Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hemen kaldıralım abiiiii :aha::alkis

---------- Eklendi @ 23:05:37 ---------- Yazıldı @ 23:02:19 ----------

yanlız abi ben hemen hemen hepsini denedim windows 7 de hiç biri işe yaramıyor :hmmm
şaka mı yapıyorsun beş dakika sürmez ama ben onu şaka olarak söyledim babandan izin al kardeşim sen bir flash için laf yeme sonra pc yi tamamen yasaklar sana. bence izin vericektir. telefon için ufak bir uygulama yüklemem lazım de bence izinsiz bir şey yapma

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ali arkadasim iki video dada yazilim dosyalarinin oldugu yerin uzerinde dosyalarin oldugu yer yaziyor ayni phonex teki gibi prodocs klasorune rm klasoru olusturup dosyalari oraya atacagiz sonra uygulamayi acip gosterildigi flash yapilacak ben boyle anladim

ahmet_321

Üye
şaka mı yapıyorsun beş dakika sürmez ama ben onu şaka olarak söyledim babandan izin al kardeşim sen bir flash için laf yeme sonra pc yi tamamen yasaklar sana. bence izin vericektir. telefon için ufak bir uygulama yüklemem lazım de bence izinsiz bir şey yapma
yav abi sen söyle 19 yaşında adamım babamın koyduğu bütün şifreleri kırdım ama şu windows 7 ye hiç bişey yapamadım uykusuz kaldığım gecelerin haddi var hesabı yok çok hayır duvamı alırsın düzenlı olarak cumaya gidiyorumm :naughty::D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yav abi sen söyle 19 yaşında adamım babamın koyduğu bütün şifreleri kırdım ama şu windows 7 ye hiç bişey yapamadım uykusuz kaldığım gecelerin haddi var hesabı yok çok hayır duvamı alırsın düzenlı olarak cumaya gidiyorumm :naughty::D
buyur kardeşim: Önce PC'yi dos ortamında başlat. Ve komut satırından c:\Windows\system32\config\ dizinine geç. Config klasörü içinde bulunan sam adlı dosyayı bul ve sil. Hepsi bu kadar.

---------- Eklendi @ 23:24:13 ---------- Yazıldı @ 23:21:46 ----------

ali arkadasim iki video dada yazilim dosyalarinin oldugu yerin uzerinde dosyalarin oldugu yer yaziyor ayni phonex teki gibi prodocs klasorune rm klasoru olusturup dosyalari oraya atacagiz sonra uygulamayi acip gosterildigi flash yapilacak ben boyle anladim
dogrudur dostum dedigim gibi çok iyi bilmiyorum deneme imkanım da yok bu yüzden naviye ihtiyac var demekki dosyayı indirip oraya atmak lazım daha dogrusu masa üstünde klasör oluşturup o klasörü nss e eklemek lazım galiba

theposies

theposies

Üye

allah cumalarını hayra eglesin kardeşim

ahmet_321

Üye

buyur kardeşim: Önce PC'yi dos ortamında başlat. Ve komut satırından c:\Windows\system32\config\ dizinine geç. Config klasörü içinde bulunan sam adlı dosyayı bul ve sil. Hepsi bu kadar.

---------- Eklendi @ 23:24:13 ---------- Yazıldı @ 23:21:46 ----------

dogrudur dostum dedigim gibi çok iyi bilmiyorum deneme imkanım da yok bu yüzden naviye ihtiyac var demekki dosyayı indirip oraya atmak lazım daha dogrusu masa üstünde klasör oluşturup o klasörü nss e eklemek lazım galiba
abi daha önce denemiştim ama şu boot cd si olayı yüzünden yapamadım başka bir yolu varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi daha önce denemiştim ama şu boot cd si olayı yüzünden yapamadım başka bir yolu varmı
administratör diye bir pro var onu indirip bir cd ye yazman lazım daha sonra pc açılırken boot ekranında cdyi calıştırıp uygulamayı acıyorsun ve ister şifreyi kaldır ister kullanıcı hesabını kople kaldır kendini admin yap

ahmet_321

Üye

administratör diye bir pro var onu indirip bir cd ye yazman lazım daha sonra pc açılırken boot ekranında cdyi calıştırıp uygulamayı acıyorsun ve ister şifreyi kaldır ister kullanıcı hesabını kople kaldır kendini admin yap
evet okuyorum şuan abi boş cd ler yanımda :D

ahmet_321

Üye

abi rm-803 ve rm-809 var hangisini indiriyiiimmm telefonu pc ye bağladığım zaman rm-803 yazıyor onumu indiriyim

---------- Eklendi @ 09:14:03 ---------- Yazıldı @ 09:08:37 ----------

abi rm-803 ve rm-809 var hangisini indiriyiiimmm telefonu pc ye bağladığım zaman rm-803 yazıyor onumu indiriyim

abi bide bir sürü bölge var hangisini indiriyim ben ya :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Country varyant finland yazani indir kardesim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C:\program files\nokia\nokia care suite\drivers bu yolu takip edip sisteme uygun olan driveri kurmalisin.

ahmet_321

Üye
C:\program files\nokia\nokia care suite\drivers bu yolu takip edip sisteme uygun olan driveri kurmalisin.

tamam abi care suiti indiriyorum şuan finlad yazanı indiricem yanlız bi 803 bide 809 war hangisini indiriyim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zune olmasi lazim ama kesin emin degilim.

---------- Eklendi @ 11:13:53 ---------- Yazıldı @ 11:12:16 ----------

Herseyi hazirladiktan sonra videoyu bir kere bastan sona izle yanlis birsey yapma.

ahmet_321

Üye
Zune olmasi lazim ama kesin emin degilim.

---------- Eklendi @ 11:13:53 ---------- Yazıldı @ 11:12:16 ----------

Herseyi hazirladiktan sonra videoyu bir kere bastan sona izle yanlis birsey yapma.

yükliyim pc telefonu görmüyor indiriyorum zune yi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yükliyim pc telefonu görmüyor indiriyorum zune yi

Tamam kardesim. Dikkatli ol her seyi hazirladiktan sonra tekrar kontrol et ve flasha oyle bas. Hadi kolay gelsin sormak istedigin bisey olursa ben buradayim