wp ibb trafik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp ibb trafik
Marketplace'e yakın zamanda birçok yeni Türkçe uygulama giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde sizlere bu uygulamarın daha da artacağını Yeni giriş yapan uygulamalardan biri de IBB Trafik uygulaması. Bu uygulama ile İstanbul trafiğini an ve an görebiliyorsunuz. Anlık kamera görüntüleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik hakkındaki uyarılarına da erişmeniz mümkün.Uygulama genel anlamda başarılı ama geliştirilmesi kesinlikle gerekli. Açılıştaki IBBTrafik fotoğrafı (kahverengi çerçeveli) ise biraz demode. Uygulamanın geliştiricisi ile her türlü soru ve öneri için [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok artık bu ne ya abi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,sen bizleri Wp ye geçtiğimizde uygulamasız bırakmayacan belliki

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaslar bu uygulamalar markette var zaten çoguda ücretsiz ama acıklamaların yapılması istediginiz işinize yarayan uygulamaları indirmek için iyi olur diye düşünüyorum gereksiz uygulamaları indirip kaldırmaktansa

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaslar bu uygulamalar markette var zaten çoguda ücretsiz ama acıklamaların yapılması istediginiz işinize yarayan uygulamaları indirmek için iyi olur diye düşünüyorum gereksiz uygulamaları indirip kaldırmaktansa

Sağol abim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Haklısın arkadaşım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bu arada uygulamasız kalmıyacagımız konusunda haklısınız gönül isterdi ki güzel bir wp forumu oluşturulsunda bende bunların hepsini linkleriyle beraber ilgili kategorilerde paylaşsaydım ama neyse forum oluşturuldugunda taşınır artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...