moderatör şikayet edebiliyor muyuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
Revengeful gidipte her konuya ayni mesji yazmiyor konu hakkindaki gorusunu belirtiyor ve bakarsan mesajlarinin biri digerinden farkli metinde bunu yapsin kimse ona dokunmaz...

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve OttomaN TigeR

tempestshine

tempestshine

Üye
Revengeful gidipte her konuya ayni mesji yazmiyor konu hakkindaki gorusunu belirtiyor ve bakarsan mesajlarinin biri digerinden farkli metinde bunu yapsin kimse ona dokunmaz...

Onun görüşlerini merakla okuyorum ben.Hiçbir zaman sıradan olmuyor mesajları..

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
modların rütbesi sabit değil. Mert abi şu anda mod fakat gerçek rütbesi tümgeneral. 30.000 mesajdan sonra korgeneral ve en son orgeneral

fnldstntn

Üye
Forumda cok mesaj yazmak suc degil spam(yani ayni mesaji defalarca frklai konulara) yazmak suc...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Bahsettiğim modda aynı mesajı yazıyor metinde. ama nedense metinin mesajlar gidiyo hep.

haltie

haltie

Üye
Forum içersinde gözükmüyor rütbe.

Birde istediğiniz kadar mesaj atmanız serbest.Konuya yorum yapılıyorsa kendi düşüncesini aktarıyorsa neden sıkıntı olsun.Zaten burda bulunuş amacımız o.Ama her konuya birbirinin aynısı olan mesajları atmak ne kadar güzeldir sen kendin karar ver.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Forum içersinde gözükmüyor rütbe.

Birde istediğiniz kadar mesaj atmanız serbest.Konuya yorum yapılıyorsa kendi düşüncesini aktarıyorsa neden sıkıntı olsun.Zaten burda bulunuş amacımız o.Ama her konuya birbirinin aynısı olan mesajları atmak ne kadar güzeldir sen kendin karar ver.

Son mesajıma bak

haltie

haltie

Üye

Son mesajıma bak

sende ilk mesajıma bak.Bir moderatör konuya teşekkürler yazabilir.Çünkü siteyi temsil eder.Böyle yapması normaldir olması gerekendir.

Öncelerden moderatörler bizim konularımıza teşekkür etmeyince bozulurduk ,şikayet ederdik konu açıyoruz adam onaylıyor ama teşekkür etmiyor diye:ehe

klongs

klongs

Üye
iyi ki bir teşekkür etti moderatör

fnldstntn

Üye
Sen burada moderatorle metinin konulara tesekkur etmelerinin arasindaki farki ve amaci anlayamiyorsun...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
bi şeyide anlayın be arkadaş

s_uzun

s_uzun

Üye
metin yarim saatte butun konulara tesekkur yazar mod. konu acildiginda paylasimciyi tesvik etmek amaciyla yazar

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
metin yarim saatte butun konulara tesekkur yazar mod. konu acildiginda paylasimciyi tesvik etmek amaciyla yazar

Mod göz göre göre mesaj kasıyor . Siz daha modu savunun

---------- Eklendi @ 21:56:47 ---------- Yazıldı @ 21:55:41 ----------

metinin yazdığı mesajlar silinmeyecek

fnldstntn

Üye
Dostum kimse senin gibi dusunmuyor gordugun gibi koca forumun kurallari sen istedin diye degismez...O dar gorusunu biraz genislette konuya biraz farkli acidan bak...Okadar mesaji silinmesine ragmen metinin itiraz ettigini gormedim ya hatasini anladi yada bu konuda metinin parmagi var...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
metinin parmağı yok :d: içinizde kalmasın

fnldstntn

Üye
Bak metin konuya bile ugrmadi demekki hatasini anladi ve itiraz bile etmedi...(en azindan acik bir sekilde)

mstf_l

mstf_l

Üye
Bahsettiğini anladım ama o moderatörün orda Teşekkürler yazmasının sebebi mesaj kasmak olamaz, olmaz da zaten. Sadece siteye yapılan bir katkı için teşekkür etme amaçlı.

Şahsen ben daha ilk paylaşım yapmaya başladığımda şöyle düşünürdüm hiçbir yorum, teşekkür gelmeyince
"ulan o kadar uğraştık üyeleri geçtim, konuyu düzenlemesine rağmen sitenin yöneticisi bile bir teşekkür etmiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt