Rpm Edition v4 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

ayıpsın şimdi ben onumu kasteddim... Sanada demedimki bişey ben rambo arkadaşımıza takıldım... Kullanan sizsiniz bu cfwyi ben bakmadım bile...

Bana söylediğini biliyordum, şaka niyetinde olduğunuda biliyordum. Sorun yok :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
Bana söylediğini biliyordum, şaka niyetinde olduğunuda biliyordum. Sorun yok :oke:

sana yazmadım bunu kardeşim... Arkadaş yanlış anladı beni hepimiz üyeyiz açıklaması yaptıda... Ona sana yazmadığımı ramboya yazdığımı belirtim...

x-scarface

x-scarface

Üye

sana yazmadım bunu kardeşim... Arkadaş yanlış anladı beni hepimiz üyeyiz açıklaması yaptıda... Ona sana yazmadığımı ramboya yazdığımı belirtim...

yok sanki cvplarınızı biraz atarlı anladım da olabilir kardesler yanlıs anlamıs olabilirim sıkıntı yok

ua_mustafa_20

Üye
evet tuş takımı demek istemiştim :D

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
ugur7

ugur7

Üye
Hassas parlaklık , Dosya yöneticsinden dosya gönderilmiyor,

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi

Ona sana yazmadığımı ramboya yazdığımı belirtim...

Ahçı bahçivana, bahçivan uşağa, uşak evin hanımına o olay aklıma geldi bu yorumu okuyunca :D:D

evet tuş takımı demek istemiştim :D

Aslında "Alfasayısal Tuş Kilidide" Hiç Fena Fikir Değil :D Orta Tuşa Basacağım Şifre Ekranı Gelecek. :D

Hassas parlaklık , Dosya yöneticsinden dosya gönderilmiyor,

Hassas Parlaklık Ayarı için; Tv Çıkış Sorununu Düzelttiğim Modla Dosyaları Çakışıyordu Sanırım O Yüzden Çokta Önemli Değil Deyip Geçmiştim. (Başka Bir Modda Olabilir ama Daha Önemli Bir Modla Çakıştığı Kesin, Ondan Eminim :D)

Dosya Yöneticisinden Dosya Gönderememe Sorunuyla İlgileneceğim. Teşekkürler...

qweratomic

qweratomic

Üye
BEN
Nokia İnternet Radyo, TT Pod",
"UC Player, YouTube" kurmak istemiyorum bunlar kurulu olmadığı için orada adları yazıyor bunları müzik ve video bölümünden nasıl kaldırabilirm teşekkür ederim

• Beğen

aq7777

Üye
pesimistt5 kardesm telefona cfw yükledim , web ' e giriyorum çıkıyorum tuş kilidini kapatıp 10 dk beklkedikten sonra telefon kilitleniyor hiçbir işlem yapılmıyor !! :'(

• Beğen
muxo

muxo

Üye
pesimistt5 kardesm telefona cfw yükledim , web ' e giriyorum çıkıyorum tuş kilidini kapatıp 10 dk beklkedikten sonra telefon kilitleniyor hiçbir işlem yapılmıyor !! :'(

bu sorun arada sırada telefonun orjinal yazılıminda da oluyordu.. Çok defa basıma gelmişti. Daha iyi bir web tarayıcı olan Opera yi kullanmaya başlayınca sorun ortadan kalkmışti. Simdi dediğin sorun bende de oluyor mu diye denedim.. Web tarayıcısını acık bırakıp ekranı kitleyip 15 dk sonra açtim. Hiç bir sorun yoktu. Cfw attıktan sonra telefona format attın mi?

• Beğen

lewis

Üye
bende de arada oluyo bazen web den de oparada da oluyo kendi kendine kitlenip reset atıyo

bu arada her mesaja ayrı ayrı cevap verdiğin için teşekür ederim

• Beğen
qweratomic

qweratomic

Üye
Arkadaşlar ben UC Player, YouTube" kurmak istemiyorum bunlar kurulu olmadığı için orada adları yazıyor bunları müzik ve video bölümünden nasıl kaldırabilirm teşekkür ederim

aq7777

Üye
arkadaslar cfwyi yuklemeden önce format atmıstım ve açmadan yüklemiştim öyle yani :D sorun çözüldü arkadaslar pesimistt5 kardesmin yüklediği v4 Extrayı yükledim ve onda hiçbir sorunum çıkmadı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sorunu olanlar kesinlikle v4 Extrayı yüklesinden bence v4 Extra daha iyi :)

• Beğen
qweratomic

qweratomic

Üye
Arkadaşlar ben UC Player, YouTube" kurmak istemiyorum bunlar kurulu olmadığı için orada adları yazıyor bunları müzik ve video bölümünden nasıl kaldırabilirm BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
BEN
Nokia İnternet Radyo, TT Pod",
"UC Player, YouTube" kurmak istemiyorum bunlar kurulu olmadığı için orada adları yazıyor bunları müzik ve video bölümünden nasıl kaldırabilirm teşekkür ederim

Rofs2'ye Mod Uygulaman Gerekecek. Olur, Uygulamayı Biliyorum Dersen Ben Mod Yüklerim Siteye.

İlginç Bir Sorun Daha Önce Ne Ofw'de Nede Kullandığım Cfw'lerde Hiç Karşılaşmadım. Yardımcı Olamayacağım için Üzgünüm :(

bu sorun arada sırada telefonun orjinal yazılıminda da oluyordu.. Çok defa basıma gelmişti. Daha iyi bir web tarayıcı olan Opera yi kullanmaya başlayınca sorun ortadan kalkmışti. Simdi dediğin sorun bende de oluyor mu diye denedim.. Web tarayıcısını acık bırakıp ekranı kitleyip 15 dk sonra açtim. Hiç bir sorun yoktu. Cfw attıktan sonra telefona format attın mi?

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim. :)

D.N: Hard Format Güzel Fikir, Denemediyseniz...

bende de arada oluyo bazen web den de oparada da oluyo kendi kendine kitlenip reset atıyo

bu arada her mesaja ayrı ayrı cevap verdiğin için teşekür ederim

Cidden İlk Defa Duydum Bu Sorunu ama Deneyeceğim Bende.

Teşekkür Ederim. :)

arkadaslar cfwyi yuklemeden önce format atmıstım ve açmadan yüklemiştim öyle yani :D sorun çözüldü arkadaslar pesimistt5 kardesmin yüklediği v4 Extrayı yükledim ve onda hiçbir sorunum çıkmadı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sorunu olanlar kesinlikle v4 Extrayı yüklesinden bence v4 Extra daha iyi :)

Sorunun Çözüldüğüne Sevindim. :)

cemsuyun

Üye
Merhaba,
Öncelikle ben extra olan versiyonu tercih ettim TV bölümünde Youtube olmasından dolayı lakin yazılım yüklü değil simgesi görünüyor UC player'da bu şekildeydi ana konudaki sis dosyasını kurulca yerine geldi. Youtube içinde benzer bir sis dosyası var mıdır acaba, varsa ekleyebilir misiniz?

---------- Eklendi @ 01:30:06 ---------- Yazıldı @ 01:08:35 ----------

Merhaba,
Öncelikle ben extra olan versiyonu tercih ettim TV bölümünde Youtube olmasından dolayı lakin yazılım yüklü değil simgesi görünüyor UC player'da bu şekildeydi ana konudaki sis dosyasını kurulca yerine geldi. Youtube içinde benzer bir sis dosyası var mıdır acaba, varsa ekleyebilir misiniz?

Bahsettiğim konuyu şu şekilde giderdim,
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ici/youtube-mobile-5800-xm-signed-313831.html

linkdeki arkadaşın paylaştığı sis dosyasını kurdum yeterli oldu. Belki bilmeyen yoktur benim cahilliğimdir fakat belki benim gibi birinin daha işine yarar.

• Beğen
qweratomic

qweratomic

Üye
Rofs2'ye Mod Uygulamayı bilmiyorum, Uygulama Modunu yükleyebilirmisiniz . yardımlarınız için teşekkür ederim

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

---------- Eklendi @ 01:30:06 ---------- Yazıldı @ 01:08:35 ----------

Bahsettiğim konuyu şu şekilde giderdim,
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ici/youtube-mobile-5800-xm-signed-313831.html

linkdeki arkadaşın paylaştığı sis dosyasını kurdum yeterli oldu. Belki bilmeyen yoktur benim cahilliğimdir fakat belki benim gibi birinin daha işine yarar.

Uygulamayı Yüklemeden Simgesi Gözükmez Evet. :)

- Ana Konuya Eklemeyi Unutmuşum Demek ki Şimdi Ekliyorum. :)

Rofs2'ye Mod Uygulamayı bilmiyorum, Uygulama Modunu yükleyebilirmisiniz . yardımlarınız için teşekkür ederim

Uygulama Modu Derken Ne Demek İstediniz Acaba? Anlayamadım Üzgünüm.

qweratomic

qweratomic

Üye
Rofs2'ye Mod
Uygulaman
Gerekecek. Olur,
Uygulamayı
Biliyorum Dersen Ben Mod Yüklerim Siteye.
ben sadece 5800 xm sis gibi program yüklemeyi birde jaf ile cfw kurmayı biliyorum yukarıda anlattığına yabancıyım nasıl yapılacak bilmiyorum. nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirmisin.

• Beğen
mertalll

mertalll

Üye
çok güzel bi cfw olmuş işin aslı pek anlamıyorum bu işlerden mod vs ancak emek harcandığı uğraşıldığı belli o yüzden gerçekten emeğinize sağlık. ancak modla ilgili bi iki sıkıntım var muhakkak takdir edilmekten öte geri dönüşte almak isteyeceğiniz varsayımıyla onları belirtmek istedim. öncelikle ses en sondayken aşırı cızırtı yapıyor kendi orjinal yazılımında böyle cızırtılı gelmiyor ses mp3 dinleme esnasındaki durumu bilmiorum genelde kulaklık kullandığım için ancak gelen arama esnasında gerçekten rahatsız edici bi boyutta oluyor sesi kısarak onu aştım gibi ancak yine de hafif cızırtı devam ediyor esas sorun gelen arama esnasında bi an çalan zil sesi kesiliyor 2 saniye sonra devam ediyor. sanki cihaz aşırı yüklenmiş kasılıyormuş gibi buna bir çözüm getirilir umarım. bir de kendi adıma bir ricam olucak ben bu 5800ın siyahını kullanıyorum muxo nun eklediği resimlerde kullandığı tema gerçekten çok güzel ancak kırmızı o temanın siyahını bulamadım bir türlü bilen link verebilecek olan varsa gerçekten çok güzel olur. paylaşım ve verilen uğraş için tekrar teşekkür ederim.

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Rofs2'ye Mod
Uygulaman
Gerekecek. Olur,
Uygulamayı
Biliyorum Dersen Ben Mod Yüklerim Siteye.
ben sadece 5800 xm sis gibi program yüklemeyi birde jaf ile cfw kurmayı biliyorum yukarıda anlattığına yabancıyım nasıl yapılacak bilmiyorum. nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirmisin.

sana qerekli proqram NFE (nokia firmware editör) nasıl kullanılır nedir ne deqildir, işe bunu araştırmayla başlayabılırsın dostum :oke:

• Beğen

Üst Alt