[CFW] ULTRA GÖRSEL Effects :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mobilden giriyorum.Laptop arızalı,sadece buraya bu siteye yükliyebildim.İndirebilen birisi upload edip link verebilirse başlığa ekliyeyim.

anılbaran

anılbaran

Üye
indirdim teşekkürler güzelmiş . Boş bi zamanımda bir kaçbişiye degiştirmek istiyorum izin var mı :)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
indirdim teşekkürler güzelmiş . Boş bi zamanımda bir kaçbişiye degiştirmek istiyorum izin var mı :)

Değiştirebilirsin tabiki,sonuçta ben yapmadım,elimde olan effectlere ayar çektim.Ama bi şartla :) bi siteye yükleyip upload linki ekleyebilirmisin.Ana başlığa ekliyeyim,birde bakalım senin editlediğinide denemek isterim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Değiştirebilirsin tabiki,sonuçta ben yapmadım,elimde olan effectlere ayar çektim.Ama bi şartla :) bi siteye yükleyip upload linki ekleyebilirmisin.Ana başlığa ekliyeyim,birde bakalım senin editlediğinide denemek isterim :)

tamam zaten bu ara ugraşamam önemde cfw projesi var çünkü :) boş bi zamanımda bir kaç bişi degiştirebilirsem yollarım sana :)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
tamam zaten bu ara ugraşamam önemde cfw projesi var çünkü :) boş bi zamanımda bir kaç bişi degiştirebilirsem yollarım sana :)

Takıldığın noktada yardım edebilirim :) Kolay gelsin.Güle güle kullan.

Mrt045

Üye
Bu balonlar yerine başka birşey koysan daha ıyi olurdu sanki.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Bu balonlar yerine başka birşey koysan daha ıyi olurdu sanki.

Mesela ne istersin ?.Balonları beyenmediyseniz ilgili png dosyasını silmen yeterli sadece yıldızlar kalsın.

Mrt045

Üye
Mesela ne istersin ?.Balonları beyenmediyseniz ilgili png dosyasını silmen yeterli sadece yıldızlar kalsın.

Balon yerine daha fazla şimşek olabilir mesela.

---------- Eklendi @ 18:48:23 ---------- Yazıldı @ 18:46:29 ----------

yada duman olabilir

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Balon yerine daha fazla şimşek olabilir mesela.

---------- Eklendi @ 18:48:23 ---------- Yazıldı @ 18:46:29 ----------

yada duman olabilir

Güzel fikir :) Duman ana ekrana ve menülerede hareketlenmesi için .İndirdiğin tema effects dosyasını e-plore ile aç.içindeki dosyalardan "jm_p_list55.png"dosyasının ismini kopyala ve dosyayı sil.Daha sonra bu dosyanın ismini "Smoke.png" isimli dosyaya yapıştır.Yani "Smoke.png" dosyasının ismini"jm_p_list55.png" yaparak vu sefer ana ekranda duman uçuşacak.Bu şekilde istersen ismini,kendi fotoğrafını bile ekranda oynatabilirsin.Png uzantılı dosya kullanarak.Duamanı denedim gayet başarılı oldu.

Mrt045

Üye
Güzel fikir :) Duman ana ekrana ve menülerede hareketlenmesi için .İndirdiğin tema effects dosyasını e-plore ile aç.içindeki dosyalardan "jm_p_list55.png"dosyasının ismini kopyala ve dosyayı sil.Daha sonra bu dosyanın ismini "Smoke.png" isimli dosyaya yapıştır.Yani "Smoke.png" dosyasının ismini"jm_p_list55.png" yaparak vu sefer ana ekranda duman uçuşacak.Bu şekilde istersen ismini,kendi fotoğrafını bile ekranda oynatabilirsin.Png uzantılı dosya kullanarak.Duamanı denedim gayet başarılı oldu.

yaptım süper oldu ama hala arkada balonlar var kötü duruyor .

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
jm_p_list56.png bu dosyayı sil

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
xplorer ile atacaksın .Rompacherdan c2z yamasını aktif edeceksin.sonra temadan tema effectini açacaksın.Yalnız bu yöntemle tam verim alamazsın.Bazı yerlerde effekler tam çalışmaz.yazılıma gömmek daha verimli olur ve effeklerde kasma çok az yaşanır.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben x plore ile attım. Yazılıma gömemem. Bilmiyorum ve bende pc yok. Ve :tşk: resimlerde çok güzel gözüküyor.

zonewars77

zonewars77

Üye
Tesekkurleeer

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
ben x plore ile attım. Yazılıma gömemem. Bilmiyorum ve bende pc yok. Ve :tşk: resimlerde çok güzel gözüküyor.

Rompacher varmı teldfonunda,c2z yamasıyla birlikte?

---------- Eklendi @ 00:20:38 ---------- Yazıldı @ 00:19:12 ----------

önemli değil.

---------- Eklendi @ 00:21:16 ---------- Yazıldı @ 00:20:38 ----------

önemli değil.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
evet yama açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt