4s ini al gerisini merdane halleder :kıskıs:
avcitalip Üye Türe' Alıntı: Nam-ı diğer oklava Genişletmek için tıkla ... neyse iyi geceler uyuyorum ben
zappinger Üye erko merko' Alıntı: Yok öyle bi dünya. SunSpider: Düşük daha iyi V8: Yüksek daha iyi Octane: Yüksek daha iyi Genişletmek için tıkla ... Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir
erko merko' Alıntı: Yok öyle bi dünya. SunSpider: Düşük daha iyi V8: Yüksek daha iyi Octane: Yüksek daha iyi Genişletmek için tıkla ... Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir
DreaMagiC Üye zappinger' Alıntı: Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir Genişletmek için tıkla ... Neymiş hocam Tegra bana anlatır mısınız acaba ?
zappinger' Alıntı: Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir Genişletmek için tıkla ... Neymiş hocam Tegra bana anlatır mısınız acaba ?
Türe Üye zappinger' Alıntı: Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir Genişletmek için tıkla ... En iyi exynos mu
zappinger' Alıntı: Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir Genişletmek için tıkla ... En iyi exynos mu
zappinger Üye Türe' Alıntı: En iyi exynos mu Genişletmek için tıkla ... Tabi senin cihazindaki exynos degil
Türe Üye zappinger' Alıntı: Tabi senin cihazindaki exynos degil Genişletmek için tıkla ... Olsa ne yazacak ben hala ordaym pardon s3 elimin altinda sira arkadasimda var her gun gorup kullanma imkanim var dert etme kendine bu kadar bunlari
zappinger' Alıntı: Tabi senin cihazindaki exynos degil Genişletmek için tıkla ... Olsa ne yazacak ben hala ordaym pardon s3 elimin altinda sira arkadasimda var her gun gorup kullanma imkanim var dert etme kendine bu kadar bunlari
erko merko Üye zappinger' Alıntı: Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir Genişletmek için tıkla ... Ben tegra iyimi dedim
zappinger' Alıntı: Hocam abarttiginiz tegranin aslinda ne oldugunu bilin lutfen yok 12 cekirdek en iyi islemci exynostur sonradan A6 gelir Genişletmek için tıkla ... Ben tegra iyimi dedim
zappinger Üye o exynos suan piyasada yok. suan piyasadaki en iyi exynos note 10.1 ve note2 de onlarda ortaligin ********* - - - Eklendi - - - erko merko' Alıntı: Ben tegra iyimi dedim Genişletmek için tıkla ... Tabloyu gostermek icin alintiladim
o exynos suan piyasada yok. suan piyasadaki en iyi exynos note 10.1 ve note2 de onlarda ortaligin ********* - - - Eklendi - - - erko merko' Alıntı: Ben tegra iyimi dedim Genişletmek için tıkla ... Tabloyu gostermek icin alintiladim