cfw nerden indirdiniz onemli ve kimin yaptigi onemli yarim gun hic duymadim benim bile elimde olmayan C6-01 mod yaptim ve hic kimsede yarim gun olduna raslamadim.selam arkadaşlar c6-01 kullanıyorum telefona belle yi yüklediğim zaman telefon şarjım yarım gün bile gitmiyor başka bir c6-01 ile takas ettim yine aynı sorun neredeyse günlük flash atıyorum çift batarya kullanıyorum hep aynı sorun şu an telefonun ilk yazılımı olan 12.6 kullanıyorum şarjım 1 gün gidiyor acaba belle nin c6-01 versiyonları mı hep böyle şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
cfw nerden indirdiniz onemli ve kimin yaptigi onemli yarim gun hic duymadim benim bile elimde olmayan C6-01 mod yaptim ve hic kimsede yarim gun olduna raslamadim.
indirdiniz flash attiniz cfw yorumlarina dikkatlice okuduktan sonra karar verilmesi taraftariyim.
selamlar belle tamamen orjinal nokia suite ile yaptığım güncelleme sonrası böyle oluyor geçtiğimiz günlerde senin yaptığın belle yide flsh ladım ondada aynı sorun yapıyor sorun 25.7 anna da yarım gün belle de ise sarj 5-6 saat gidiyor şu an 12.6 kullanıyorum 1 gün gidiyor
telefona yeni batarya aldım ondada aynı sorun oluyor nokia suite ile belleyi yüklediğimde yada phoenix ile flashladığımdada aynı sorun var sarj süresi 4 te 1 azalıyorlinkler yenilendi
---------- Eklendi @ 14:05:24 ---------- Yazıldı @ 14:01:51 ----------
bataryanın ömrü azalmış olabilir.kaç yıllık batarya.bellede mobil verini ve wifiyi hiç açmadan denedinmi.cihazın nem buhar gördümü
telefona yeni batarya aldım ondada aynı sorun oluyor nokia suite ile belleyi yüklediğimde yada phoenix ile flashladığımdada aynı sorun var sarj süresi 4 te 1 azalıyor
sorun anlaşıldı.piyasadan aldığın çin malı bataryadır büyük bi ihtimal.ondan tam bir sonuç bekleme.orjinal olmadığı müddetce sıkıntı çok olur.
asıl mesleğim elektronikçi olduğu için tonlada tecrübem olduğundan bu kadar emin konuşuyorum.
---------- Eklendi @ 00:25:55 ---------- Yazıldı @ 00:22:40 ----------
bu arada maaşallah.sitemiz bayağı bi reklam almış yine.her taraf dolmuş.açarken bayağı bi kasıyor forumu!allah dah çok versin.
Yenileyelim
---------- Eklendi @ 00:51:34 ---------- Yazıldı @ 00:48:54 ----------
Bütün linkler sağlam.bazen site hata verebiliyor.tekrar tekrar kontrol edin
optionsta hepsi kırmızı görünüyor ne yapmam lazım cihaz öyle kaldı sadece beyaz ekran geliyor başka bir şey yok
---------- Eklendi @ 09:06:11 ---------- Yazıldı @ 08:57:33 ----------
bu arada telim c6-01 siyah
benim telde c6 01 belle yuklu 1 haftadır ugrasıyom anna 25.7 gecmek icın sonuç alamadım gercekten bellede sarj cabuk bıtıyo anna guzeldı uzun gıdıyodu sarj
---------- Eklendi @ 11:15:40 ---------- Yazıldı @ 11:13:17 ----------
kaya tesekkurler phonix 2010 surumu bu surumu rm 718 destekliyomu
bugünde senin c6 için hazırladığın cfw yi deneyeceğimbende diyorumki kullandığın batarya ne kadarlık ve telin ciddi bi nem rutubet gördümü
bugünde senin c6 için hazırladığın cfw yi deneyeceğim
---------- Eklendi @ 23:40:27 ---------- Yazıldı @ 23:12:18 ----------
senin cfw yi flashladım birde onu deneyeceğim olmazsa yeni batarya alacam
telefonun bataryası iyi şu anda hala bitmediarkadaslar sizlere tsk ozellık le kaya tel c6 01 belle yuklemıstım bıraz ugrastan sonra dondum annaya
---------- Eklendi @ 10:28:37 ---------- Yazıldı @ 10:26:52 ----------
kardes ben yaptım annaya gectım tel daha hızlı ve batarya kendıne geldı