vodafone için dilek ve şikayet kutusu

Sponsorlu Bağlantılar

PembeAkrep

Üye
wodafone müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 30dk. tel.da bekletildim. wodafone, bünyesinde yeterli personel çalıştıramıycak kadar zavallı mı?! yada az personel çalıştırarak ekonomi yapmak, müşterilerine verdiği hizmetin önüne mi geçmiş?!

uaß

Üye
Her yöne 3000 sms yaptım günlük 100 sms hakkı var çok saçma ya neyime yeticek hem hak yiyorsunuz tam 3000 kullanmış olmuyoruz ki biz eğer böyle devam ederse hattımı taşıycam ve vodafone hatını çevremdekilere önermiyeceğim !

SPooK_

Üye
yaaaaa arkadassss cekim gucu dıosun ama bı b...kk yok ya bu nasıl bı hat en ksıa zmnda turkcelle gecmeyenn en adiiiiiiiii olsunn almayın sızde arkdaslar vodafon alamayııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................

deligonul67

Üye
Merhaba arkadaslar ben ayın 10 unda vodafone geçiş talebınde bulundum ancak ayın 17 sı oldu ne msj geldı nede hattım acıldı musterı hızmetlerını arıyorum her seferınde farklı cevaplar verıyolar sonra baska bır shopa gıttım ıslem yapan shop evragınızı gondermemıs dedı o ıslemıde o shoptan baskası yapamazsın cevahırde teksnosadakı vadofone standından yaptırmıstım telefon edıyorum telefınlara cevap vermıyolar yada kapatıyolar

raduradu

Üye
ben telsim hat almak istiyorum ama ne yazıkki alamıyorum çünkü köyümüzde çekmiyo lütfen denizli serinhisarın kocapınar köyüne telsim çeksin

elmuhum

Üye
sıze iletilen şikayetlere malasef çözum bulamıyorsunuz.mehmet çetin 05424273535-05444241614-5442294228-5354425737-5419294732-

zeroxx

Üye
ben vodafone kullanıcısı olarak yaklaşık 7 aydan beri vodafone kullanıyorum daha önce
şikayetimi müşteri hizmetlerine bildirdiğim halde oturduğum dereseki kalkandere cad. yeşilvadi sok. adresin de ikamet etmekteyim .sağlıklı bir şekil de vodafone hattmı kullanamıyorum.mahalemiz de başka vodafone müşterileriniz hatlarını sağlık lı bir şekilde görüşme yapamıyor oysa.. yapmış olduğunuz reklamlarda vodafonu heryerden çektiğinin reklamını yapıyorsunuz ben ve yaşadığım mahallede vodafone kullanıcıları vodafone hattının çekimi yüzünden kullanamadığımızı bu konudada en kısa zaman da bilgi teknik uzmanınız tarafından inceleme yapılmazsa başka oparatörlere geçecegimizi belirtmiş bulunuyorum bilgilerinizi arz ediyorum...NURETTİN TAKMAZ kalkandere cad. yeşilvadi sok. no 7 dereseki köyü beykoz ist TEL 0532 246 86 96.

hakankan8

Üye
valla tek dileğim vodofon şubelerinin alayının batması ve vodofonun tamamen kapatılması tam bir dolandırıcı firma personelleri sokaktan toplama ıt cakal dolu konuşmakdan bi haberler hizmet sıfır tel çekmiyor berbat ötesi

festivalm

Üye
vodafone 35 liralık pakete aboneyim.kendilerinden 7 liraya 500'lük sms paketi aldım.ancak gönderdiğim bütün sms ler ücretlendirildi.şimdiki fatura tutatım 152.00 tl.kendilerine defalarca telefon ettim.benim haklı olduğumu sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı paket elmış olmama rağmen gönderdiğim bütün sms lerin tekrardan ücretlendiğini en kısa sürede sorunum çözüleceğini söylediler.ancak 25-30 gündür sorunumun çözümüne yönelik bir dönüş yapılmadı.aradıklarında kusura bakmayın biraz uzun sürdü ama yakın bir zamanda sorununuz çözülecek diyorlar.defalarca aradım her seferinde aynı şeyleri söylüyorlar.bugün faturamın son ödeme günü.bugün ödeme yapmadığım için telefonumu kesecekler.dün itibariyle başka bir operatöre taşınmak için başvuruda bulundum.vodafone faturamdaki vaad ettikleri düzeltmeyi yapmadan fatumamı ödemeyeceğim.televizyonda boy boy reklam vereceğinize önce fatura biriminize 3-5 tane fazla personel alın...

harunsirin

Üye
İki aydır Vodafone kullanıcısıyım abartılan hizmetleri için ve telefon kampanyası için Vodafone a geçtim, geçmez olaydım. Geçen ay hesap kesim tarihine yakın sms kotamı öğrenmek için mesaj attım daha mesaj hakkımın olduğunu görünce 100 küsür sms attım sonra faturamda 60 liradan fazla ekstra fatura geldi. dediklerine göre fazla sms atmışım ama bana sms kotamın bittiğine dair mesaj gelmediği gibi benim sorgulamamın cevabında da daha sms hakkımın olduğunu söylüyordu.
Ayrıca şikayet 116,00 lira gelen faturama itiraz ettiğimde 9 lira fazla olduğunu hata ettiklerini söylediler, yani benim faturam sms den dolayı yüksek gelmese ve ben faturamı araştırmasam o 9 lirayıda ödeyip gidecektim , belki çogu ay öyle oluyor çünkü her ay faturamı inceletmiyorum.
Bence bu samimiyetsiz bir firmanın ona tanınan güven ve hakları suistimal etmesidir.

Taahüdname bitince başka operatöre geçecek olan Harun ŞİRİN

duralibaş

Üye
dikkat vodafon da limiti geçmediğim halde geçti deyip yüksek fatura gönderiyorlar kanıtlar mevcut sakın faturalı vodafona yaklaşmayın telefon ediyorum yanlışlık oldu diyolar 1 hafta sonra aynı msj geliyo halbuki göstergelerde 3.41 gb kullanmışım 6.5 gb kullandın diye fatura geliyor bu göstergeyide onlar ayarladı merkezlerine ulaşmaya çalışıyorum ama yardımcı olmuyorlar sizide kandırmasınlar elimde resimli belgeler var ve üşenmeden tüketici haklarına gittim bakalım n olcak sanayi bakanlığına gidecem bundan sonra sakın kanmayın .

tekno2

Üye
vodafone beni hayal kırıklığına uğrattı. oda paracı bir operatör olup çıktı. bu türkiyeye gelen paracı oluyo hemen nedense. yurt dışındaki kampanyalarını niçin burda da uygulamaz anlamıyorum. hem inanın şuan en "avantajsız" tarife vodafone. avea kampanya yönünden tüm operatörleri solladı. ama çekim kalitesi olarakta turkcell.. avea olmasa valla kim kampanya düzenlemek zorunda kalicak bilemiyorum. turkcellin tekel olduğu zamanlarda 6 snde bir kontor atardı. sonra bizbizecell diye saçma bişi çıkardı. onda da 15 sn'de bi kontor atıyodu. o yuzden o zamanlarda bizi fazlasıyla sömüren bu operatore gıcığım. ve hala da sömürmeye devam. adam gibi bi kampanya yapamıyo bu operatorler; illa ayda en az 35-40 tl ödetcekler bize.

valla suan avea'nın 19'luk genç tarifesi (avea içi 1000 dk, her yöne 1000 sms, 1000 MB internet, katlayan tarife sayesinde her yone en az 200 dk) olmasa bu tarifenin 3 te 2 sinin kırpılmış hali olan turkcellin haydi gel ( her yöne 300 dk, her yöne 300 sms, 300MB internet) kampanyası için turkcelle geçicektim az kalsın

vodafone geçmek için neden arıyorum ama yok malesef