Samsung Galaxy S2 için Android 4.0.4 Hazırlık Aşamasında, Galaxy Note ICS Güncellemesi Mayıs’ta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 için Android 4.0.4 Hazırlık Aşamasında, Galaxy Note ICS Güncellemesi Mayıs’ta

Mart ayı ortalarında Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich sürümüne güncellenen Galaxy S2 için 4.0.4 versiyonlu yazılımın hazırlandığı ortaya çıktı. SamMobile sitesinin kaynaklarına göre; Samsung halihazırda amiral gemisi için Android 4.0.4 güncellemesiyle meşgulmüş.
Google’ın ICS sürümünün esas versiyonu olarak yayınladığı 4.0.3′te bir takım önemli problemler mevcuttu. Android 4.0.4 ile birlikte güç yönetiminde ve internet tarayıcısında değişimler yaşanacak, birçok kullanıcının şikayet ettiği pil ömründeki hissedilir düşüş ortadan kalkacak. Güney Koreli üreticinin bu mühim yükseltmeyi ne zaman yayınlayacağı henüz bilinmiyor.
Galaxy S2 cephesinde en güncel versiyona geçişten söz edilirken 5.3 inçlik ekranıyla 5 Milyon’dan fazla satan bir diğer üst düzey akıllı telefon modeli Galaxy Note için Ice Cream Sandwich güncellemesi halen yayınlanmadı. Gecikmenin 4.0.3 ile anormal şekilde artan güç tüketiminin fark edilmesi ve 4.0.4 versiyonu için geliştirme çalışmalarının başlatılmasından kaynaklandığını tahmin ediyoruz.
Çok sayıda yazılımsal yeniliği yapısında barındıran “Premium Suite” adlı paketin dağıtımı Mayıs ayında yapılacak. Yaklaşık 6 aydır satışta olmasına karşın mobil pazarın en güçlü telefonları arasında yer alan Galaxy Note’un yeni güncelleme ile performansı ve kullanılabilirliğinde de kayda değer yükseliş gözlenecek. Yazılım paketinin detayları için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
<span style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; outline-style: none; outline-width: initial; outline-color: initial; font-size: medium; ">[video=youtube;FvH6vbhOs6Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=FvH6vbhOs6Y[/video]

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
s-memo en çok kullandığım program güzel olmuş

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
habere gore tesekkur

ayhan2000

ayhan2000

Üye
:tşk:

restless16

restless16

Üye
gelsin 4.0.4 belki değişir biraz daha:)

yeri burası değil biliyorum ama kaç gündür aklımada arkadaşlar bu galaxy nexus taki ics ile s2 nin niye görsellik olarak büyük bi farkı var ? açıkca söylemek gerekirse ben ics güncellemesini yapmadan youtube dan izlediğim vidyolardan yola çıkarak bizim s2 de o şekle bürünecek diye bekliyordum :D

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
gelsin 4.0.4 belki değişir biraz daha:)

yeri burası değil biliyorum ama kaç gündür aklımada arkadaşlar bu galaxy nexus taki ics ile s2 nin niye görsellik olarak büyük bi farkı var ? açıkca söylemek gerekirse ben ics güncellemesini yapmadan youtube dan izlediğim vidyolardan yola çıkarak bizim s2 de o şekle bürünecek diye bekliyordum :D

o google in kendi arayuzu

restless16

restless16

Üye
mediamarkt taki görevli bi çocuğa sordum aynı soruyu çaktırmadan uzaklaştı ,teşekkürler hocam, farklı bi launcher kullanmak istemiyorum biraz daha değişse orjinali iyi olur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mediamarkt taki görevli bi çocuğa sordum aynı soruyu çaktırmadan uzaklaştı ,teşekkürler hocam, farklı bi launcher kullanmak istemiyorum biraz daha değişse orjinali iyi olur

o görevlilerin bişey bildiğini zannetmiyorum. Tekonosa'da da var bunun gibileri, sanki koruma gibiler, başka bir işe yaramıyorlar

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

launcher niye kullanmiyorsun

restless16

restless16

Üye
launcher niye kullanmiyorsun

eninde sonunda sorun çıkarıyolar GO kullanıyordum bi ara telefon aşırı reset atmaya başladı sonrsında açılmadı,açıldığında GO hata veriyordu sürekli 3 Tuş yaptım ancak düzeldi ama bayağı uğraştırdı , bide sarj ı biraz hunharca kullandıkları kanaatindeyim.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
allah allah bende hiç olmadı bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt