Nokia kullanıcılarının dikkatine!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kullanıcılarının dikkatine!
arkadaşlar hepiniz bilirsinizki telefon parçası bulmak zordur. Hele birde orjinal yada çıkma parça bulmak çok daha zordur. Ben istanbul fatihte oturuyorum ve 3 yıldır telefon cenneti olan tahtakale + sirkeci den telefon , telefon aksesuarı ve telefon parçaları alarak çok düşük bir karla müşterilere satıyorum. 2 Yıldır maxicepten download yapıyorum ama maxicepten satış yapmak ilk kez aklıma geldi. Şuanda nokianın hertürlü parçasını satıyorum ve sizlerinde telefoncunuzda bulamadığınız parçaları birkezde bana sormanızı istiyorum. Pm atabilir yada arayabilirsiniz .
Tel= 0544 301 46 68

bahsi geçen ilan linki = http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/bir-bu-eksikti-nokianin-herturlu-modelinin-orj-ve-cakma-parcalari-bulunur-642774.html?#post4695300

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende başlığı görünce nokia iflas etti sandım

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu 4 yere açtm ve özellikle link ekledm. Çünk ürün satış bölümü çok cansz. Ordaki arkadaşlar içersinden çare bekleyenler var. Bu gün 2 ve 3 aydır çözüm bekleyen abilere yardmcı oldm. Umarım benm gibi sizlerde orayı ziyaret edip onlara yardmcı olursunuz..

aşkım34

Üye
teşekkürler

cesares_

Üye
yok artık yaa.nokianın türkiye forumları çakma ya da takma parça distrübitörü gibi reklam yaa :-D
hayır adam amme hizmeti mi yapıyo nedir baba hayrına :-D
neyse hayırlı satışlar ne diyeyim bi yaşıma daha girdim.

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
özelden cevaplanmştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt