vodafone için dilek ve şikayet kutusu

Sponsorlu Bağlantılar

sinanusta344

Üye
Konyur yukledıkce konyurlarım cekılıyo neden bu durumdan cok sıkayetcıyım

cokcu

Üye
Nalet olsun, fatura ödemesi için hatırlatma mesajlarından bıktım.
Ödeme almaya gelince önde koşuyorlar, yağmur yağdı istanbul su altında kaldı: diğerleri takır takır hizmet veriyor, bizimkisi hala çekmiyor...
Katrilyonluk dava olacak bu... Böyle bir günde çekmeyecete ne zaman çekecek bu vodafon.
Hizmette birinciler miş...

gncsayder

Üye
selden sonra çekmemeye başladı

ct3256

Üye
vodafonun istanbuldaki santrali patlıyo ankarayla ne alakası varsa 24 saattir çekmiyo az yesinlerde hizmet versinler

Da®kness

Da®kness

Üye
vodafonun istanbuldaki santrali patlıyo ankarayla ne alakası varsa 24 saattir çekmiyo az yesinlerde hizmet versinler

vodafone merkez sel yüzünden kullanılamaz hale gelmiş. Onun için şuan sadece istanbul ve ankara değil tüm Türkiye etkilenmiş durumda...

zimbirti81

Üye
kontörlerimiz nereye gidioooo ne brden 0 oldu ne sms kullanabiliyos ne bişi başka oporotere geçicez bi halt olmaz bu vodafondan

hilalkonya

hilalkonya

Üye
benim de şikayetim var.yaklaşık iki senedir kullanıcıyım.şu aralar bağlantım kesiliyor konuşurken.bağlantı hatası yazıyor ve kapanıyor aramam.bi arkimin telefonunu düşürcem die göbeğim çatlıyor.kaç defa arıyorum düşmüyorum.arada birde şebeke meşgul yazıyor arama yaparken.vodafone den kampanya mesajları geliyo.kabul ediyorum.mesaj gitimiyor.şu anda hizmet veremioz diyolar.canım sıkıldı vallahi.bi yardım

karizma34

Üye
Arkadaşlar ben telsimin 3g mobil modemini aldım...bana 3 g diye verdiler ama 3 ay oldu ben hala internete 5 dakika arayla kopma şeklinde gprs den baglanıyorum...3 aydır hemen hergün müşteri hizmetlerini arıyorum ama süre vermeden sürekli yapılacagı şeklinde beni oyalıyorlar.18 ay tahadüt imzatlattırdıkları için bırakamıyorsunda...hiçbir şansınız kalmıyor..ya 18*45 tl yi öde kapat diyorlar yada böyle kesintili şekilde sürekli koparak baglan diyorlar..bi defasında tam 10 gün gprs bile baglanmadı..10 gün hiç internette bir sayfa bile açılmadı...gidin türkceli alın ama vodafonu almayın..vodafon türkiyede degil yurt dışında iyi çekiyor.

--------------- Ekleme ---------------

Telsimi bedava versinler kullanmam..indirim istiyorsanız avea takılın...şebeke istiyorsanız türkcel.isteyene benim iki aylık 5 gb lık mobil modemi üstüne 250 tl vererek devredebilirim...o kadar bıktım çünkü..tek param yansın ama kafam bozulmasın

Varsa içinizde 18 aylık 3g mobil modem alcak üstüne 250 tl veriyorum bana ulaşın 0 554 211 89 69

maxitr

maxitr

Üye
valla benim bi arkdaş uzun süredir telsim abonesi. geçenlerde şebekedeki problemler yüzünden baya sinirlendi. müşteri hizmetleriyle iletişime geçip ağzına gelsini söyledi. hatta böle dewam ederse hattımı iptal edecem vodafone alanlarında almamaları konusunda uyaracam filan dedi. fakat sonuç klasik bildiğimiz şeyler. ben turkcell yim. pahalı ama allahı var şebeke taş gibi çalışıyo :)

zaten artık turkcell nekadar pahalı olursa olsun ama degiyor diye düsünüyorum dedigin gibi sebeke tas gibi adamlar calısıyo abi zaten öbür operatörlerin ne yaptıgı belli degil. bir dedigi bir dedigini tutmuyo!!!!!:hmmm

AKINER

Üye
sayın vodafone yetkilileri 20.11 2009 tarihinde vodofon bayinden kanpanyalı mobail modem aldım internet sitenizde ve bayilerinizdeki yazınız ve müşteriye sözlü olarak aktardıgınız konuşmalar aynen şu 12 ay 18 ay 24 ay kampanyamız var örnek olarak 5 cb modem hediye 45 tl aylık diye ve 18 ay veya 24 ay lık paketlerde de ilk 3 ay hediyemiz diyorsunuz bende bunun üzerine 18 aylık sözleşme yaptım ve mobil modem aldım 10 gün sonra bana bir fatura geldi 4.500 tl bu nedir diye müşteri hizmetlerini aradım efendim bu kanpanyaya dahil degilmiş devlete giden bir vergiymiş madem devlete giden vergi ise baştan niye vatandaşa bunu söylemiyorsunuz tabii bunu söylerseniz vatandaşın ödeyecegi paranın aylık toplamı 50.500 tl olacak benimle yaptıgınız sözleşmeyede büyüteçle dahi zor okunan bir yazı uzatıp imzlatıyorsunuz ondan sonrada sözleşmede yazıyor diye vatandaşı kazıklıyorsunuz yazıklar olsun size ben bir kelime oyununa geldim sakın baskaları vodofone nin kelime oyununa düşmesin vede benim gibi madur olmasın birde her yerde internete giremiyorsunuz hat yok yazıyo buda başka bir magdur olma sizlere tavsiyem mobil modem alırken çook dikkatli almanız.

ceranimoo

Üye
ya bana yardım edın ögrenmek ıstedıgım bı numara var ölüm kalım beselesı.Bilinbeyen numara var ama bıseye yaramıyor kı bılgı gızlı herkezın nasıl ögrene bılırım ne olur yardım edın bana

ya bana yardım edın ögrenmek ıstedıgım bı numara var ölüm kalım beselesı.Bilinbeyen numara var ama bıseye yaramıyor kı bılgı gızlı herkezın nasıl ögrene bılırım ne olur yardım edana :ağlarım:

okan66okan

Üye
valla geç bende yozgat ın kırım köyündeyim şebeke yok ya böyle saçmalık olurmu benim no 05445175465 on senelik hat bende terk edeceğim okan

fblikral223

fblikral223

Üye
BU VODAFONE ÇOK ÜÇKAĞITÇI BİR VODAFONE ETİKETİ İSTEDİM VERMEDİLE ONUN İÇİN HATTIMI TURKCELE GEÇTİM ŞİMDİ DAHA RAHATIM TURKCELL VODAFONE YE 10 ATAR:ehe

Arkadaşlar beni dinleyin bu sahtekar vodafone yerine turkcelle geçin

izmirligenc

izmirligenc

Üye
WEB sitesi berbat durumda :off:

karakan__

Üye
ben ramazan bana geçirdiler birsürü kardeş almayın para mara

ben ferdi olm bu varya bu vadafone beni öldürdüelr yaw

songülüm

Üye
iyi günler benim erkek arkadaşım vodafone'a 1 ay önce geçti ve tarifeside vodafone içi sınırsızdı 35 tl idi.Ve bugün mesaj gelmiş 182 tl diye bu nedir ya siz kimi kandırıyorsunuz madem böyle yapıcaksınız adam olunda doğruyu söyleyin insanların niye parasını ele geçiriyorsunuz.lanet olsun bu vodafone a geçtiğimiz güne ne iğrenç bi hatmış ya buradan kurumdaki yetkililere söylüyorum o faturayı ödemicez ve şikayetçi olucam gerekirse bu ne saçmalık ya gidin başka enayiler bulun!!!

qubi34

Üye
sevgili vodofon ben turkcell kulanıcısıydım ve bu ciyesem den o kadar çok zarar gördümkü reklamlarınızı izleye izleye vodofona geçmeye karar verdim geçerkende eşimin ve oğlumun hatlarınıda geçirdim ama eşim ve oğlum beni ara servisinizden yararlanamıyorlar dolayısıyla 4440542 servisinizi aradım müşleri hizmetinizdeki sevgi hanım yardımcı oldu dediki çevirdiğiniz numarayı başında 0 olmadan çavirin dedi zaten ses kayıtlarımda da vardır bizde aynen hanım efendinin dediğini yaptık ama hala netice alamadık tekrar 4440542 numarayı aradım tam 16 dakika bekledim bol bol müzük dinledim halen hep aynı cevap geliyodu TÜM OPORÖTÖRLERİMİZ BAŞKA MÜŞTERİLERİMLE İLGİLENMEKTEDİR der ve beklemeye alır ve yine o ses BEKLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİZ ENKISA ZAMANDA MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİMİZLE BAĞLANACAKSINIZ bu nekardeşim tam 16 dakika şimdi bu 16 dkika benim hesabımdan düşerse inanın bede selimi çağrırım yada AVEA geçmek zorun kalacam ve diyorumki size SİZİN BU ŞEBEKENİZİ SARIMSAKLASAKTAMI KULLANSAK YOKSA SARIMSAKLAMADANMI KULLANSA(Cem KARACA) dan alınan nakaratlarındandır.

