asus m51 sn soğutma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
asus m51 sn soğutma
asus m51 sn notebook kullanıyorum 3 seneden sonra iki kere ekran kartı çipi yandı soğutucu falan kullanıyorum ama kar etmedi adaptör bozulmuş olabilir yüksek voltajdan yanmıştır diye adaptör aldım şimdilik sıkıntı yok gibi ama fanın hava girişi küçük onları büyütmeyi düşünüyorum alt kapağı delip acaba sadece fanın olduğu yeri mi delmeliyim yoksa işlemci ve ekran kartının olduğu yerleri de delsem mi hava girişi açısından. Soğutmada sıkıntı olur mu?

futbol123

futbol123

Üye
bence hiç uğraşma derim yeni bir notebook alabilirsin 700tl den başlıyor fiyatlar.:)

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
şu an bilgisayarrım gayet iyi durumda bütün oyunları oynayabiliyorum arkadaşta i3 işlemcili bilgisayar var ondan daha performanslı çalışıyor t9300 işlemcisi var o yüzden bi 2-3 sene daha kullanırım bilgisayarı .Şu an bilgisayar alsam 1500- 2000 arası benim istediğim özellikte olanlar 700 lira benim bilgisayar ediyor zaten

futbol123

futbol123

Üye
şu an bilgisayarrım gayet iyi durumda bütün oyunları oynayabiliyorum arkadaşta i3 işlemcili bilgisayar var ondan daha performanslı çalışıyor t9300 işlemcisi var o yüzden bi 2-3 sene daha kullanırım bilgisayarı .Şu an bilgisayar alsam 1500- 2000 arası benim istediğim özellikte olanlar 700 lira benim bilgisayar ediyor zaten
t9300 okadar güçlü bir işlemci değil eskidendi o.İ3 ten iyi olamaz.Hangi oyunları oynuyorsunuz ? ve ekran kartınız nedir? tahmini 9600m dir oda düşük seviye bir ekran kartı.

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
9500m gs
NFS RUN Call of Duty Modern Warfare 3 şimdilik oynanıyor.
Asıl mesele bunlar değil asıl konu fan girişinin olduğu yerin deliklerini genişletip hava girişini artırmayı düşünüyorum ama aynı şekilde ekran kartı çipinin olduğu yeri de delsem mi?

futbol123

futbol123

Üye
9500m gs
NFS RUN Call of Duty Modern Warfare 3 şimdilik oynanıyor.
Asıl mesele bunlar değil asıl konu fan girişinin olduğu yerin deliklerini genişletip hava girişini artırmayı düşünüyorum ama aynı şekilde ekran kartı çipinin olduğu yeri de delsem mi?
düşük detayda açar.Bence hiçbir tarafını delmeyin yanlış birşey yaparsın gider laptop..

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
bir blog sitesinde görmüştüm bi eleman yapmış sadece fanin orayı delmis on dereceye yakın soğuma olmuş cepten giriyorum bilgisayardan link atarım buraya bende ekran kartının orayı da delip soğutucunun fanini oraya denk getiririm diyorum öteki türlü bilgisayarın altında çalışıyo ama içine hava girmiyor ki neye yarar
my.opera.com/CrazyTerabyte/blog/2010/03/20/improving-the-air-flow-inside-asus-m51sn-notebook

futbol123

futbol123

Üye
bir blog sitesinde görmüştüm bi eleman yapmış sadece fanin orayı delmis on dereceye yakın soğuma olmuş cepten giriyorum bilgisayardan link atarım buraya bende ekran kartının orayı da delip soğutucunun fanini oraya denk getiririm diyorum öteki türlü bilgisayarın altında çalışıyo ama içine hava girmiyor ki neye yarar
my.opera.com/CrazyTerabyte/blog/2010/03/20/improving-the-air-flow-inside-asus-m51sn-notebook
inceledim resimleri çok saçma asustan hiç beklenmez böyle mantıksızlık en iyisi deliceksiniz dikkatli olun ama fana zarar vermeyin.

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
yok o delinen kısım kapak zaten çıkıyo çıkartıp delerim.Hava girişi çok küçük. Önce fanın orayı deleyim o zaman bakayım duruma göre ekran kartının orayı da delerim. Biraz fazla toz girer içine oda sıkıntı olmaz temizlerim rahat sökülen bir model. Sonuçları paylaşırım burada.
Şu an masaüstünde 60 derece ekran kartı oyun oynarken 95 dereceye kadar çıkıyo. 10-15 derece düşürebilirsem çok iyi olur

futbol123

futbol123

Üye
yok o delinen kısım kapak zaten çıkıyo çıkartıp delerim.Hava girişi çok küçük. Önce fanın orayı deleyim o zaman bakayım duruma göre ekran kartının orayı da delerim. Biraz fazla toz girer içine oda sıkıntı olmaz temizlerim rahat sökülen bir model. Sonuçları paylaşırım burada.
Şu an masaüstünde 60 derece ekran kartı oyun oynarken 95 dereceye kadar çıkıyo. 10-15 derece düşürebilirsem çok iyi olur
çok ısınıyormuş ekran kartı iyi yanmamış 20dereceye kadar düşer bence 75-80c arasında olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...