[/URL][/IMG]
Buyur bu N8'in dayanma süresi nokia yazmış ama ben bu saatlere hiç ulaşamadım nedense![]()
Senin yine iyiymiş benimkinden![]()
Nokia'nın yazdığı ama benim 20 saati geçmiyo 
Orda yazanlar ful.l yalanBenim şarj 6 saatte bir bitiyorr.

benim de çok farklı değil. En fazla 8 saat gidiyor![]()

8 saat çok iyi ya.Ben sürekli oyun oynarım.O yüzden şarj bana dayanmıyor.Oyun oynamadığım zaman 23 saat![]()
öyle bi telefon yok hocam git bi android cihaz al 3 saatten fazla wireless da kalamazsın..
Orda yazanlar ful.l yalanBenim şarj 6 saatte bir bitiyorr.
Orda yazanlar benim değilNokia'nın yazdığı ama benim 20 saati geçmiyo
![]()
ya batarya kalibrasyon yaptım şimdi bekleme de 5 dk da 10 mah gidiyor ya![]()
ben oyun oynama hariç günde toplam yarım saat operada nete wifi ile takılıyorum. 20-30 dakika arası konuşma yapıyorum arada sırada hava durumunu güncellemek için wifi yle bağlanıyorum. 2g açık (ki 3g nin öyle ahım şahım bir artısı yok en azından ülkemizde o nedenle boş yere açmış oluyorum) kamera uygulama falan açıyorum arada şu an 4. Günüm ve tasarruf moduna asla girmedim. Buna günde en az 50-60 msj eklenince 2 buçuk 3 gün arasına düşüyor. Haa ayrıca bu 4 günün içinde en az 10 dakika mutlaka gps kullanıyorum (toplamda). Telefonum nokia e6
kardeşimde rootlu cyanogen mod 7 yüklü android htc wildfire. Wlanda bağlı affedersiniz ama telefonun anasını ağlatıyo öğlenden beri aha şu anda %30 da.
---------- Eklendi @ 22:08:32 ---------- Yazıldı @ 22:06:29 ----------
bndede c6-01 var 6 saatte bir bitiyor.
Herşeyi kapattım telefonun yine biraz arttı şarj sürem.
Normalde ne kadar gidiyor.
E6 İş telefonu gibi. O yüzden daha çok dayanıyor zaten onun.
Ee iyiymiş o telefon o zman.
Batarya kalibrasyonu ne işe yarıyor?

Bir sonraki alacağım telefonda şarj konusunda adam akıllı araştırma yapıp öyle alıcam.