Nokia'nın şarj sorunundan bıktım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın şarj sorunundan bıktım.
Arkadaşlar c6-01 var bende. Wlan bağlı şekilde telefon açık. 6 saat falan dayanıyor şarjı. Whats app takılıyorum.

Dışarıdada 3g açık şekilde.

1000 mAh batarya koymuşlar hiçbir işe yaramıyor.
Bunu satıp böyle özelliklerde qwerty klavyeli. İyi bir işletim sistemli telefon almayı düşünüyorum.
Qwerty olmayan ama şarjı çok dayanan android ve ya blackberry telefon söyler misiniz ?

---------- Eklendi @ 03:14:32 ---------- Yazıldı @ 03:14:17 ----------

qwerty olması daha iyi olur.

faruk26kuraf

Üye
bendede aynısı var bellleydı annaya dondum sarj uzadı watsap ve wlan çok harcar

M.Uzun

M.Uzun

Üye
Hocam bende bugün whatsappı kapattım şarjın süresi uzayacak falan dediler ama bu şekildede olmaz ki whatsapp hem kasma yapıyor bazı kısımlarda hemde çok şarj yiyiyor bende nokia e6 aldım ama pek mutlu değilim açıkçası qwerty klavyesi için almıştım ama blackberry ve androidlerdede pek uzun süreli şarjı sizin kullanışınız doğrultusunda giden pek bilmiyorum var mı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hem kullanıyorsun hem bitmesin istiyorsun varmı öyle bir batarya androitte aynı iphoneda herkes şarj aletini yanında taşıyor

• Beğen
Tepkiler: larten123
V/RS

V/RS

Üye
dayı sen git bi 3310 al akşama kadar net aktif şarj az gidiyo diyo olaya bak :D git android al dicem ama c6 ya böyle diyorsan onu camdan aşşa atarsın o zaman :D

Febris

Febris

Üye
Blackberry BOLD Serisi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle bi telefon yok hocam git bi android cihaz al 3 saatten fazla wireless da kalamazsın..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bütün cihazlarda öyle :) Geçen bi alet görmüştüm telefonu kalem pilden şarz ediyodu onları bi araştır dışardayken şarz etmek için ideal :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
1800 mAh. Bataryalı telefonlar var galaxy s2 mesela ?
bu telefonda 1050 mah.

galaxy daha uzun süre dayanmaz mı şimdi bana?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
1800 mAh. Bataryalı telefonlar var galaxy s2 mesela ?
bu telefonda 1050 mah.

galaxy daha uzun süre dayanmaz mı şimdi bana?

Hayır Çünkü S2'nin 1800 mah bataryası var ama donanımına bakarsan C6-01'den kat kat yüksek o donanımda kendine göre bi şarz harcar :D

theseusx

theseusx

Üye
nokia nın symbian s3 olup da e6 kadar dayanabilen telefonu yok androidin istediği kadar pil mh ı yüksek olsun telefon anında kapatıyor o farkı merak etme örneğin samsungun hem klavyeli hem de dokunmatik ekran bir telefonu var B serisinden herhalde o da dayanmıyor, aynı şekilde htc cha cha var onunda şarj sorunu var yani klavyeli model olarak e6 çok önde. Arkadaşların dediği gibi hem kullanıyorum hem gitmesin istiyorum diyorsan sen yanında bir değil bir kaç batarya gezdir.

arslanla

arslanla

Üye
Ben de yakında yedek batarya alcam. 30 tl ye buldum orjinalini...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bu c6-01 iyi mi dayanıyor diyorsunuz şimdi?

kuralsiz9

Üye
android alırsan ne kadar yüksek mah olsada bataryası sen bu kullanımla 3 saat belki çıkartırsın arkadşta ace var hep şarjda telefonu bende c6 amaa hiğ takmıyorum yani

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
siteden telefonlara baktm. 603 falan çok daha yüksek dayanıyor. 3g konşma 290dk bunda. Dİğerinde 7 saate yakın.s

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
siteden telefonlara baktm. 603 falan çok daha yüksek dayanıyor. 3g konşma 290dk bunda. Dİğerinde 7 saate yakın.s

Ona bakma ben N8 alırken ona baktım yanıldım sitelerde yazanlar doğru olmuyo :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kendi sitesi ama ?

doctorrr

doctorrr

Üye
sen rahat ol c6 dır e6 dır ne bilim bizim cihazlar gene iyi dayanıyor bizim bi arkadaşta 3gs var zaten kötü gidiyodu ios 5 e geçti aha telefonu satacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt