yardımınız için tskler
Atacan- Üye Konu Sahibi capkino_42' Alıntı: png formatına nasıl dönüştürecegimi bilmiyorum kardeşim isim veya harf nasıl kullanacağımı gerçekten bilmiyorum ---------- Eklendi @ 20:27:50 ---------- Yazıldı @ 20:26:08 ---------- bilgisayarım yok telefondan yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Bak bende de pc yok,telden yaptım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
capkino_42' Alıntı: png formatına nasıl dönüştürecegimi bilmiyorum kardeşim isim veya harf nasıl kullanacağımı gerçekten bilmiyorum ---------- Eklendi @ 20:27:50 ---------- Yazıldı @ 20:26:08 ---------- bilgisayarım yok telefondan yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Bak bende de pc yok,telden yaptım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Atacan- Üye Konu Sahibi capkino_42' Alıntı: tamam kardeşim simdi oldu bende de emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... eyvALLAH Güle güle kullan.
capkino_42' Alıntı: tamam kardeşim simdi oldu bende de emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... eyvALLAH Güle güle kullan.
Atacan- Üye Konu Sahibi capkino_42' Alıntı: kardeş bu arada kullandığn tema da güzelmis Genişletmek için tıkla ... Hangisi? dünya olansa ismi 'earth'
capkino_42' Alıntı: kardeş bu arada kullandığn tema da güzelmis Genişletmek için tıkla ... Hangisi? dünya olansa ismi 'earth'
Atacan- Üye Konu Sahibi capkino_42' Alıntı: evet nerden indirdin Genişletmek için tıkla ... Bendeki modifiyeli orta tuşu+ yaptım.Googlede arat bulabilirsin orjinalini.
capkino_42' Alıntı: evet nerden indirdin Genişletmek için tıkla ... Bendeki modifiyeli orta tuşu+ yaptım.Googlede arat bulabilirsin orjinalini.
Atacan- Üye Konu Sahibi anık' Alıntı: Dehşet birşey keşke birde fazla şarj yemese manyak birşey olur Genişletmek için tıkla ... GüleGüle Kullan. Daha Dehşet ve Vahşet,effekt üzerinde çalışıyorum Ekran dönerken menüye basarken KAN Gövdeyi götürcek.Tema ve effekti +18 olucak !!!
anık' Alıntı: Dehşet birşey keşke birde fazla şarj yemese manyak birşey olur Genişletmek için tıkla ... GüleGüle Kullan. Daha Dehşet ve Vahşet,effekt üzerinde çalışıyorum Ekran dönerken menüye basarken KAN Gövdeyi götürcek.Tema ve effekti +18 olucak !!!
HakanSeven12 Üye tema ve en son fotodaki foto lütfen ---------- Eklendi @ 21:51:45 ---------- Yazıldı @ 21:47:56 ---------- duvar kağıdı*
tema ve en son fotodaki foto lütfen ---------- Eklendi @ 21:51:45 ---------- Yazıldı @ 21:47:56 ---------- duvar kağıdı*
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Atacan-' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... İlk defa +18 mod paylaşan biri olarak tarihe geçersin
Atacan-' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... İlk defa +18 mod paylaşan biri olarak tarihe geçersin
Atacan- Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: tema ve en son fotodaki foto lütfen ---------- Eklendi @ 21:51:45 ---------- Yazıldı @ 21:47:56 ---------- duvar kağıdı* Genişletmek için tıkla ... En sondaki foto.Temayla birlikte zaten.Earth temanın ismi.Formda varmı bilmiyorum.Bulamazsazsan tema bölùmünde paylaşabilirim. ---------- Eklendi @ 22:35:07 ---------- Yazıldı @ 22:32:45 ---------- Rambo_FT' Alıntı: İlk defa +18 mod paylaşan biri olarak tarihe geçersin Genişletmek için tıkla ... Bir ilkte sen yap.+18 Cfw,Nü çalışması yap.ikonlarıda nü icon yaparsı
metalci melek' Alıntı: tema ve en son fotodaki foto lütfen ---------- Eklendi @ 21:51:45 ---------- Yazıldı @ 21:47:56 ---------- duvar kağıdı* Genişletmek için tıkla ... En sondaki foto.Temayla birlikte zaten.Earth temanın ismi.Formda varmı bilmiyorum.Bulamazsazsan tema bölùmünde paylaşabilirim. ---------- Eklendi @ 22:35:07 ---------- Yazıldı @ 22:32:45 ---------- Rambo_FT' Alıntı: İlk defa +18 mod paylaşan biri olarak tarihe geçersin Genişletmek için tıkla ... Bir ilkte sen yap.+18 Cfw,Nü çalışması yap.ikonlarıda nü icon yaparsı