bendende veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut1979

Üye
eğer htc evoyu n8 le kıyaslıyorsan bu n8 in farkını ortaya koyar zaten.. Evo ya baak n8 e bak htc evo sınıfının en başarısız cihazıdır bunu birçok android kullanıcısı da kabul eder.

n8 in üstün olan farki ney sakin kamerasi deme,bu telefonun tutulmadiginin sebebi ise buyuk olup agir olmasidir 170 gramm ve bunada basarisiz denmez suan avrupalinin verdigi önem telefonun hafif olmasidir ve htc evo da agir oldugu icin tutulmuyor telefonda ne bir duraklama takilma veya hata olusma var herseyi ates gibi aciyor hele internet de gezmek ayri bir zevk gel bir o zevki de n8 de yasa hayatta yasayamassin.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Gittim iPhone 4 aldım ama bı türlü n8 den ayrilamiyorum
Hayırlı olsun kardeş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
n8 in üstün olan farki ney sakin kamerasi deme,bu telefonun tutulmadiginin sebebi ise buyuk olup agir olmasidir 170 gramm ve bunada basarisiz denmez suan avrupalinin verdigi önem telefonun hafif olmasidir ve htc evo da agir oldugu icin tutulmuyor telefonda ne bir duraklama takilma veya hata olusma var herseyi ates gibi aciyor hele internet de gezmek ayri bir zevk gel bir o zevki de n8 de yasa hayatta yasayamassin.

senin dışında evo hakkında böyle düşünen görmedim

franzliszt

franzliszt

Üye
evo güzel cihaz iyi yapmışsın keyfini sür :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hayırlı uğurlu olsun :D

klongs

klongs

Üye
hayirli olsun

E_yedi

Üye
arkadasım adına sevındım hayırlı olsun. Ayrıca arkadasım onu alana kadar harıka telefonlar vardı dedıgın telefon androıd 2.1 cok eskı .1000 lıranın ustunde aldıysan kesk s2 alsaydın ama sannetmem daha dusuktur. Ayrıca ekraı c7 den ıyı degil. Gorılla cam yok + amoled degıl . Sadece cozunurluk yuksek dıye bılıyom o telefonu. Tabı zevkler ve renkler tartısılmaz tekrar hayırlı olsun her . O dedıgın cumle gercek androıd bolumune bakıyım dedım harbı olu . S3 ve sv5 gıbı bolum yok bu forumda.

mesut1979

Üye
arkadasım adına sevındım hayırlı olsun. Ayrıca arkadasım onu alana kadar harıka telefonlar vardı dedıgın telefon androıd 2.1 cok eskı .1000 lıranın ustunde aldıysan kesk s2 alsaydın ama sannetmem daha dusuktur. Ayrıca ekraı c7 den ıyı degil. Gorılla cam yok + amoled degıl . Sadece cozunurluk yuksek dıye bılıyom o telefonu. Tabı zevkler ve renkler tartısılmaz tekrar hayırlı olsun her . O dedıgın cumle gercek androıd bolumune bakıyım dedım harbı olu . S3 ve sv5 gıbı bolum yok bu forumda.

iste elinize telefonu alip bakip kullanmadiginiz hepinizin konusmalarindan belli arkadas evo da gorilla glas var ekran olarak c7 di evodan iyimi güldürme beni arkadas ayni resime bi c7 de bakiyorum birde evo da kat kat kaliteli üstün gösteriyor evo ,neyse ki tartismaya gerek yok herkesin zevki ve düsüncesi.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açan biri olarak iki gündür kullanıyorum şunu söyleyeceğim harika bir telefon nokia maalesef yaşanıyor bu işi üste 360 tl verdim ve parayı hakediyor internet müthiş hızlı, oyun uygulama bolluğu babası, belki aldığım telefon sınıfının kötülerinden olabilir ama nokia ile kıyaslama yanlış, çünkü çok üstün bir telefon.

E_yedi

Üye
Konuyu açan biri olarak iki gündür kullanıyorum şunu söyleyeceğim harika bir telefon nokia maalesef yaşanıyor bu işi üste 360 tl verdim ve parayı hakediyor internet müthiş hızlı, oyun uygulama bolluğu babası, belki aldığım telefon sınıfının kötülerinden olabilir ama nokia ile kıyaslama yanlış, çünkü çok üstün bir telefon.

ıphone bıle bu kadar ovulmedı be alttarafı 2.1 sıstem . Su donemlerde 2.3 sıstemlı s2 htc soyn xperıa almayıp nokıa lumıa serılerının cıkmasını sabırsızlıkla bekleyen onca adam varken sen 2.1 ı nokıaya karsı ovmeye calısıyon.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
ıphone bıle bu kadar ovulmedı be alttarafı 2.1 sıstem . Su donemlerde 2.3 sıstemlı s2 htc soyn xperıa almayıp nokıa lumıa serılerının cıkmasını sabırsızlıkla bekleyen onca adam varken sen 2.1 ı nokıaya karsı ovmeye calısıyon.

Buda 2.3 üstat daha önce hiç android kullanmadım ama nokia telefona ezeli bir biçimde her türlü iyidir bu telefon

Symbianize

Symbianize

Üye
Doğru karar hayırlı uğurlu olsunn

mesut1979

Üye

kim diyor 2.1 var diye suan 2.3 var üzerinde yakinda ise android 4.0 gelecek ,e peki sen nokia symbianin neyini övüyorsun suan symbian piyasanin ilgi görmeyen sistemi oyun yok uygulama yok hersey bitti artik symbianda bunu anlayin artik.

E_yedi

Üye
kim diyor 2.1 var diye suan 2.3 var üzerinde yakinda ise android 4.0 gelecek ,e peki sen nokia symbianin neyini övüyorsun suan symbian piyasanin ilgi görmeyen sistemi oyun yok uygulama yok hersey bitti artik symbianda bunu anlayin artik.

anlasılan jeton parasutle ınıyor. Gen burda symbıanı ovmuyorum . Yukarda yazan baksana zekı arkadasım hıc symbıan lafı gecmısmı . Bır yerlerınde uretme lafı. Androıd tabıkı symbıandan ıyı . Yanız arkadasa bekleseydın nokının lumıa serılerını alsaydın demek ıstedım orda. Oda yanlıs anlayınca sen gıbı androıd ı ovmeye basladı symbıanı kucuk dusurerek.

Ayrıca andrııd tartısmasız symbıandan ıyı herkeste bılırken.. Neden sız androıdcıler hala ve hala androıd symbıandan ıyı ıyı!! Dıye yırtıyorsunuz kendınızı :D daha bır anlam veremedım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt