vodafone beni hayal kırıklığına uğrattı. oda paracı bir operatör olup çıktı. bu türkiyeye gelen paracı oluyo hemen nedense. yurt dışındaki kampanyalarını niçin burda da uygulamaz anlamıyorum. hem inanın şuan en "avantajsız" tarife vodafone. avea kampanya yönünden tüm operatörleri solladı. ama çekim kalitesi olarakta turkcell.. avea olmasa valla kim kampanya düzenlemek zorunda kalicak bilemiyorum. turkcellin tekel olduğu zamanlarda 6 snde bir kontor atardı. sonra bizbizecell diye saçma bişi çıkardı. onda da 15 sn'de bi kontor atıyodu. o yuzden o zamanlarda bizi fazlasıyla sömüren bu operatore gıcığım. ve hala da sömürmeye devam. adam gibi bi kampanya yapamıyo bu operatorler; illa ayda en az 35-40 tl ödetcekler bize.
valla suan avea'nın 19'luk genç tarifesi (avea içi 1000 dk, her yöne 1000 sms, 1000 MB internet, katlayan tarife sayesinde her yone en az 200 dk) olmasa bu tarifenin 3 te 2 sinin kırpılmış hali olan turkcellin haydi gel ( her yöne 300 dk, her yöne 300 sms, 300MB internet) kampanyası için turkcelle geçicektim az kalsın
vodafone geçmek için neden arıyorum ama yok malesef