microsoft yine apple a vurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Kim Apple'a vurmuyor ki :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Rekabet olması iyidir. :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence şu anda mobilde en başarılı firma Apple'dır . Hem kendi sistemini hem de kendi telefonu yapıyor ve 1.sırada .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence şu anda mobilde en başarılı firma Apple'dır . Hem kendi sistemini hem de kendi telefonu yapıyor ve 1.sırada .
Öyle tabi paşam, lakin hep zengin
bebeleri için mi yapılır cihaz yahu? :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İşte orda haklısın Gökçen abi bi ara 150$ a ipod touch kadar bi iphone çıkıcak falan dendi yalan oldu tamam telefon iyi hoşta bi araba parası da verilmezki :kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İşte orda haklısın Gökçen abi bi ara 150$ a ipod touch kadar bi iphone çıkıcak falan dendi yalan oldu tamam telefon iyi hoşta bi araba parası da verilmezki :kop2:
:hmmm doğru yahu farklı bir bakış açısı :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
wp ios u yakalar rekabet kızışırsa ucuzlar ama bir de İstanbul da apple store açılıcak o da fiyatı ucuzlatır şirket aradan kalkıcak çünkü

---------- Eklendi @ 23:18:12 ---------- Yazıldı @ 23:11:44 ----------

kim mundar diyor arkadaşım, sen şu yorumlara bi bak bakalım kim iphone a kötü diyor?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar kelimelerimizi biraz daha özenle seçerek tansiyon yükseltmeden tartışmalarınıza devam ediniz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş satış rakamları vs vs ortada metro uygulamasıış şuymuş buymuş apple'dan aldığı apple'a satmak bu oluyor demek.
Dünyada kim bir microsoft ürünü için kuyruğa girmiş birbirini ezmiş kendinizi kandırmayın.

Bill gates'i ben zengin etmedim heralde microsoft u begenmiyorsunuz ama bugün pc'nızde kullandığınız ürünler kimin sorasım geldi de?:)

---------- Eklendi @ 23:28:53 ---------- Yazıldı @ 23:25:24 ----------

ve bir ürün için birbirini ezmek itip kakmak marifet oluyorsa o zaman apple nın yaptığı marifetten öte!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi hiç yorum okumadan şöyle bilmiş bilmiş geçin bunları falan diyolar ya valla sinirim tepeme çıkıyo ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
abi hiç yorum okumadan şöyle bilmiş bilmiş geçin bunları falan diyolar ya valla sinirim tepeme çıkıyo ya

gerek yok buna isteyen istediğini söyleyebilir sınırları aşmamak kaydıyla

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
[ENGİN];4607062' Alıntı:

Bill gates'i ben zengin etmedim heralde microsoft u begenmiyorsunuz ama bugün pc'nızde kullandığınız ürünler kimin sorasım geldi de?:)

---------- Eklendi @ 23:28:53 ---------- Yazıldı @ 23:25:24 ----------

ve bir ürün için birbirini ezmek itip kakmak marifet oluyorsa o zaman apple nın yaptığı marifetten öte!

Bu zamana kadar windows'u kullanmadığım için bu yorumunuza katılmıyorum.
Ben mac kullanıcısıyım.

Apple kimseye gelin kuyruğa girin birbirinizi ezin demiyor.

Kuyrukların nedeni sizinde bildiğiniz gibi yeni çıkan ürünü kullanıcılar ilk kullanan olmak için oluşturuyor bence bu kötü birşey değil apple'ın başarısıdır kuyruk oluşmasına değecek ürün yapıyorki bu kuyruklar oluşuyor.

Microsoftta kuyruk oluşmasına neden olacak ürün yapsın eimn olun ondada kuyruklar oluşur ama maalesef microsoft bunu başaramıyor.

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
wp ios u yakalar rekabet kızışırsa ucuzlar ama bir de İstanbul da apple store açılıcak o da fiyatı ucuzlatır şirket aradan kalkıcak çünkü

---------- Eklendi @ 23:18:12 ---------- Yazıldı @ 23:11:44 ----------

kim mundar diyor arkadaşım adam gibi konuşsana bi sen şu yorumlara bi bak bakalım kim iphone a kötü diyor?? Babanın şirketi herhalde apple bir telefon için adam ezmek sadece acizliktir o kadar! Bu forumda ve özellikle bu bölümde yorum yazmadan önce 3 kez düşün bir kere yaz derim!
burası bir forum oda benim yorumun yorumumu beğenmeyebilirsin ama bana bu tarz yazılar yazamazsın.

Karşılıklı atışmayın kelimelerinize dikkat edin
mesaj düzenlenmiştir

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bu zamana kadar windows'u kullanmadığım için bu yorumunuza katılmıyorum.
Ben mac kullanıcısıyım.

hmm, daha önce windows ve diğer microsoft ürünlerini kullanmadığınız için atıp tutması kolay tabi microsoft hakkında.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
yorumlarınızda aşagılayıcı küçük düşürücü ve tahrik ederek tartışma çıkarıcak kelimeler kullanmayın

---------- Eklendi @ 10:31:06 ---------- Yazıldı @ 10:30:19 ----------

karşılıklı saygı çerçevesinde tartışmanıza devam edin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sen lafına dikkat et önce. Kedi uzanamadığı ciğere falan ne demek? Kimse ne ios a ne apple dandik demedi pahalı dedik o kadar 3 yıl ben de mac kullandım merak etme sen. Burası forum o senin yorumunsa diğeri de benim yorumum...

mesajlarınıza dikkat ederek karşılıklı atışmayın
mesaj düzenlenmiştir

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye

hmm, daha önce windows ve diğer microsoft ürünlerini kullanmadığınız için atıp tutması kolay tabi microsoft hakkında.

Ben atip tutmuyorum biraz incelerseniz apple kaç tane microsoft ediyor görürsünüz ben gerçekleri yazıyorum reel gözle bakıyorum olaya.
Microsoft zamanında rakibi olmadığı için satıldı vs vs bill gates'i zengin etti ama artık o devir bitii şimdi rakip çok ve artık baş edemez hale geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt