Kardeşlerım allah rızası ıçın bana yardımcı olun telım n95 8gb lakın nasıl kuracağımı bılmıyorum anlamıyorum bu ışlerden sızlerden rıcam bır kardeşım kurup bana programı hazır şekılde verebılır mı ?
en son satın al mı dicez gps e bağlan mı ?
Ama adres yazamıyorum
Arama yaptıramıyorum. Dokunmatik olduğundan sanırım klavye aktif olmuyo.. Bu arada ayarlardan klavyeyi türkçe ve british english in her ikisi de seçili ama bir türlü klavye görünmüyo... BİLGİSİ OLAN ?
) Teşekkürler..kardes daha öncede yazmistim senin yasadigin problemi yasayan arkadaslar icin amaEmeğine, ellerine sağlık... Güzel paylaşım... Benim nokia c6-01 telefonuma yükledim. Sorunsuz çalışıyo çok şükürAma adres yazamıyorum
Arama yaptıramıyorum. Dokunmatik olduğundan sanırım klavye aktif olmuyo.. Bu arada ayarlardan klavyeyi türkçe ve british english in her ikisi de seçili ama bir türlü klavye görünmüyo... BİLGİSİ OLAN ?
) Teşekkürler..
gps kullanırken herhangi bir şekilde ücretlendirme varmı ?
paylaşmanı bekliyoruz saygılar.arkadaşlar 04.2012 haritası çıktı güncel olarak kullanılıyor 1.sayfadaki haritalar çoook eski bilginiz olsun isteyen pm atabilir
arkadaşlar 24 saattir garmin gps anteni sadece tek diş kırmızı yanıyor çözümünü bilen varsa yardım etsin teşekkürler...
not: evde değil arabada yani dışarda böyle
Madem 1.sayfadaki haritalar eski yenisi var diyorsunuz.Lütfen burada paylaşın da faydalanalım.arkadaşlar 04.2012 haritası çıktı güncel olarak kullanılıyor 1.sayfadaki haritalar çoook eski bilginiz olsun isteyen pm atabilir