Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[CFW] ULTRA GÖRSEL Effects :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atacan-
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar mobilden giriyorum.Laptop arızalı,sadece buraya bu siteye yükliyebildim.İndirebilen birisi upload edip link verebilirse başlığa ekliyeyim.
anılbaran
Üye
indirdim teşekkürler güzelmiş . Boş bi zamanımda bir kaçbişiye degiştirmek istiyorum izin var mı
Değiştirebilirsin tabiki,sonuçta ben yapmadım,elimde olan effectlere ayar çektim.Ama bi şartla bi siteye yükleyip upload linki ekleyebilirmisin.Ana başlığa ekliyeyim,birde bakalım senin editlediğinide denemek isterim
Değiştirebilirsin tabiki,sonuçta ben yapmadım,elimde olan effectlere ayar çektim.Ama bi şartla bi siteye yükleyip upload linki ekleyebilirmisin.Ana başlığa ekliyeyim,birde bakalım senin editlediğinide denemek isterim
Güzel fikir Duman ana ekrana ve menülerede hareketlenmesi için .İndirdiğin tema effects dosyasını e-plore ile aç.içindeki dosyalardan "jm_p_list55.png"dosyasının ismini kopyala ve dosyayı sil.Daha sonra bu dosyanın ismini "Smoke.png" isimli dosyaya yapıştır.Yani "Smoke.png" dosyasının ismini"jm_p_list55.png" yaparak vu sefer ana ekranda duman uçuşacak.Bu şekilde istersen ismini,kendi fotoğrafını bile ekranda oynatabilirsin.Png uzantılı dosya kullanarak.Duamanı denedim gayet başarılı oldu.
Güzel fikir Duman ana ekrana ve menülerede hareketlenmesi için .İndirdiğin tema effects dosyasını e-plore ile aç.içindeki dosyalardan "jm_p_list55.png"dosyasının ismini kopyala ve dosyayı sil.Daha sonra bu dosyanın ismini "Smoke.png" isimli dosyaya yapıştır.Yani "Smoke.png" dosyasının ismini"jm_p_list55.png" yaparak vu sefer ana ekranda duman uçuşacak.Bu şekilde istersen ismini,kendi fotoğrafını bile ekranda oynatabilirsin.Png uzantılı dosya kullanarak.Duamanı denedim gayet başarılı oldu.
xplorer ile atacaksın .Rompacherdan c2z yamasını aktif edeceksin.sonra temadan tema effectini açacaksın.Yalnız bu yöntemle tam verim alamazsın.Bazı yerlerde effekler tam çalışmaz.yazılıma gömmek daha verimli olur ve effeklerde kasma çok az yaşanır.
symbian.forever
Üye
ben x plore ile attım. Yazılıma gömemem. Bilmiyorum ve bende pc yok. Ve resimlerde çok güzel gözüküyor.