dilfernet

dilfernet

Üye
merhaba arkadaşlar bende Vodafone ile ilgili başımdan geçen son olayı sizlerle paylaşmak istiyorum, 21.05.2010-21.06.2010 tarihleri arasında

Merhaba arkadaşlar bende Vodafone ile ilgili başımdan geçen son olayı sizlerle paylaşmak istiyorum, ben yaklaşık 9 yıllık telsim ve son şekliyle Vodafone müşterisiyim ve hemen hemen 5-6 ay önce şu tv’lerdeki meşhur selim beyin palavralarına diyeceğim artık kimse alınmasın ama gerçekten öyle, o palavralara kanıp (Cep Avantaj Her yöne 500dk 55tl ) tarifesine geçiş yaptım, 21.05.2010-21.06.2010 tarihleri arasında dönem fatura borcum 119,50 tl’e nasıl ve ne şekilde şişirildiğini anlatmaya çalışacağım. Haziran ayının 16. gününde cep telefonuma arka arkaya 2 adet mesaj geldi (16.06.2010 tarihi itibariyle cep avantaj her yöne 500dk paketinizden doğan 500dk limitinizin %80 kısmı kullanılmıştır) 5saniye arayla gelen 2. mesaj (16.06.2010 tarihi itibariyle cep avantaj her yöne 500dk paketinizden doğan 500dk limitinizin %100 kısmı kullanılmıştır). Bu mesajların ardından internetten vodafone sitesinden görüşme detaylarıma baktığımda 55tl lik faturam çoktan 115,50 tl’ye kabartılmıştı bile. İlk yaptığım tespitlerime göre haziran ayının 10. ve 11. günü yapmış olduğum iki önemli ve uzun görüşmemin ücrete tabii tutulduğunun fark ettim ve Haziran 16’a kadar yapmış olduğum ufak tefek görüşmeler hariç. Doğal olarak Hemen ardından müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 15dk beklemeden sonra ulaştığım yetkiliye sorunu anlattım ve itirazda bulundum, cevap kelimesi kelimesine aynen şöyleydi : çok itici bir ses tonuyla ( Ferhat bey gelen mesajlarda anlaşılmayacak bir konu yok çok net, diyor ki siz limitinizi artık bitirdiniz diyor, görüşme yaparsanız hesap kesim tarihinin bitimine kadar ücretlendirileceksiniz diyor…..) Peki neden bu limit kontrol mesajları üst üste geldi ve neden bilgilendirme mesajlarının haziranının 16. günü gelmesine rağmen, 10. gününden itibaren benim en ufak bir haberim bile olmadan ücretlendirildiğini öğrenmek istediğimde ise cevap çok manidar’dı... ( Önemli değil Feraht bey önemli olan en son gelen mesajdır, en son gelen mesaj 100% diyorsa artık bitmiş demektir….dk 30krş…. Vodafone.com.tr den kullanıcı adı şifre girerek kontrol edebilirdiniz v.s .vs ) birsürü laf salatası anlayacağınız. Ve o günden itibaren aradan 23 gün geçtikten sonra, 4 kez müşteri hizmetleri ile görüşmemden sonra fatura itirazımla ilgili halen bir neticeye ulaşılamadığını ve nedense her seferinde ayrı bahaneler ve geçiştirici kelimeler sarf ederek, bir türlü tatmin edici bir açıklamada bulunulmadan, sonuçlanması sonunda bana ulaşacaklarını, o zamana kadar mevcut görünen 119,50tl lik faturayı ödememi. Gerek bulunduğunda gelecek aylarda borcumdan düşeceklerini v.s. v.s kafa şişirici içi boş tavsiyeler de bulunulduğunda çıldırasım geliyor, öteki ay benim Vodafon’da kalıcağım ne malum ne hakla benim özgürlüğümü kısıtlarsınız diye boğazlarına yapışmak gelmiyor değil hani, …. Anlicanız arkadaşlar çocuk oğlan’mı yoksa kız’mı halen belli değil. Öyle Televizyonlardaki reklam kokan hareketlere aldanıp sonunda benim gibi mağdur duruma düştüğünüzde, şu meşhur iğne’yi bir tarafınızda hissetmeysiniz diye şimdiden uyarıyorum. Ve ayrıca sakın ve sakın limit doldu uyarı mesaj nasıl olsa gelir diye rahat rahat muhabbete dalıpta sınırı aşmayın, işi sıkı tutun ve görüşme detaylarınızı sürekli vodafone .com.tr den takip edin, gerçi müşteri