Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman çalışması lazım.Bi yerde hata yapıyorsun.Zipin içinden çıkan,sadece effect klasörünü c /resource ye atıyorsun dimi? C2z de aktif olmalı.Open4all RP de.
Uyumluluk emülatörü sağ tıkltıp sp3 seçeceksin ve uygulamayı yönetici olarak çalıştıracaksın.Eyer diğer hatayıda kırmızı dikdörtgen biçimde çıkan hatadan bahsediyorsanda,ona hayır diyip devam edeceksin.Daha sonra hangi yazılımı yükliyeceksen,o yazılmın yükleme talimatına uyarak yükliyeceksin.Basit yani,sürünme orjial ofw ile
symbian.forever
Üye
yok. Öyle değilde değişik bi hata veriyordu. 1 saniye . Hemen geliyorum.
Neresinde takıldınız bilmiyorum ama oynatmak istediğiniz Resminizi png formatına dönüştürecesiniz.Tabi boyutunu abartmamak şartıyla. Ve png dosyasına " jm_p_list56.png " tırnaklar olmadan.bu ismi vereceksiniz.Ve öncekiyle yer değiştireceksiniz üzerine yazılsınmı der evet dersiniz.öncekini yedek alın ama beyenmezseniz tekrar indirmek için uğraşmayın.Resim yerine isminizin baş harfi veya isminiz daha şık olur.Bence harf deneyin.
capkino_42
Üye
png formatına nasıl dönüştürecegimi bilmiyorum kardeşim isim veya harf nasıl kullanacağımı gerçekten bilmiyorum
Resmi buraya yükle. Yükledikten sonra sayfanın sol tarafına bak orda png yazısını göreceksin. Png ye tıkla. Sayfa yenilecek ve resim png formatına dönüşmüş olacak. Ordan resmi indir