Telefonunuzda çizik var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzda çizik var mı?
Arkadaşlar sizin telefonunuzda hiç çizik vs. var mı?Ben optimus black aldım 2-3 ay önce ve o kadar dikkat etmeme rağmen kılcal çizikler var 2-3 tane :) Arka kapakta da belli olmayacak derecede çok çok hafif var.Peki sizin telefonunuzun modeli ne ve çizik var mı?

den1905

den1905

Üye
Böyle soruları çok düşünüyormusunz merak eediyorum gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Yani ne bileyim insan rahatsız oluyor :/

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bnm ekranda bi cizik var. sadece ama kasanin koseleri cok iyi durumda sayilmaz.

Avunyali

Üye
Optimus Black P970 Ve iPhone 4S var 1 Senedir Oluo Optimus Hiç Çizik Yok .. :) Çünkü Telefonumu Çok Koruyorum

klongs

klongs

Üye
bende hiç çizik yok

hakanserce007

Üye
biraz saçma bi konu gibime geldi...

mancukya

Üye
Galaxy s1 tas gibi 1 senede en az 10 kez düsürdüm hic bir sey yok kapak zaten dandik plastik ya bazilarinin tabiriyle ama o dandik plastigede bir sey olmuyor. Arkadasin iphone 4 az yere düsmeyle patladi aradaki kalite farki olsa gerek.

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
önceki telefonum galaxy mini idi düşürmüştüm ekranda birkaç ciddi çizik vardı şimdi galaxy wonder aldım 2 gün önce dikkatli kullanıyorum :)

eRDiiL

eRDiiL

Üye
ilk ciddi düşürmemiş yaşadım geçen gün ama hasarsız atlattık neyseki :)

__xXx__

__xXx__

Üye
galaxy s2mde de çizik yok ama Xperia neo vm geçenlerde masadan düştü yan tarafında hafif ezik var o yüzden

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
geçen sene parkta yürürken gio mu ezmiştim ekranında çizikler oluştu aslında ezilmesi gerekiyo 1.87 boy 79 kilo yani

zonewars77

zonewars77

Üye
Galaxy ace. Hic cizik yok. Gerci ekran cizilmeyen turden. Adini unuttum ama neyse :D

memo612

Üye
galaxy wonder kullanıyorum ekran kolay çizilirmi yoksa çizilmeyen dürden mi? cevap yazarmısınız..

cukuleaks

Üye
Gorilla glass (h) yani 0 cizik (h)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Gio mda çizikten bol bir şey yok

FeC!

FeC!

Üye
Her an reklam gelebilir .:ehe Eğer telefonunuzda çizik varsa x adlı urun sizin için... :naughty:

S2 de kameranın etrafındaki çerçevede biraz aşınma var... :dry:

Takipçi Satın Al

Üst Alt