5800 aşırı ısınma ile ilgili sorun yaşayan var mı benim gibi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
5800 aşırı ısınma ile ilgili sorun yaşayan var mı benim gibi ?
Telefonla bir siteden film indiriyorum , telefon şarja takılı durumda. Webde dolaşıyorum. Nedense batarya şarja takılı olduğu halde telefon kapanıyor. Üstüne birde telefon aşırı derecede ısınıyor. Telefonunun ısınması batarya ile kalmıyor. Ekran , dokunmatik panel maşallah üzerine iki yumurta kırsam pişirecek derecede ısınıyor.

Arkadaşlar sizlerde de bu tip bir sorun var mı ?
Yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu. ?

badmus

badmus

Üye
evet oyle olur hem download yapip hemde nette takilirken telefonun isinmasi dogal.

Joiku Spotla internete baglanirkende isinir asiri derecede. Arka kapagi acik birak.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşm vala ben film degilde ebuddy ve atom bebegı actıgımda sade arka kapak ısınıyo dıgerlerı normal ısısı.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
benim hiç olmadı

123adil

123adil

Üye
3g acıktır onu gsm yap şebeke ayarlarından ekran ışıgını düşür tamam

Symbianize

Symbianize

Üye
aşırı yüklendimmi birede şarja taktımmı el degmeyecek hale geliyor ama hala sapasağlam :)

lgkg300

lgkg300

Üye
3g acıktır onu gsm yap şebeke ayarlarından ekran ışıgını düşür tamam

Arkadaşın dediği gibi 3g yi kapat ekran ışığını kıs. Hem telefonun ısınmaz hem de şarj ömrü iki katına çıkar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke gsm modunda. 3g kapalı zaten :) ekran dersen ışık en son ayara kadar düşük , utanmasam 2 yumurta kırıp omlet yapacam o kadar ısınma var :kop2:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şarj periyodu Günde 1defa bende.Sizde de öyle mi?(5800)

marist

marist

Üye
telefon sarjdayken, teLefonLa oynamamak en iyisi Cunku bende öyLe yapmıştım bir kere bataryam patLamıştı diqer seferLerde ise bataryam bozuLmuştu. BozuLmaktan kastım batarya doLu qözükürken birden batarya zayıf diyordu.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Şarj periyodu Günde 1defa bende.Sizde de öyle mi?(5800)

müzik dinlemek ve 15 20 dakika internet ile batarya hemen deşarj oluyor. (5 saat bile gitmiyor.) fazla zorlamadım zaman 7 8 saat gidiyor. Batarya ile aldım alalı şansım gülmedi :)

aşırı yüklendimmi birede şarja taktımmı el degmeyecek hale geliyor ama hala sapasağlam :)
demekki bu sorun sadece bana has değilmis :) telefon sağlam o konuda haklısınız. Başka telefon olsa ne uğrasacam bununla der direkt kendini yakardı :)

telefon sarjdayken, teLefonLa oynamamak en iyisi Cunku bende öyLe yapmıştım bir kere bataryam patLamıştı diqer seferLerde ise bataryam bozuLmuştu. BozuLmaktan kastım batarya doLu qözükürken birden batarya zayıf diyordu.
Bende daha isyan edip patlamadi batarya. Bir seferinde batarya sendeki gibi sorun verdi. Daha sonra kendiliğinden düzeldi :) demekki şanslı bir kulum

webilgili

Üye
tibiame oynarken ısınıyor tel

Turan

Turan

Üye
tibiame 5saat gdyo sarj.kapagı takmıyorum.d

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Demekki bu ısınma sorunu genel bir sorunmus. Cevaplar için herkese teşekkür ediyorum.

Turan

Turan

Üye
ben fan alcam tele yazın cayır cayır yanıyor tel D ısınıncada biraz yavaşlıyor :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi

Bir qüN Bir anda Bişey oLursa Bataryaya qöRüRsün Sen Şansı :p :D

öLemiymiş :hmmm waLa Ben teLimin Isınmasına izin Vermim :D :dry:

her zaman bende b planı mevcut. Yedek batarya elimde var. Bozulur ise diğer batarya ile devam ederim.
:)

---------- Eklendi @ 11:33:38 ---------- Yazıldı @ 11:30:41 ----------

ben fan alcam tele yazın cayır cayır yanıyor tel D ısınıncada biraz yavaşlıyor :D
güzel bir fikir. Arka kapağı sôküp fan monte edebiliriz.
Enerjiyi bataryadan alırız ama çift batarya ile dolaşmak lazım
:)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
:D fan işini kafama koydum :)))
şu anda telefon şarja takılı webdeyim. Elim bayağı ısınıyor. Soğuk havalarda yatağıma koyacam yatağı ısıtsın, elektrikli battaniyeye para vermeyelim boşuna :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt