Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonunuzda çizik var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
kaan4554
Üye
Konu Sahibi
Telefonunuzda çizik var mı?
Arkadaşlar sizin telefonunuzda hiç çizik vs. var mı?Ben optimus black aldım 2-3 ay önce ve o kadar dikkat etmeme rağmen kılcal çizikler var 2-3 tane Arka kapakta da belli olmayacak derecede çok çok hafif var.Peki sizin telefonunuzun modeli ne ve çizik var mı?
den1905
Üye
Böyle soruları çok düşünüyormusunz merak eediyorum gerçekten.
kaan4554
Üye
Konu Sahibi
Yani ne bileyim insan rahatsız oluyor :/
mcnpl4
Üye
bnm ekranda bi cizik var. sadece ama kasanin koseleri cok iyi durumda sayilmaz.
Avunyali
Üye
Optimus Black P970 Ve iPhone 4S var 1 Senedir Oluo Optimus Hiç Çizik Yok .. Çünkü Telefonumu Çok Koruyorum
klongs
Üye
bende hiç çizik yok
hakanserce007
Üye
biraz saçma bi konu gibime geldi...
mancukya
Üye
Galaxy s1 tas gibi 1 senede en az 10 kez düsürdüm hic bir sey yok kapak zaten dandik plastik ya bazilarinin tabiriyle ama o dandik plastigede bir sey olmuyor. Arkadasin iphone 4 az yere düsmeyle patladi aradaki kalite farki olsa gerek.
Aliapaydin
Üye
önceki telefonum galaxy mini idi düşürmüştüm ekranda birkaç ciddi çizik vardı şimdi galaxy wonder aldım 2 gün önce dikkatli kullanıyorum
eRDiiL
Üye
ilk ciddi düşürmemiş yaşadım geçen gün ama hasarsız atlattık neyseki
__xXx__
Üye
galaxy s2mde de çizik yok ama Xperia neo vm geçenlerde masadan düştü yan tarafında hafif ezik var o yüzden
GuitaristBoy
Üye
geçen sene parkta yürürken gio mu ezmiştim ekranında çizikler oluştu aslında ezilmesi gerekiyo 1.87 boy 79 kilo yani
zonewars77
Üye
Galaxy ace. Hic cizik yok. Gerci ekran cizilmeyen turden. Adini unuttum ama neyse