moderatör şikayet edebiliyor muyuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dünyada en zor şey anlamayana bişeyi anlatabilmektir!.senin benim mesajların niye silinmıyor hem metin kendi hakkını savunamıyormu haklı tarafı olsa tamam bizde destek verelim ama olmuyor.değişik yorum yazsa sorun olmayacak ama hazır yorum oluyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu arkadas neden her konu dönüp dolaşıp bana geliyor ? Ben konulara orgeneral olmak istediğimi Bır yonetici arkadasla olan şakadan ibaret olan yarış icin yazıyorum. Gidip her konuya smiley atıp "teşekkürler, harika paylaşım" vs yazmıyorum. Zaten takıldığım bölümler bellidir: Gereksizler ve sohbet.

Neyse konuya gelelim. Konular, mesajlar onaylandiktan sonra eski konuların arasında yeni konular telef olmasın diye onları üstte çıkarabilecek bır mesaj yazılır, ve normal olanida bu zaten. Ayrıca bir uye konu açtığında forum yoneticisinin ona teşekkür etmesi kadar normal ne olabilir ? Ben ilk zamanlarımda yoneticilerin konuma teşekkür etmesini cok isterdim. Hatta ilk teşekkür eden "Nedved" idi.
Bizim mesaj sayımız vs arttığında herhangi bır kazancımız olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu kilitlenebilir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kabak senin başında patladı galiba mert :)şaka bir tarafa môderatörün ne işi olur mesaj kasmayla!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uğur'a anlatamıyoruz.

mstf_l

mstf_l

Üye
Yahu arkadas neden her konu dönüp dolaşıp bana geliyor ? Ben konulara orgeneral olmak istediğimi Bır yonetici arkadasla olan şakadan ibaret olan yarış icin yazıyorum. Gidip her konuya smiley atıp "teşekkürler, harika paylaşım" vs yazmıyorum. Zaten takıldığım bölümler bellidir: Gereksizler ve sohbet.

Neyse konuya gelelim. Konular, mesajlar onaylandiktan sonra eski konuların arasında yeni konular telef olmasın diye onları üstte çıkarabilecek bır mesaj yazılır, ve normal olanida bu zaten. Ayrıca bir uye konu açtığında forum yoneticisinin ona teşekkür etmesi kadar normal ne olabilir ? Ben ilk zamanlarımda yoneticilerin konuma teşekkür etmesini cok isterdim. Hatta ilk teşekkür eden "Nedved" idi.
Bizim mesaj sayımız vs arttığında herhangi bır kazancımız olmuyor.

Aynen hatta bir ara bırakmamın tek sebebi konuma hiçbir şey yazılmaması ve eski konuların, aynı programın eski sürümleri arasında kaybolmasıydı. Hem farkettim ki forum üyeleri yöneticiden mi cesaret alıyorlar bilmiyorum ama hiçbir şey yazılmamış konulara mesaj yazmıyorlarlar

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kaç sayfa olmuş basit bir mesele ne kadar uzamış....

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bak güzel kardeşim burda 1 test moderatör, 2 moderatör, site sahibi ve birçok üye de gelmiş yöneticiler hakkındaki şikayeti dikkate alarak sana birşeyler anlatmışlar ama sen anlamamakta ısrarcısın..

Ben bu siteye kaydolduğumda 13 yaşımdaydım. Ben üye olduğumda sitede 74735 kişi vardı. (üye id'mden anlayabilirsin bunu)
Kimse gelipte açtığım bir konuya teşekkür yazmıyordu moderatörler bile..

Sonradan bende konu açmayı bırakmıştım. Aradan zaman geçti başka bir telefon aldım ve onunla ilgili şeyler aramak için bu siteye geri döndüm.. Zamanla ısındım bende konular açmaya başladım. Konularım onaya düşüyordu ve onaylayan mod (Nadir) bana teşekkür mesajı yazardı ve bu da benim çok hoşuma giderdi. Çünkü bir emek veriyordum burada ve bunun karşılığında sitenin üst düzey bir üyesi beni dikkate alıp teşekkür ediyordu..

Burada anlatmak istediğim şey Nadir abinin yaptığı şeyin ne kadar güzel olduğu hakkında.. Teşvik ediyordu çünkü..

Bende onayladığım konulara teşekkürler yazıyorum, çünkü bu bi zamanlar benimde hoşuma giden, istediğim birşeydi..

İşin teşvik yanından geçtim birde konu açılış zamanı meselesi var.

Yani sen sabah 9 da bir konu açtıysan benim bölümüme, onayıma düşecektir ve ben onaylayasıya kadar gözükmeyecektir.
Senin konu açtığın gün de benim özel meselelerim(işim,okulum vs.) yüzünden foruma geç girdiğimi düşünürsek mesela akşam 8 gibi.
Hiçbişi yazmadan konunu onayladığımı farzedelim. Sabah 9 dan akşam 8 e kadar o kadar çok mesaj yazılmış olacak ki bölümde, senin konun 2.-3. belkide 4. sayfaya açılacak..
Konun 3. sayfaya açılırsa da kimse konunu görmeyecek,kimse teşekkür etmeyecek, kimse indirmeyecek..
Ama ben konuyu onayladığımda, o konuya herhangi bir mesaj atsam, sanki konun saat 8 de açılmış gibi olacak ve bölümde en üst sıraya taşınacak.

Yani kısaca burada herkesin anlatmak istediği moderatörlerin, adminlerin mesaj kasmaya ihtiyacı yoktur. Ben ister yarbay olayım ister albay olayım benim rütbem yine moderatör gözükecek, yöneticilikten ayrılsam emektar gözükecek.

