vodafone kendisine bundan daha kötüsünü yapamazdı sanırım
bunun izlerini çok uzun süre silebileceğini zannetmiyorum
sahtekarlığın , tuzağın bu kadarına pes doğrusu
dünya şirketi diye güvenerek giriyorsunuz
ben de USB Sitick kampanyasından yararlananlardan biri olarak
bu örneğin çok hafif kaldığını belirtmek isterim.
bence siz bu konuda biraz araştırma yapın ne demek istediğimi o zaman anlarsınız
örnekler;
vodafone gprs kota sorgulama
--------------------------------------------------------------------------------
1gb vodafone gprs aldim ama ne kadar kullandigimi birturlu ogrenemiyorum
Turkcell kullanmistim daha once ve her gprs den ciktigimda turkcell kalan miktari msj halinde
soluyordu ama malesef vodafonda bole bisey gormedim nerden ogrenebilirim bileniniz varmi acaba
cevap yazarsa cok minnettar kalirim iyi gunler
Vodafone Mobile Connet USB Stick kampanyasına kayıt olurken tarafınıza verilen paketin içinden
çıkan program doğru çalışmıyor. Yani eş zamanlı sorgulama ...
Vodafone usb-stick ile internete bağlanıyorum. İnternet baglantısı 1gb. Limitli fakat bu limite ulaşmadığım halde 35 TL fatura gelmesi gerekirken 141.6 TL fatura geldi.
Neyse daha ay sonu bile olmadan bu pakete tam 480 YTL lik bir fatura kesildiğini duyunca tabi şok oldum.
. Komşumla beraber aldığımız bu alet çok pratik fakat ilk ay 861 TL fatura geldi komşuma. Bu yüzden biz de bu interneti korkudan kullanamıyoruz.
Tahminen 10 YTL civarı ekstra ücret beklerken bir anda 861 YTL'lik fatura geldi.
vs. vs. vs.
--------------- Ekleme ---------------
vodafone kendisine bundan daha kötüsünü yapamazdı sanırım
bunun izlerini çok uzun süre silebileceğini zannetmiyorum
sahtekarlığın , tuzağın bu kadarına pes doğrusu
dünya şirketi diye güvenerek giriyorsunuz
ben de USB Sitick kampanyasından yararlananlardan biri olarak
bu örneğin çok hafif kaldığını belirtmek isterim.
bence siz bu konuda biraz araştırma yapın ne demek istediğimi o zaman anlarsınız
örnekler;
vodafone gprs kota sorgulama
--------------------------------------------------------------------------------
1gb vodafone gprs aldim ama ne kadar kullandigimi birturlu ogrenemiyorum
Turkcell kullanmistim daha once ve her gprs den ciktigimda turkcell kalan miktari msj halinde
soluyordu ama malesef vodafonda bole bisey gormedim nerden ogrenebilirim bileniniz varmi acaba
cevap yazarsa cok minnettar kalirim iyi gunler
Vodafone Mobile Connet USB Stick kampanyasına kayıt olurken tarafınıza verilen paketin içinden
çıkan program doğru çalışmıyor. Yani eş zamanlı sorgulama ...
Vodafone usb-stick ile internete bağlanıyorum. İnternet baglantısı 1gb. Limitli fakat bu limite ulaşmadığım halde 35 TL fatura gelmesi gerekirken 141.6 TL fatura geldi.
Neyse daha ay sonu bile olmadan bu pakete tam 480 YTL lik bir fatura kesildiğini duyunca tabi şok oldum.
. Komşumla beraber aldığımız bu alet çok pratik fakat ilk ay 861 TL fatura geldi komşuma. Bu yüzden biz de bu interneti korkudan kullanamıyoruz.
Tahminen 10 YTL civarı ekstra ücret beklerken bir anda 861 YTL'lik fatura geldi.
vs. vs. vs.