Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Unsigned olanı yükledim. Sorunsuz çalıştı.
:rica:

----------Eklendi @ 16:25:32 ---------- Yazıldı @ 16:24:48 ----------

paylaşım için teşekkür ederim

----------Eklendi @ 16:29:36 ---------- Yazıldı @ 16:25:32 ----------

bu programın signed versiyonunu bana özelden yada buradan atabilecek olan var mı
bu tür sistemsel programların signed ini bulamazsın boşuna arama bulsan bile büyük ihtimal benim yaptığım gibi siscontents ile yapmıştır o işlemi bu yüzden ya sertifika ya hack başka yolu yok maalesef.

AHMED...

AHMED...

Üye

----------Eklendi @ 13:10:41 ---------- Yazıldı @ 13:07:24 ----------

muhakkak ki biraz olsun rahatlatır bide çok nete bağlanan biriysen internet önbelleği zamanla çok yer kaplıyo telde onları temizleyince tabiki telde biraz rahatlama olur geri kalanda gereksiz dosyaları palpin miydi neydi o klasörleri temizliyo

50.00 mb gereksiz dosya varmış umarım gerekli birşeyler de silinmez :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

50.00 mb gereksiz dosya varmış umarım gerekli birşeyler de silinmez :D

merak etme kardeş ben defalarca kullandım hala kullanıyorum kesinlikle hiçbi sorunum yok herşey yerli yerinde.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
SilentOne

SilentOne

Üye
500 kb:D 4 gün once flash attım :D

• Beğen

ydgr4

Üye
Bende sertifika hatasi veriyo anlamadım!

ydgr4

Üye

----------Eklendi @ 00:36:54 ---------- Yazıldı @ 00:34:27 ----------

o yüzden orjinalini de yükledim bazen siscontens le signed yapmak sorun olabilyo unsignedi sertifikalandırıp kuracaksınız....
Sertifikalandirmayi nasıl yapacağız peki.

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar 35mb sildi ama bu orjinal belle tarayıcının arama çubucuguna bişey yazdığımızda hemen altta beliren googlede ara özelliğinide sildi yani tarayıcının google arama sağlayıcısını sildi =S
bana tekrar yükleyebileceğim şekilde sistem dosyalarınızdan kopyalayıp verebilirmisiniz
ama muhtemelen sizlerinde gitmiştir :(

• Beğen
"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Çok ihtiyacım vardı.Tek tek temizlemekte zor iş.Bu iyi oldu.Eyvallah :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 11:51:35 ---------- Yazıldı @ 11:50:40 ----------

Sertifikalandirmayi nasıl yapacağız peki.

opda hala veriyomu bilmiyorum sertifika alman gerekir kendi imei numarana yada teli hacklemen gerekiyor.

---------- Eklendi @ 11:58:10 ---------- Yazıldı @ 11:51:35 ----------

arkadaşlar 35mb sildi ama bu orjinal belle tarayıcının arama çubucuguna bişey yazdığımızda hemen altta beliren googlede ara özelliğinide sildi yani tarayıcının google arama sağlayıcısını sildi =S
bana tekrar yükleyebileceğim şekilde sistem dosyalarınızdan kopyalayıp verebilirmisiniz

walla nasıl siliniyo anlamadım sizlerde dediğim gibi defalarca kez kullandım kaç mb dosyalar sildi ama sistemde veya verilerimde hiçbi sorun eksiklik yok o dediğin yerde duruyo ama onu sistem dosyasında nerden bulcaz da nasıl yüklenebilir hale getirecez onu bilmiyom işte.

---------- Eklendi @ 11:58:25 ---------- Yazıldı @ 11:58:10 ----------

[QUOTE="Batuhan";4540387]Çok ihtiyacım vardı.Tek tek temizlemekte zor iş.Bu iyi oldu.Eyvallah :oke:[/QUOTE]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
phoenixle update firmware yaptım düzeldi tüm dosyalarım hiçbi zarar görmeden yerli yerinde

• Beğen
zonewars77

zonewars77

Üye
Harika bir şey! Teşekkür ederiim :)

• Beğen
larten123

larten123

Üye
neden srtıfıka hatası veryr signedse

POKEM0N

Üye
bu programı ben istemiştim teşekkür edemedim çok saol hocam baya kişinin işine yarıyor bakıyorumda
bu arada en güncel sürümü bu mu ?

• Beğen
risqkrt

risqkrt

Üye
Bende de aynısı oldu nasıl düzelticem ya ben phoenix kullanmayı da bilmiyorum çok kötü oldu bu ya :S
çok kolaylık sağlıyordu

kordanadam

Üye
Bildiğiniz üzere temizlik programı bi arkadaş istekte bulunmuş ben bunu buldum yeni versiyonu kullanımı çok kolay sadece start a basıyorsunuz o herşeyi buluyor sonra onaylayıp temizliyorsunuz normalde unsigned bi pro henüz signed i yok ben siscontens ile signed yaptım eğer signed olan kurulmazsa sorun çıkartırsa unsigned olanı sertifikalandırıp kurmanız gerekir.

teşekkürler. Korkarak calıştırdım ama dosyalarımı silmedi.

• Beğen
Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
Ya arkadaşlar, bu sonuçta birşeyleri siliyor.Öğrendiğim kadarıyla Türkçe Dil destek dosyasınıda siliyormuş:hmmm.programı başlatmadan önce bu tür dosyaların adlarını geçici olarak değiştirmemiz gerekiyormuş.Bence bu tür şeyleri (SİLİCİ) :aha: telefona yükleyip çalıştırmadan önce araştırın.En azından kullanma şeklini araştırın.Sonra paylaşım yapan arkadaşlarımızla:aman2: sorun yaşamayalım.:megafon:

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt