vodafone için dilek ve şikayet kutusu

Sponsorlu Bağlantılar

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
vodafone için dilek ve şikayet kutusu
yazın işte belki görürler..:ehe

arkadaşlar benim dikkatimi çeken olay değişiyoruz diyorlar fakat gitgide diğer operatörlere benzemeye çalışıyorlar, yaniiii mesela bi ayrıcalık fonda bir erkek sesi olmasıydı ama şimdi bi bayan konuşuyor.. hayır yani sesi güsel olsa bari yaaa!!! zaten bundan başkada değişikliğini henüz görmedim,daha beter olmasa bari, telsimin kemikleri sızlayacak yahu...:ehe :lol :lol

madmann

madmann

Üye
3g enbüyük istek tabiyki ve kontürlü hatlarda gprs e girebilsin ya ne o öyle 750 köntür filan yuh diyorum biz öğrenci adamız ;)

BOSCH

BOSCH

Üye
Alamya'da
sunduğu hizmeti
Türkiye'de de sunmazsa
asla geçmeyeceğim
vodafone.
beleş telefon
hizmetini
başlatmadıkça
asla
abim 2 senede
bir istediği telefona
bütcesi sarsılmadan
sahip oluyor
bu hizmet yoksa
Türkiye'de
vodafone benim
için
yok demektir

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
yaaa kontörlü hatlar için GPRS açılsa tam süper olacak ama....

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Alamya'da
sunduğu hizmeti
Türkiye'de de sunmazsa
asla geçmeyeceğim
vodafone.
beleş telefon
hizmetini
başlatmadıkça
asla
abim 2 senede
bir istediği telefona
bütcesi sarsılmadan
sahip oluyor
bu hizmet yoksa
Türkiye'de
vodafone benim
için
yok demektir

+1500 cok cok katılıyorum

akrepkore

akrepkore

Üye
kontore zam yapılıyor..bu vadofone geldikten sonra 1 bucuk aydır kontor almıyom telsime pardon vadofona :D:D

__Midas__

__Midas__

Üye
Herkes gibi GPRS istiyorum,

kurt bey

kurt bey

Üye
valla benim bi arkdaş uzun süredir telsim abonesi. geçenlerde şebekedeki problemler yüzünden baya sinirlendi. müşteri hizmetleriyle iletişime geçip ağzına gelsini söyledi. hatta böle dewam ederse hattımı iptal edecem vodafone alanlarında almamaları konusunda uyaracam filan dedi. fakat sonuç klasik bildiğimiz şeyler. ben turkcell yim. pahalı ama allahı var şebeke taş gibi çalışıyo :)

karides

Üye
Alamya'da
sunduğu hizmeti
Türkiye'de de sunmazsa
asla geçmeyeceğim
vodafone.
beleş telefon
hizmetini
başlatmadıkça
asla
abim 2 senede
bir istediği telefona
bütcesi sarsılmadan
sahip oluyor
bu hizmet yoksa
Türkiye'de
vodafone benim
için
yok demektir

Harika olur, ancak bunun için yasal düzenleme gerekli. Açılan ihalelerde, ihale şartnemasine GSM operatörlerinin bu tip promosyonlar yapmasını engelleyecek hükümler (haksız rekabetin önlenmesi, Tekelcilğin önlenmesi v.s. v.s.) konulmuştur. Duyduğuma göre gerekli yasal değişiklilkler yapılacakmış. Yoksa iş bizimkilere kalsa Almanyadaki'nin 10 mislini yapar çoktan suyunu çıkarır; iki- üç tane GSM operatörünü çoktan batırmış olurduk :D

essgi

Üye
yha delı olcam daha dun vodafone kontor aldım bugun 50 kontorum kalmıs bedava smsim de yohk :sinir
en kısa zamanda turkcell e gecmessem en adiim :sinir :sinir

ouSahin

ouSahin

Üye
Turkcellde aynı degişen bişe yoq verdigini çoq qüzel çıkartıo:)

Ben Turkcell hattıma 6 aydır kntür yüklemedim kapandı nasıl açılcak

safakk

safakk

Üye
Turkcellde aynı degişen bişe yoq verdigini çoq qüzel çıkartıo:)

Ben Turkcell hattıma 6 aydır kntür yüklemedim kapandı nasıl açılcak
müşteri hizmetlerini arayıp açmalarını söyleyecesin sonra onlarda sana diyecek ki açarız ama sende kontör yükleyecen diyecekler sende gidip köntör yükleyecen sonra kullanıma hazır:)

ertan3838

Üye
ya bu ne işdir dün kontör yükledim arama yapmadım sabaha 20 knt kaldı lütfen bilgilendirirmisiniz dli oldum burda

PRéNSéS_Mm.

PRéNSéS_Mm.

Üye
ßen ßu TeLsim'innnnn:sahan2: :@ Neysem daha yeniyim ßan feLam yemek istemiorum :D:D

ya TeLsim resmen kafayi yedi :sahan:,,

Uzun Lafi Tarifesini kuLLaniorum bnm dakka başı hat gidiyor teL kapanior hiç yoktan 8 kntrum gidio ben o 8 kntrLe 1 saat konusuodum :(

Ve ßi değişikLikte yok aksine batti teLsim hihhh:agla2:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben kendini geliştireceklerine inanıyorum :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yavas yavas duzene girceklerdır bundan emin olun

OZERR

Üye
yahu arkadaşlar daha önce söylendimi bilmiyorum ama önceden tlsm de 750 kont ra sınırsız internete giriyoduk şimdi yine 750 kontr e sınırlı olmuş değişim süper yani adamların değişimden kastı belli oldu şimdi de benim neyim eksik havasına girmişler kanımca ,zamda zam ...

_Berker_

_Berker_

Üye
yahu arkadaşlar daha önce söylendimi bilmiyorum ama önceden tlsm de 750 kont ra sınırsız internete giriyoduk şimdi yine 750 kontr e sınırlı olmuş değişim süper yani adamların değişimden kastı belli oldu şimdi de benim neyim eksik havasına girmişler kanımca ,zamda zam ...

bunu yaparken hacimli gprs uygulamasıda baslattılar. bu cok daha iyi birşey. yani 750 kontore mahkum diiliz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
5 Dk'sı 1 kontör olayının 500 dakika ile sınırı olması kötü bir şey maalesef. Yetmiyor :nono:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;466968' Alıntı:
5 Dk'sı 1 kontör olayının 500 dakika ile sınırı olması kötü bir şey maalesef. Yetmiyor :nono:
olayı biraz abartmışsın be Ahmet..:ehe nesse 1-2 şeyi düselttiler ama geçen gün müşteri temsilcisiyle yine kapıştık...:ehe:ehe