mstf_l
Üye
anıl nereden ulaştın böyle bir bilgiye ?
Kendisi yapıyor desek

anıl nereden ulaştın böyle bir bilgiye ?

Kendisi yapıyor desek![]()
kendisi nasıl yapıyor ya burda nokia'nın kendi yapacağı güncellemeden söz etmiyor muyuz ?
Ama nokia bu özellikleri 3 hafta sonra değil Mayıs Ayının 18 inde yapacak Diye Biliyorum
) V7 Final olacak Bu İşlemci de 570 mhz ye kadar çıkacak . ++ olan da Flash Player ve Adobe Reader [PDF] destekli dosyalar açılacak, F Secure gelecek Tema Tamamen Değişecek Tamamen Nokia Herşeyini değiştirecek ..
bildigim bu kadardaha geçen gün konuştum müşteri hizmeti ile güncelleme talebinde bulundum. Ama olumsuz cevap aldım..
Yürekli delikanlı 
Helal Olsun. Biraz Söverek Dicektin amadaha geçen gün konuştum müşteri hizmeti ile güncelleme talebinde bulundum. Ama olumsuz cevap aldım..

Çok Kesin Gibi Konuşuyorsun 5800 çıkalı 4 yıl oldu Bence Zor İşlemci 600mhz Çıkaran Cfw Ler kullanmadım ama Nokia Telefonları 570mhz ye çıkararak tehlikeye atıçağını sanmıyorumYok Artık![]()
Ama nokia bu özellikleri 3 hafta sonra değil Mayıs Ayının 18 inde yapacak Diye Biliyorum
) V7 Final olacak Bu İşlemci de 570 mhz ye kadar çıkacak . ++ olan da Flash Player ve Adobe Reader [PDF] destekli dosyalar açılacak, F Secure gelecek Tema Tamamen Değişecek Tamamen Nokia Herşeyini değiştirecek ..
Bir Arkadaşımız da tarayıcı sürekli değişiyor diyor .. HAKLI tarayıcının speed te artacak ..bildigim bu kadar
TABI BUNLAR KESIN DEGILLLLLLLLL !!!!!!!!!!!! NOKIA daha Düşünüyor Çok Geride Kaldı İleri Teknolojide Yeni Bir Süper Smartphone Hazırlaması lazım

adamlar işini biliyo 5800 o kadar geliştirirseler kim alır ki diğer yüksek fiyatlı olan telefonlarıBir tek biz istemiyoruz. Nokia forumunda ingilizce herşeyi istiyorlar. Nokia zıt erenköy diyor![]()

Satış kuralları içerisinde tabii ki imkansız. Ya bi düşünün, S^3 5800'a çıkmış. Şimdi S^3 için C6-01, C7 alanlar o zaman 5800'dan vazgeçecekler miydi? E nasıl satacak bu telefon? Biraz mantıklı olun gençler![]()
Helal Olsun. Biraz Söverek Dicektin ama
---------- Eklendi @ 19:56:44 ---------- Yazıldı @ 19:53:57 ----------
Çok Kesin Gibi Konuşuyorsun 5800 çıkalı 4 yıl oldu Bence Zor İşlemci 600mhz Çıkaran Cfw Ler kullanmadım ama Nokia Telefonları 570mhz ye çıkararak tehlikeye atıçağını sanmıyorum![]()
5800 V60 Ofw cpu hızı 431 dir Arkadaşım Öğren gel
Kardeşim burada 570 mhz dedim ama bu telefonların işlemci hızı bu kadar değil zaten maksimum işlemci hızı nokia lar da 256 veya 350 gibi bişey istemci hızı yükseğe çıkartılmaz . Bunu böyle düşünmen gerekliydi . Telefon hızı performansı artacak diye düşünmeli idin
ama bunlar v60 için söylenenler değil miEğer yeni sürümün özellikleri böyle olacaksa:
Tabii ki yeni sürüme geçerim![]()
5800 V60 Ofw cpu hızı 431 dir Arkadaşım Öğren gel