arkadaşlar bi yardım lütfen..flash hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım lütfen..flash hakkında..
iki gün önce telefonum sapıttı..bizim çocuk çok karıştırdı galiba..anlamadım ne olduğunu..çok çok ağırlaştı..ben de suiteden yeniden yükleme yapmaya çalıştım ama olmadı..hep bağlantı kesildi,usb çıkar tak vs yazdı...foruma baktım tüm denilenleri yapmama rağmen suiteden yeniden yüklemem yapamadım..ve tüm cesaretimi toplayarak bu flash mı ne onu yapmaya karar verdim :) ..ama hangi programlar lazım nerden ne indireceğim hakkında falan neredeyse hiç bi fikrim yok:ah..bu işi bilen arkadaşlar bana konu linklerini falan atarak bi yardımcı olabilirler mi:bilmm..

telefonum: c6-01 belle...sürüm:111.030.0609 ürün kodu:059c383...şimdiden çok teşekkür ediyorum...
şu flash işini bi öğretirseniz bana çok memnun olacağım vallahi..saygılar..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
harıcı kamera varsa drıverını kaldırıp kamerayı pcden sök bırde oyle dene guncellemeyı

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
harıcı kamera varsa drıverını kaldırıp kamerayı pcden sök bırde oyle dene guncellemeyı
denedim kardeş..3. aşama %15 de duruyo...usb sök tak vs diyor...ben ger ihtimale karşı bekliyorum yine ama ilerlemiyor..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb portunu değiştirip denedın mı mümkünse ara kablo kullanma

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman *#7370# ile bır soft format at tele hafıza kartınıda biçimlendır formattan önce telde güvenlık kodu falan varsa kapat iptal et öyle format at

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
o zaman *#7370# ile bır soft format at tele hafıza kartınıda biçimlendır formattan önce telde güvenlık kodu falan varsa kapat iptal et öyle format at
bilgisayarda güncelleme mi eksik acaba diye bi kontrol ettim şimdi 4 önemli güncelleme buldu..bi de onları yükleyim sonra dediğin gibi hafıza kartı biçimlendirip deneyeyim bi bakalım ne olacak..ayrıca ilgin ve yardım çaban için gönülden teşekkür ediyorum kardeş.:good:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dene bakalım.eyvallah yardımcı olmaya çalıştık elimizden geldikçe

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
söylediklerini aynen yaptım ve şimdi tekrar deniyorum :) ...bakalım ne olacak...

---------- Eklendi @ 17:41:42 ---------- Yazıldı @ 17:26:14 ----------

yok olmadı :( ...http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html bu konuyu takip ederek flash atmaya çalışacağım..bi terslik olmaz di mi.. ?

Flash atmayı o konuda öğrendim 8-9 kez flash attım bi sıkıntı olmadı(Antivirüs programını kapatmayı unutma) :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
terslık olmaz da iyice konuyu okuyup öyle uygula

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 18:31:24 ---------- Yazıldı @ 18:30:35 ----------

hep burda kalıyorum yaa...tüh..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel açılmıyormu

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
yoo açılıyor..:hmmm

---------- Eklendi @ 18:40:36 ---------- Yazıldı @ 18:39:32 ----------

yaa yukarı yanlış foto koymuşum düzlttim :) :)

Kardeş internet cafeye git yap senin bilgisayarın USB girişinden kaynaklanıyo USB2.0 istiyodu sanırım...

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orda yazılanları yaptınmı pekı

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
BU KONUya bak ben açmıştım hata eğer bunla aynıysa internet cafede at çözülür...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usbyı telden çıkarıyosun sonra bataryayı cıkarıyosun.tele bataryayı takmadan usbyı tele baglıyosun ardından bataryayı takıyosun usb baglı ıken flash ekranındakı tamam a tıkladıgın anda telefonun power tuşuna 4 5 sanıye basılı tut sonra bırak çubugun ilerledıgını göreceksın telın kapagını kapatmayla zaman harcama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt