C6-01 i Tüplü televizyona bağlamak istiyorumm..Önerilerinizi alayım..

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Telefondan bir ayara gerek var mı

kcr

Üye
Telefondan bir ayara gerek var mı

Sadece kulaklık çıkış ayarlarından varsayılanı Tv olarak seçmek gerekiyor. Başka bir ayar yok.
Scart çoklayıcıya taktığımda bende hata veriyor. Scart çoklayıcınız varsa, başka cihazların çıkışı takılıysa onları çıkartın ve sadece telefonun scart çıkışı takılı kalsın. Ya da telefondan gelen scart'ı doğrudan tv'ye bağlayın.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tüplü tv scart kırmızı sarı beyaz scart ı bi deneyim bakayım sen yaptın mı

kcr

Üye
Tüplü tv scart kırmızı sarı beyaz scart ı bi deneyim bakayım sen yaptın mı

Yaptım, arada bir kullanıyorum. Bağlantıları doğru yaptıktan, ek yerlerini güzelce izole ettikten sonra sorunsuz izleniyor.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben tüm kombinasyonları denedim fakat hala görüntü yok telefonda kulaklık işareti çıktığı halde

badmus

badmus

Üye
Tüpü Cikar Oyle Tak Telefonu. Sonra Patlamasin? :zzz:

Saka bir yana Nokia'nin uretmis oldugu kulakliklarin icindeki kablolarin renkleriyle baglayacagin renkler tam tutmuyor. Bu yuzden deneme yanilma yoluyla bulacaksin. Veya 2. sayfanin sonuda Kcr arkadasimiz anlatmis onu deneyebilirsin. :oke:

- - - Eklendi - - -

Ayrica Cok Onemli Bir Husus Daha!

KULAKLIK JAK'INI 4'LU BULMAN LAZIM

YANI KULAKLIGIN JAK'INA BAKTIGINDA 4 AYRI BOLUMDEN OLUSMASI LAZIM.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Zaten 4 jack + bütün kombisyonları denedim görüntüyü bırak ses bile gelmiyor :zzz:

achambo

achambo

Üye
o kabloyu nerden bulabilirim tam adı ne
teknosa koçtaş fln oralarda var mıdır alayım

- - - Eklendi - - -

Zaten 4 jack + bütün kombisyonları denedim görüntüyü bırak ses bile gelmiyor :zzz:

kabloda temassızlık vardır belki

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Elektrikçilerde bulursun :hmmm

badmus

badmus

Üye
Elektrikçilerde bulursun :hmmm

5800'ım oldugu zaman kendi orjinal kulaklik kablosunu feda etmistim. Halâ duruyor bende kablo buyuk ihtimalle calisiyordur. Olmadi internetten al. Gittidiyorda olmasi lazim. 10-15 tl biseydir buyuk ihtimalle :hmmm

kcr

Üye
Ben tüm kombinasyonları denedim fakat hala görüntü yok telefonda kulaklık işareti çıktığı halde

Kulaklık değil tv işareti belirmesi lazım. Renkleri dediğim gibi bağla; birbiriyle temas etmesin renkler. Soketi yavaşça yarı takılı halde takarak dene. Bende öyle çalışıyor mesela. Tam taktığım zaman çalışmıyor.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Telefona taktığım yer mi telefonundan bi resim atar mısın

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Resim atar mısın

kcr

Üye
[/URL][/IMG]

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tamam kablo benimkinin aynısı da tv işareti diyorsun ya onu diyorum

kcr

Üye
Biraz geç oldu ama işareti de bu şekil:

PYTHONs

Üye
kardeşim hiiiiiç riske girme, direk A/V kablosu satın al. Nokia telefoncu gibi temiz bi yer olsn

Üst Alt