Nokia kullanicilarinin dikkatine!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kullanicilarinin dikkatine!!
arkadaşlar hepiniz bilirsinizki telefon parçası bulmak zordur. Hele birde orjinal yada çıkma parça bulmak çok daha zordur. Ben istanbul fatihte oturuyorum ve 3 yıldır telefon cenneti olan tahtakale + sirkeci den telefon , telefon aksesuarı ve telefon parçaları alarak çok düşük bir karla müşterilere satıyorum. 2 Yıldır maxicepten download yapıyorum ama maxicepten satış yapmak ilk kez aklıma geldi. Şuanda nokianın hertürlü parçasını satıyorum ve sizlerinde telefoncunuzda bulamadığınız parçaları birkezde bana sormanızı istiyorum. Pm atabilir yada arayabilirsiniz .
Tel= 0544 301 46 68

bahsi geçen ilan linki = http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/bir-bu-eksikti-nokianin-herturlu-modelinin-orj-ve-cakma-parcalari-bulunur-642774.html?#post4695300

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
arkadaşlar hepiniz bilirsinizki telefon parçası bulmak zordur. Hele birde orjinal yada çıkma parça bulmak çok daha zordur. Ben istanbul fatihte oturuyorum ve 3 yıldır telefon cenneti olan tahtakale + sirkeci den telefon , telefon aksesuarı ve telefon parçaları alarak çok düşük bir karla müşterilere satıyorum. 2 Yıldır maxicepten download yapıyorum ama maxicepten satış yapmak ilk kez aklıma geldi. Şuanda nokianın hertürlü parçasını satıyorum ve sizlerinde telefoncunuzda bulamadığınız parçaları birkezde bana sormanızı istiyorum. Pm atabilir yada arayabilirsiniz .
Tel= 0544 301 46 68

bahsi geçen ilan linki = http://195.87.224.141.exorace.com/servlet/redirect.srv/sruj/syonukob/snop/p1/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/bir-bu-eksikti-nokianin-herturlu-modelinin-orj-ve-cakma-parcalari-bulunur-642774.html?#post4695300

7610 tuş pedi varmı?

yunus5055

yunus5055

Üye
N70 orjinal kulaklık + orjinal siyah kab kaç liraya bırakırsin ?

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
özelden cevaplanmıştır.

yunus5055

yunus5055

Üye
Kabın fiyatını merak edenlere soylim bari ... Ark 60 küsur tl diyo :)

webci274

Üye
Kardeş sanalpazar dükkanın nedir?

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bi dükkanm yok.

yunus5055

yunus5055

Üye
Öyle bi dükkanm yok.

Eşya incelemesi yapmak için güzel olurdu ... Maxicep adminleriyle iletişime geç bence ... Sayfanın resmi eşya satıcısı olursan bütün üyeler sana çalışır ...

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
kaziklama yok bizde:) . Haklısın yunus kardeş. resmi satıcı olunabilir ama ben lys sonucumu bekliycem . İyi bi sonuç alırsam üni yolu açılır üni yolu açılırsada muhtemelen telefonculuğu bırakmak ve şehir dışına çıkmak zorunda kalcam. O yüzden şimdilik pasif satıcıyız :)

yunus5055

yunus5055

Üye
kaziklama yok bizde:) . Haklısın yunus kardeş. resmi satıcı olunabilir ama ben lys sonucumu bekliycem . İyi bi sonuç alırsam üni yolu açılır üni yolu açılırsada muhtemelen telefonculuğu bırakmak ve şehir dışına çıkmak zorunda kalcam. O yüzden şimdilik pasif satıcıyız :)

Lysden pek ümidim yokta .. Ins şu polisligi geçeriz :) ayın 31 inde mülakat gidecez ...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

Lysden pek ümidim yokta .. Ins şu polisligi geçeriz :) ayın 31 inde mülakat gidecez ...

insanlarin hayalleri olmasa bu dunya cekilmez. Gercek olsun yada olmasin.:) arkiler siz bekleyin ne demisler, bekleyen dervis ... Gerisini siz anlarsiniz.

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

yunus5055

yunus5055

Üye
Mülakattan geçtik çok şükür .. Şimdi 1 temmuzdaki sınava kaldı geleceğimiz ...

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
benim kuzende geçti :D sınavıda geçersiniz inşaAllah

NewSoldier

NewSoldier

Üye
kirve burda bit pazarı var herşey çok ucuz orjinal kulaklıklar 1 tl kapaklar tuş takımı dahil 1 tl :D yinede sağol hoparlor ve mikrofonda 1-2 tl arasında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt