Star 2 droid

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taka78

Üye
    Konu Sahibi
Star 2 droid
iyi anladık star 1 in işlemcisi düşük oyüzden yapılamıyor ama ben star2 kullanıcısıyım android 1.5 kaldırır diye duydum bu yüzdn HELP ME diyorum kaç kişi cevap verecek ????????????? (star 2 işlemcisi 600 veya 750 mhz die biliom hangisi?)

mehmetxx99

Üye
hadi dostum beraber devam edelim bende str 2 kullanicisiyim star 1 ne oluyor ? bi ise yaramaz wifisi bille bille yok :D
kardesim ben hep arkandayim ise yaramaz bi tel icin bizim tele android kurmuyolar bu benim sinirlerimi hep kaldirmistir
sözüm butun star 2 kullanicilarina :arkadaslar gelin bu konuyu üste kaldiralim
NOT:bu konusmayi hic bir forumda förmeeiginden bana abone olabilirsin !!!!!!!
ayrica star icin android konularinin en birincisini bu forumda ben yaptim ismide !!!stardroid !!!!

taka78

Üye
    Konu Sahibi
star 1 bence senin dediin kdr kötü bi tel olmasada sana sonunA kdr katılıom
BİZİMTEL EN AZ MONTE KDR ÖZELLİK AÇISINDAN AYNI HATTA DOKUNMATİĞİ DAHA İYİ ANCAK O DAHA ESKİ DİE ONU EL ÜSTÜNDE TUTUYOLAR BURDAN STAR 2 Yİ DUYURMAK İÇİN SESLENİYORUM YENİ KONU AÇICAM STAR2 vs MONTE DİE GEL YANIMA BERABER SESLENELİM

.BlueTR

.BlueTR

Üye
öncelikle sakin olun.şunu belirteyim samsung star wifi nin gpu su star2den daha yüksek.star2 nin ekranı daha iyi olabilir ama gpu su android i desteklemiyor
.star2 daha çok facebook,twitter vs. için optimize edilmiş bir telefondur.
1.5 seneden beri takip ede ede bende öğrendim bu işleri.

• Beğen
Tepkiler: Osman_E

taka78

Üye
    Konu Sahibi
star 2 nin cpu su kaç mhz bilion mu 600 mü 700 mü üle bişii bi konuda tartışıolardı ama ???

taka78

Üye
    Konu Sahibi
android firmware verene kadar bu konuyu indirmiccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
star 2 nin cpu su kaç mhz bilion mu 600 mü 700 mü üle bişii bi konuda tartışıolardı ama ???

yoka rtık o kada rolamaz.bi galaxy ace öyleyse.
olsa bile ramı ve en önemlisi GPU su yüzünden YÜKLENMEZ.

taka78

Üye
    Konu Sahibi
Detaylı sistem özelliklerini bilen warsa sülesin

mustafa37821

mustafa37821

Üye
1. Starın wifi si var Ayrıca 2. Wifi Önemsiz Değil 3. Star 2 Dediğine Göre bir Çok Özelliği s5233w ile Aynı Olmalı . . .

mehmetxx99

Üye
arkadaslar ben cok telefon kullandim bunlarin arasinda star ve star 2 da ve ben kendi bilgilerime dayanarak starin kotu oldugunu dusünuyorum . android icin str 2 cok uygun ayrica mhz hizida cok yüksek !'!!! android yuklense hic donuk calismaz .......
KAC KISI BANA KATILIYOR ???????

.BlueTR

.BlueTR

Üye
arkadaslar ben cok telefon kullandim bunlarin arasinda star ve star 2 da ve ben kendi bilgilerime dayanarak starin kotu oldugunu dusünuyorum . android icin str 2 cok uygun ayrica mhz hizida cok yüksek !'!!! android yuklense hic donuk calismaz .......
KAC KISI BANA KATILIYOR ???????

arkadaşım neden inat ediyorsun star2 nin GPU chipseti ANDROİD İÇİN UYGUN DEĞİL!!!

İnanmıyosan stardroid Facebook sayfasına BAK ORDADA YAZDILAR!

mehmetxx99

Üye
ilk yorumun bu lmasi beni cok üzdü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt