C6-01 hd televizyona bağlamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeanbLack

LeanbLack

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 hd televizyona bağlamak
Başlıkda belirttiğim gibi C6 01 imi LG 42LD420 Hd lcd ye bağlamak istiyorum ama telefonu aldıgımda bana boyle bir kablo verilmedi telefonu televizyona baglamam mumkunmu ve bagladıgımda telde ful hd izledigim filmleri televizyondada izleyebilirmiyim ve baglanabiliyorsa hangi kabloyu almalıyım.

+Normal usb kablosu ile bağlanmıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tv out kablosu var bir ucu kulaklık girişine takılıyor diğer ucunda kırmızı sarı beyaz üç giriş var bunları tvde uygun yere takarsan tv bağlarsın ama hdmi giriş olmadığından hd görüntü alamazsın

ondrx

ondrx

Üye
tv out kablosu var bir ucu kulaklık girişine takılıyor diğer ucunda kırmızı sarı beyaz üç giriş var bunları tvde uygun yere takarsan tv bağlarsın ama hdmi giriş olmadığından hd görüntü alamazsın

ya kardeş bende kablosu var ama Lcd tv ye bağladığımda birşey çıkmıyor şenekler var scart 1 ve 2 hdm ve pc falan seçenekleri ama olmuyor aç kapa yapıyom tlf yine olmuyor.evde başka bir tvde var tüplü ona takıyorum ordaki tek fark tüplüde aparatı takınca tv simgesi çıkıyor Lcd ye takında kulaklık simgesi çıkıyor..kablo orjinal olanıdır.bana yardım edermisin nasıl yapacam ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
donanım ayarlarında kulaklık yerine tv seçmen lazım kardeş lcd de de tüplüde de aynı kalite görüntü alırsın

ondrx

ondrx

Üye
donanım ayarlarında kulaklık yerine tv seçmen lazım kardeş lcd de de tüplüde de aynı kalite görüntü alırsın

sanırım donanım yarları yok bende sadece aksesuar bölümü var o tv çıkışı orda..bide bağlantı bölümü var ama ordada bişi bulamadım :(((

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aksesur da işte aslında kabloyu taktığında önüne seçenekler gelmesi lazım

ondrx

ondrx

Üye
aksesur da işte aslında kabloyu taktığında önüne seçenekler gelmesi lazım
kardes bırının bunu vıdeolu anlatımı yapması gerek google ve youtube dn arastırdm ama sunum yok..sanırım bu tv baglantıları ıcın programlar olcaktı hangılerydı?

Ceberus

Ceberus

Üye
kardes bırının bunu vıdeolu anlatımı yapması gerek google ve youtube dn arastırdm ama sunum yok..sanırım bu tv baglantıları ıcın programlar olcaktı hangılerydı?

bende de kablo var c7 tel görüntü bir türlü alamadım.Tv ye bağlamış arkadaşlar Sunum yapsa çok güzel olur..

avcitalip

avcitalip

Üye
Başlıkda belirttiğim gibi C6 01 imi LG 42LD420 Hd lcd ye bağlamak istiyorum ama telefonu aldıgımda bana boyle bir kablo verilmedi telefonu televizyona baglamam mumkunmu ve bagladıgımda telde ful hd izledigim filmleri televizyondada izleyebilirmiyim ve baglanabiliyorsa hangi kabloyu almalıyım.

+Normal usb kablosu ile bağlanmıyor

TV Çıkışı İçin Kablon Olması Lazım,Eğer Varsa ;

Kablonun Kulaklık Çıkışına Benzeyen Kısmını Telefona,Kablonun Diğer Tarafındaki Çıkışlarınıda Rengine Göre(Kırmızı Kırmızıya,Beyaz Beyaza,Sarı Sarıya) Takacaksın !

Jackı Telefona Düzgün Takarsan Telefon Otomatik Olarak Algılacayacktır Zaten,Televizyonundan EXIT 1 EXIT 2 Gibi Çıkışları Seçeceksin Hangisi Denk Gelirse :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt