Iphone 4s mi htc one x mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HAGİSİ?

• BU GÜNE KADARKİ EN İNANILMAZ IPHONE...

Kullanılan: 14 43.8%
  • Üstün performans standart bir özelliktir..HTC ONE X

Kullanılan: 19 59.4%

• Kullanılan toplam oy
    32

teknoloq

Üye
    Konu Sahibi
şu an piyasadaki en güzel tasarım lı cihazlar n9 ve lımia serisidir gerisi hikaye htc yi biraz kulanma fırsatın olmuş olsaydı hcam emin ol içinin de dışı gibi boş olduğunu görürdün..

arkadaşim bi sorum olacak nedir bu lumia aşki insanlarda.telefonun uygulamalari androide kafa tutamaz biz bide androidin uygulama azliğindan şikayet edcz.hadi tasarimi hoş ona bakarsan se arc s de süper bir tasarima sahip yani biz işlevselliğine bakiyoruz güzelliğine değil bu arada tercihlerim sizlerin sayesinde gs3 yada 4s oldu teşekkürler maxicep... Zaten haziran başinda alacam (kredi karti limiti YÜZÜNDEN) ozmna kadar zaten hangisini alsam 3-4 yil kullanirim teşekkürler....

---------- Eklendi @ 19:15:13 ---------- Yazıldı @ 19:13:53 ----------

yeri yanlış konunun

biliyorum ama çok acil

aleranol

aleranol

Üye
Bence kendin incelemelisin inceledikten sonra bir konu açarsan ve denilenler doğrultusunda sürekli ayrıntılı incelersen anca beğenirsin. Bu arada lumia serisi bence mükkemmmmmmel androidle kıyaslanamaz bile. Android de uygulama az diyorsunuz da zaten yaklaşık %60ı çöp. Android mağazaya arada bir giriyom ama o çok abartılan muhteşem uygulamaları olan mağazayı bir türlü göremiyom.sadece paralı olanları bişeye benziyo.

teknoloq

Üye
    Konu Sahibi
ben siirtteyim ve ne yazıkkki burda inceleme şansım yok o yüzden sizlere soruyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu an piyasadaki en güzel tasarım lı cihazlar n9 ve lımia serisidir gerisi hikaye htc yi biraz kulanma fırsatın olmuş olsaydı hcam emin ol içinin de dışı gibi boş olduğunu görürdün..
avatarıma baksaydın bu konudaki fikrimi anlardın zaten

WebStyle

WebStyle

Üye
One X ile S3 arasında hemen hemen 200 TL kadar oynar diye tahmin ediyorum. Tabi bu Türkiyedeki teknoloji mağazaları için geçerli.. Bana kalırsa One X'e o kadar para verileceğine S3 tercih edilmeli.. Ancak İphone 4S mi One X mi derseniz kuşkusuz İphone 4S derim. İos rahatlığını bana şimdiye kadar hiç bir işletim sistemi veremedi. Gayet stabil ve hızlı bir sisteme sahip ios. O yüzden tercihiniz İphone 4S olmalı. Ama bana kalırsa S3 ü bekleyin derim. Yine de son karar sizin..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Ezilmek mi ve çiğnenmek mi :zuhaha:

Dostum ayık ol ppi değeri önemli ;) ve iPhone One X'e bu alanda fark attı ;)

iphone iyide 3.5" küçük kalıyor artık bende n8in küçüklüğünden yakınıyorum ekran büyük olunca ppi değerinden kaybetsede oled yada amoled ekran cok net bence

---------- Eklendi @ 03:02:24 ---------- Yazıldı @ 03:00:09 ----------

ama ikisinede koy gittsin şu lumia900 gelsinde bir bakalım inşallah denememden beni tatmin edecek sonuç çıkar bende alır kurtulurum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eger benden once birisi alip burada paylasmazsa benim lumia900 um iki hafta sonra geliyor sormak istediklerinizi cevaplarim.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen dışardanmı getirtiyorsun ? Ben sordum nokia shop 2 aydan aşağı gelmez dediler

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
emarikanya tanıdığımız yokki bizde getirtek :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
en iyi PPI degeri xperia s var

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşin biri one x de var demışte o yüzden.

teknoloq

Üye
    Konu Sahibi
göz algılama?

teknoloq

Üye
    Konu Sahibi

Göz 270 ppi değerinin üstündeki ppi değerlerini algılayamıoyr ;) yani isterse 280 isterse 400 ppi olsun farketmiyor ;)

bi konu da okumuştum gs3 gelmeden önce önünde bir kamera olacağı ve göz nereye giderse telefonun o tarafı öne çıkacak ayrıca diğer uygulamalar otomatik kaptılacak diye bişy öne sürülmüştü... pek bilgim yoktu karıştırdım galiba :)

forever1907+

Üye
üfffffffff yeter bune yok biri ppı daha yüksek biri 100mhz daha hızlı boş laflar etmeyn adam ne yapsın zaten üst düzy tel alıyor benm bilgisyrdan hızlı zaten hepsi ne gerek varki al abi sen bi 4s zaten köküne kadar kullanıyor ios 600 mhzi bile 1ghz hızında verimi var.diğerleri gerektiğinde kullanıyor yok senseymiş yok lumıaymış bunların hepsi fanlık yapyr..

Türe

Türe

Üye
üfffffffff yeter bune yok biri ppı daha yüksek biri 100mhz daha hızlı boş laflar etmeyn adam ne yapsın zaten üst düzy tel alıyor benm bilgisyrdan hızlı zaten hepsi ne gerek varki al abi sen bi 4s zaten köküne kadar kullanıyor ios 600 mhzi bile 1ghz hızında verimi var.diğerleri gerektiğinde kullanıyor yok senseymiş yok lumıaymış bunların hepsi fanlık yapyr..

Herkes fan bir sen bagimsizsin :kop2: ilahi :ehe

---------- Eklendi @ 00:14:23 ---------- Yazıldı @ 00:13:50 ----------

bi konu da okumuştum gs3 gelmeden önce önünde bir kamera olacağı ve göz nereye giderse telefonun o tarafı öne çıkacak ayrıca diğer uygulamalar otomatik kaptılacak diye bişy öne sürülmüştü... pek bilgim yoktu karıştırdım galiba :)

Gozu takip ettigi dogru goz kapaninca otomatik kapatiyormus ekranini sanirim

Üst Alt