Nokia C7-00 Sistem Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deeptrouble

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7-00 Sistem Hatası
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar telefonum bazen açılırken sistem hatası veriyor telefonu bir kaç kez orjinal telefon ayarlarına getirdim ancak bir faydası olmadı yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

ultralaz61_55

Üye
symbian belleyi yükledin mi hocam phonex kullanarak yükle içindeki orjinal sistemi silip tekrar kurar daha iyi olur

deeptrouble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar telefonum bazen açılırken sistem hatası veriyor telefonu bir kaç kez orjinal telefon ayarlarına getirdim ancak bir faydası olmadı yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

format falan mı attın.

deeptrouble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4656724' Alıntı:

format falan mı attın.
Hayır en son 2-3 tane oyun yükledim ondan sonra böyle olmaya başladı oyunları sildikten sonra da sonuçta bir değişiklik olmadı malesef

deeptrouble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4656794' Alıntı:

oyunları nerden sildin peki
Menü listesinden galiba orda hata oldu uygulama yöneticisinden silmem gerekiyordu galiba

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Menü listesinden galiba orda hata oldu uygulama yöneticisinden silmem gerekiyordu galiba

aynen oyunların kırık dosyaları kalmış telde istersen oyunları tekrar yükleyip yüklemeler'den kaldır.

deeptrouble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4656835' Alıntı:

aynen oyunların kırık dosyaları kalmış telde istersen oyunları tekrar yükleyip yüklemeler'den kaldır.
Tamam inşallah düzelir teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt