Türe
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal farkonex açık are önde
Bu sitenin objektifliği sıfır . Çünkü millet oyluyor . Bu ankete bakıp da cihaz alana pes derim

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal farkonex açık are önde

4s iyide one x de öyle böyle değil yani apple dava açıp boşuna amerikada yasaklatmadı apple ezilmekten korkuyor one x beklenti üzerinde ben ya lumia 900 yada one x almayı düşünyrm 808pure alacaktm ekrandan elendi iphone gözde büyütülüyo oda var biraz one x in ekran çözünürlüğü muhtesem ben iphonelerin en cok çözünürlük özelleiğini seviyodm onuda onex 4.7 720p ve tegra3 le çiğnedi
Bu sitenin objektifliği sıfır . Çünkü millet oyluyor . Bu ankete bakıp da cihaz alana pes derim![]()
)))Arkadaşlar ben sorunumu şöyle dile getireyim ozaman androidin önü açik mi yoksa ios her daim en iyisimi olacak?

zaten androidin sorunu buradan başlayor trident bile kullanırsa (ki çin de adını bile duymadıgımız onlarca telefon markası var) androidin kalitesi her gecen gün düşergooglenin yaptıgı şeyin önü kapalı olurmu trident bile anroid telefonnnn çıkarmıs![]()
katılmıyorum çünkü çindeki telefonlar şimdilik 400-500 mhzi geçemiyor dolayısıyla en fazla 70.000 uygulama kullanıyorlar
zaten androidin sorunu buradan başlayor trident bile kullanırsa (ki çin de adını bile duymadıgımız onlarca telefon markası var) androidin kalitesi her gecen gün düşer
çin için üretilen cihazlar bazen burada da paylaşılıyor ve öyle 400-500mhz degil dual core quad core cihazlar da vargaliba bu durumda benim bilgim daha fazla arkadaşlar iosta 2 kat uygulama bulunmasının tek sebebi var oda modellerin az ve benzer olması ve böylece uygulamaların daha kolay yapılması
---------- Eklendi @ 00:27:47 ---------- Yazıldı @ 00:25:51 ----------
katılmıyorum çünkü çindeki telefonlar şimdilik 400-500 mhzi geçemiyor dolayısıyla en fazla 70.000 uygulama kullanıyorlar
one x çıkalı 20 gün oldumu yauw![]()

one x çıkalı 20 gün oldumu yauw![]()
daha fazla bile oldu..
Bana daha dun cikmis gibi geliyor zaman akip gitmis bu arada one x konusunda bir iki kere inceleme firsatim oldu sistem iyi fakat tasarimi rahatsiz ediciydi

Bana daha dun cikmis gibi geliyor zaman akip gitmis bu arada one x konusunda bir iki kere inceleme firsatim oldu sistem iyi fakat tasarimi rahatsiz ediciydi