ben şahsen quad core geleceğini düşünmüyorum en fazla 1 ya da 1.3 ghz dual core işlemci , geliştirilmiş gpu , 4.0 inç ve hd ekran olsa fazla fazla memnun eder herkesi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Her zaman kagıt üstünde yenilip pratikte ezen apple,artık kagıt üstünde de ezecek gibi geliyor bana.
Rakibe bakılınca korku salan bi adreno 220 var :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Süleyman ve Furkan kardeşlerim çok güzel paslaşma yapmışsınız süper ikili iphone konusunda ben tartışmaya katılmak istemiyorum süleyman biliyorsun beni hiç girmeme gerek yok :kop: Tek yorum Xperia S al bence neden dersen İphone 4 ten kim ne derse desin çok daha üstün Xperia S (Bastırarak söyüyorum bu benim fikrim) ama iphone 4S dersen fikrini değiştirip o zaman İphone 4S tercih etmelisin bence ;)

Türe

Türe

Üye
Her zaman kagıt üstünde yenilip pratikte ezen apple,artık kagıt üstünde de ezecek gibi geliyor bana.
Rakibe bakılınca korku salan bi adreno 220 var :hmmm

iPhone 4S geçtiğine göre iPhone 5 ile Xperia S ' i karşılaştırmak abes olacak sanırım.

---------- Eklendi @ 01:23:36 ---------- Yazıldı @ 01:22:30 ----------

Süleyman ve Furkan kardeşlerim çok güzel paslaşma yapmışsınız süper ikili iphone konusunda ben tartışmaya katılmak istemiyorum süleyman biliyorsun beni hiç girmeme gerek yok :kop: Tek yorum Xperia S al bence neden dersen İphone 4 ten kim ne derse desin çok daha üstün ama iphone 4S dersen fikrini değiştirip o zaman İphone 4S tercih etmelisin bence ;)

Üstün özellikleri elbette var ;) Ama adam gibi karşılaştırma videosu bile olmadığı için objektif yorum yapamıyorum.

franzliszt

franzliszt

Üye
bence iphone4 8gb alma ; nedeni hafıza az bir nova3 yüklersin oyun 1.60gb sen düşün 4 oyunda tıkanır hafızan ,karşılaştırmaya gelirsek ;
sony xperia s iphone4 den donanım anlamında daha iyi bir cihaz ben bu iki cihaz arasında kalsam xperia s i tercih et derim ama neden ! daha yeni model satarken para eder çift çekirdek vvs vs , eğer iphone4s deseydin kesinlikle iphone4s al derdim şuan kesinlikle rakipsiz bence çünkü geçen samsung galaxys3 ile karşılaştırma bencmark testini paylaştılar bende yabancı siteden paylaştım 4 çekirdekli mali gpu lu galaxys3 den çok daha yüksek performans vermiş buda 4sin ne kadar güçlü olduğunu gösterir bunun dışında;
eğer 1600 tl kadar para verebileceksen git yurt dışından kaçak pasaporta kayıtlı iphone4s 16 gb al bizim arkadaşlar yaptı mutlu mesut kullanıyorlar .

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ya gencler 8gb hic bisiye yetmez.Kardesim en az ama en az 16 olmali

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
geveyli iphone 4 GS 16 GB buldum 1300 TL Geveyli yurt dısındna gelme diye yarın oburgun kapanma rıskı varmı bunların bıde fabrıkadan sım free modellerı var tam anlamadıgım ıcın soruyorum

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
sony al bence

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
geveyli cihaz itunes uzerınden guncellenebılıyormu nasıl bır sıstem bu? fransadan gelme felan yazılı ama kımısı fabrıkadan sim free dıyor sımdı aldıgım cıhazda yarın oburgun elımde kalmasın?

MuhammedAliAKB

Üye
4s deseydin tabikide 4s

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Kardeş sen naaptın yav 1400-1500 TL civarı (0) İphone 4S 16 GB alırsın. Donanımhaber forumlarına bak. Simkilitsiz :)

Neverex

Üye
iPhone 4 al. :oke:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
herkese verdiği bilgiler için teşekkür ederim ama sony xperia S 32 GB almaya karar verdim bana herseyi daha cazip geldi .!!

MoonLife01

MoonLife01

Üye
En iyisi Sony Tabikide ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...