hizmetleri çağrı merkezi gibi web siteleri’de çok içler acısı bir hizmet kalitesinde bulnmasına rağmen, takipçisi olun yoksa kırmızı gelir çok fena çarpar, onunla da kalmaz kafanızı çarpacak tuğla aramaya başlarsınız demedi demeyin. Arkadaşlar akıllı olun bilinçli tüketin, bana gelince benim Vodafone markasına olan bütün güvenim yok olmuş durumdadır, bunca yıllık müşterileri olarak ilgli yetkililerle yapmış olduğum tüm görüşmelerimin ardından yinede teşekkür etme teveccühünde bulunan biri olarak, bir tek özür bile dilemekten aciz bir anlayışın hizmetine tenezzül etmeyeceğimi, tavrımı ve duruşumu tüm mağdurlar adına sonuna kadar sürdüreceğimi belirtmek istiyorum. Ve bir sonraki adım olarak yapmak istediğim şey şu mullaktaki sorunu çözüp bir an önce elimi kolumu bu muz şirketinden sağ salim kurtarmaktır. İşin acayip yanı bu benim vodafon’a bu güne kadar ödediğim ilk kabarık fatura değildi bu güne kadar hiçbir mesaj veya internet paketi hariç 55 tl ödemiş değilim, ve her seferinde vodafon’dan beklemediğim için sorunu kendimde aramıştım. Ama şimdi suçüstü yakaladım, cebimdeki sinsi fareyi. Ve icap ettiğinde hukuki kanalları kullanmaktan kesinlikle kaçınmayacağım ve geçmişe yönelik her faturayı tek tek didik didik etmekten de asla erinmeyeceğim. çünkü bu mesele bir tek benim meselem değil arkadaşlar benim gibi mağdur durumada bırakılmış olupta sesini çıkaramayan binlerce kişi olduğu düşünülürse, haksız yere devşirilen milyonlarca tl nin sonunda daha fazla kurban yaratmak için, tv reklamlarında Orhan baba veya selim beyin gelirlerinde karşılık bulmasına seyirci kalamayız. Bu bir hak savaşıdır arkadaşlar, yoksa üç beş kuruşla ben zengin de olmam batmam da. Ama olsun diyorum bu güne kadar hep susanlardan ses çıkarmayanlardan olmayacağımızı belirtmek için tavrımı koymuş bulunmaktayım. Devamı gelirse sizlerle paylaşmaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz. Bu yazımın haksız bir karalama veya provokasyon olduğunu düşünenler olabilir, 0544 269 54 76 bu benim numaram, bu numaradan bana her an ulaşabilir, elimde tuttuğum ses ve görüntülü kayıtlarını paylaşarak, burada bulunduğum tüm ideaları kelimesi kelimesine, her an ispatlamaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum. bu konuya vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Ve ayrıca maxicep yönetimine, böylesine güzel bir topluluğa ön ayak olarak başarılı bir çalışma yürüttükleri için ayrıca teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Saygılarımla

levasal

Üye
Arkadaşlar benim başımdan geçenleri yazmak isterdim ama uzun ve karışık bir durum.Kısacası vodafone ve onun alt şirketi telkonet beni oyuna getirdi.Size tavsiyem vodafone dan uzak durmanız.Hele hele kampanyamız var dediklerinde mutlaka altında sizin için iyi olmayan şeyler olduğunu bilip uzak durun benim canım yandı bari siz sinir olmayın.Tam 2 ay oldu vodafone yaptığım şikayetler hiç karşılık bulmadı.Kısacası kullanıcısını kesinlikle düşünmeyen bana bir şey olmaz zihniyetiyle devam eden basit bir firma imiş.Ama insanlar bilinçlense haksızlığa uğradığında sessiz kalmasa bunlar böyle şeyler yapmaz.Ben tüketici mahkemesine verdim.Kararı bekliyorum

barney26

Üye
vadofondan blecbery aldım faturam ikibuçuk katına çıktı. kampanyada 2 yıl internet ücretsiz diye sattılar şikayetimi değerlendirmediler üstelik telefonumu çift yönlü kapattılar çok mağdur oldum. telefon makinasını istemiyorum.Bana kim yardımcı olacak. hiç muhatap bulamıyorum