papakudioflu
Emekli Yönetici
istersen şifreleri kaldırabilirizhmm onuda kuramıyorum yönetici olmadığım için ozaman yarın sabah arkadaşımın pc sinden yaparım teşekkür ederimm
istersen şifreleri kaldırabilirizhmm onuda kuramıyorum yönetici olmadığım için ozaman yarın sabah arkadaşımın pc sinden yaparım teşekkür ederimm
hemen kaldıralım abiiiii
istersen şifreleri kaldırabiliriz

yanlız abi ben hemen hemen hepsini denedim windows 7 de hiç biri işe yaramıyor
istersen şifreleri kaldırabiliriz

şaka mı yapıyorsun beş dakika sürmez ama ben onu şaka olarak söyledim babandan izin al kardeşim sen bir flash için laf yeme sonra pc yi tamamen yasaklar sana. bence izin vericektir. telefon için ufak bir uygulama yüklemem lazım de bence izinsiz bir şey yapmahemen kaldıralım abiiiii
---------- Eklendi @ 23:05:37 ---------- Yazıldı @ 23:02:19 ----------
yanlız abi ben hemen hemen hepsini denedim windows 7 de hiç biri işe yaramıyor![]()
yav abi sen söyle 19 yaşında adamım babamın koyduğu bütün şifreleri kırdım ama şu windows 7 ye hiç bişey yapamadım uykusuz kaldığım gecelerin haddi var hesabı yok çok hayır duvamı alırsın düzenlı olarak cumaya gidiyorummşaka mı yapıyorsun beş dakika sürmez ama ben onu şaka olarak söyledim babandan izin al kardeşim sen bir flash için laf yeme sonra pc yi tamamen yasaklar sana. bence izin vericektir. telefon için ufak bir uygulama yüklemem lazım de bence izinsiz bir şey yapma

buyur kardeşim: Önce PC'yi dos ortamında başlat. Ve komut satırından c:\Windows\system32\config\ dizinine geç. Config klasörü içinde bulunan sam adlı dosyayı bul ve sil. Hepsi bu kadar.yav abi sen söyle 19 yaşında adamım babamın koyduğu bütün şifreleri kırdım ama şu windows 7 ye hiç bişey yapamadım uykusuz kaldığım gecelerin haddi var hesabı yok çok hayır duvamı alırsın düzenlı olarak cumaya gidiyorumm![]()
dogrudur dostum dedigim gibi çok iyi bilmiyorum deneme imkanım da yok bu yüzden naviye ihtiyac var demekki dosyayı indirip oraya atmak lazım daha dogrusu masa üstünde klasör oluşturup o klasörü nss e eklemek lazım galibaali arkadasim iki video dada yazilim dosyalarinin oldugu yerin uzerinde dosyalarin oldugu yer yaziyor ayni phonex teki gibi prodocs klasorune rm klasoru olusturup dosyalari oraya atacagiz sonra uygulamayi acip gosterildigi flash yapilacak ben boyle anladim
yav abi sen söyle 19 yaşında adamım babamın koyduğu bütün şifreleri kırdım ama şu windows 7 ye hiç bişey yapamadım uykusuz kaldığım gecelerin haddi var hesabı yok çok hayır duvamı alırsın düzenlı olarak cumaya gidiyorumm![]()
abi daha önce denemiştim ama şu boot cd si olayı yüzünden yapamadım başka bir yolu varmı
buyur kardeşim: Önce PC'yi dos ortamında başlat. Ve komut satırından c:\Windows\system32\config\ dizinine geç. Config klasörü içinde bulunan sam adlı dosyayı bul ve sil. Hepsi bu kadar.
---------- Eklendi @ 23:24:13 ---------- Yazıldı @ 23:21:46 ----------
dogrudur dostum dedigim gibi çok iyi bilmiyorum deneme imkanım da yok bu yüzden naviye ihtiyac var demekki dosyayı indirip oraya atmak lazım daha dogrusu masa üstünde klasör oluşturup o klasörü nss e eklemek lazım galiba
administratör diye bir pro var onu indirip bir cd ye yazman lazım daha sonra pc açılırken boot ekranında cdyi calıştırıp uygulamayı acıyorsun ve ister şifreyi kaldır ister kullanıcı hesabını kople kaldır kendini admin yapabi daha önce denemiştim ama şu boot cd si olayı yüzünden yapamadım başka bir yolu varmı
evet okuyorum şuan abi boş cd ler yanımda
administratör diye bir pro var onu indirip bir cd ye yazman lazım daha sonra pc açılırken boot ekranında cdyi calıştırıp uygulamayı acıyorsun ve ister şifreyi kaldır ister kullanıcı hesabını kople kaldır kendini admin yap

abi rm-803 ve rm-809 var hangisini indiriyiiimmm telefonu pc ye bağladığım zaman rm-803 yazıyor onumu indiriyim
administratör diye bir pro var onu indirip bir cd ye yazman lazım daha sonra pc açılırken boot ekranında cdyi calıştırıp uygulamayı acıyorsun ve ister şifreyi kaldır ister kullanıcı hesabını kople kaldır kendini admin yap
abi rm-803 ve rm-809 var hangisini indiriyiiimmm telefonu pc ye bağladığım zaman rm-803 yazıyor onumu indiriyim

Country varyant finland yazani indir kardesim
unitend kingdom mu indirdim ama pc telefonu görmüyor kuramadım
C:\program files\nokia\nokia care suite\drivers bu yolu takip edip sisteme uygun olan driveri kurmalisin.
tamam abi care suiti indiriyorum şuan finlad yazanı indiricem yanlız bi 803 bide 809 war hangisini indiriyim
Telefondan yazilimi kontrol et orada yazar cihazin rm i
803 abi tamam ordan finland indirmeye başladım
Zune olmasi lazim ama kesin emin degilim.
---------- Eklendi @ 11:13:53 ---------- Yazıldı @ 11:12:16 ----------
Herseyi hazirladiktan sonra videoyu bir kere bastan sona izle yanlis birsey yapma.
yükliyim pc telefonu görmüyor indiriyorum zune yi