Ben android bölümü yöneticisiyim telefonumda androidli, gidipte bada bölümünde, symbian bölümünde her konuya teşekkürler yazıyorsam; evet mesaj kasıyorumdur.
Ama kendi bölümümdeki mesajlara teşekkürler yazıyorsam bu sizin yararınızadır.

Umarım anlatabilmişimdir :oke:

• Beğen
Tepkiler: tempestshine, L-LumieRe ve fnldstntn
ibrother

ibrother

Üye
vay be iyilik yaramıyor millet'e bunu bi kez daha anladım. Teşekkür yerine artık ne gerek vardı yazarım.

Tuba

Tuba

Üye
O moderator ben olsam gerek arkadaşlar konuları onaylarken moderator konuyu beğenip teşekkürler yazıp onaylıyor mesaj kasmak değil bu eğer rahatsız oluyorsanız bundan sonra konu onaylarken teşekkürler yazmam bu kadar basit benim içinde daha kolay olur çünkü bu teşekkürler yazmak konu onaylamayı geciktiriyor benim için daha kolay olur konu onaylamak...

Bunun üyeleerce rahatsız edici bir durum olduğunu bilmiyordum...
Vallahi ben konu açarken moderator teşekkür etmezse kırılıyordum açıkçası....

ben teşekkürler yazıyorsam nedenleri:

1-konuya açan kişiye saygımdan...
2-mod onaylamış teşekkür bile etmemiş dememesi için...
3-üylerce hangi moderatorun onayladığı belli olması için...
4-diğer üyeleri teşekküre teşvik...

---------- Eklendi @ 12:30:20 ---------- Yazıldı @ 12:21:50 ----------

O moderator ben olsam gerek arkadaşlar konuları onaylarken moderator konuyu beğenip teşekkürler yazıp onaylıyor mesaj kasmak değil bu eğer rahatsız oluyorsanız bundan sonra konu onaylarken teşekkürler yazmam bu kadar basit benim içinde daha kolay olur çünkü bu teşekkürler yazmak konu onaylamayı geciktiriyor benim için daha kolay olur konu onaylamak...

ve buna ilaveten son açılan konuları üstte çıkarmak
eski konulara mesaj yazıldıkça yeni konuya onayda kaldığı için zamanda gerileme olur....

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan, L-LumieRe ve OttomaN TigeR
Emrgncy

Emrgncy

Üye

Bu konuyu açan kardeşim
O kadar mesaj kasan varken bula bula eleştirecek moderatörleri mi buldun.
Veya paylaşım yapan arkadaşa bir teşekkürlük desteği çok mu gördün

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 12:30:20 ---------- Yazıldı @ 12:21:50 ----------

ve buna ilaveten son açılan konuları üstte çıkarmak
eski konulara mesaj yazıldıkça yeni konuya onayda kaldığı için zamanda gerileme olur....

Ablam senin mesaj yazmana birşey demiyorum ben. Ama metinin mesajları siliniyor ben ona itiraz ediyorum

---------- Eklendi @ 10:02:29 ---------- Yazıldı @ 10:00:52 ----------

Bu konuyu açan kardeşim
O kadar mesaj kasan varken bula bula eleştirecek moderatörleri mi buldun.
Veya paylaşım yapan arkadaşa bir teşekkürlük desteği çok mu gördün

Ya bişeyide anlayın be arkadaş. Ben moda bişey demiyorum. Modda teşekkür ediyor metinde ama metinin tüm mesajları silinmiş .reşwan tarafından

6120c02

Üye
reswan co-admin o şikayet üzerine siler birisi şikayet etmiştir sen şikayet edeni bul mod arkadaşı zan altında bırakma

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Ablam senin mesaj yazmana birşey demiyorum ben. Ama metinin mesajları siliniyor ben ona itiraz ediyorum

Ya bişeyide anlayın be arkadaş. Ben moda bişey demiyorum. Modda teşekkür ediyor metinde ama metinin tüm mesajları silinmiş .reşwan tarafından
arkadaşım sen anlamak istemiyorsun heralde...
bende gördüm metinin silinen mesajlarını..
metin aynı konuya birden fazla teşşekkurler yazıyor. haliyle anlıyorsun tabiki mesaj kastıgını.
sikayet edenler oluyor. bu şikayetler dogrultusunda mustafa (reşwan) abimde mesajlarını takip etmiş...

bakmışki aynı konuda 1 den fazla teşekkur mesajı var.... ardı ardına konulara teşekkurler yazıyor...
sende anlarsınki mesaj kasıyor....

ve Mustafa abi yapılması gerekeni yapmış...
ayrıca metin kardeşimde durumun farkında hatasınıda biliyorki bu konuya mesaj dahi yazmamış.

bu kadar basit bir olay yani..

forumda mesaj sayısının, rütbenin üyeler arasında hiçbir üstünlüğü yok. herkes eşit

Tuba

Tuba

Üye

Montajlayınca modun kim olduğu kaybolmadı ki ben bilmiyormuyum :)
Ben değil herkes kolayca bilir :)
Ama burda anlatılmak istenen var neyse ben konuyu görünce yazıp çıktım moral bozukluğu bir süre sonra tekrar konuyu baştan sona okudum...
Diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar bu görüşü savunan tek kişi senmişsin....

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

arkadaşım sen anlamak istemiyorsun heralde...
bende gördüm metinin silinen mesajlarını..
metin aynı konuya birden fazla teşşekkurler yazıyor. haliyle anlıyorsun tabiki mesaj kastıgını.
sikayet edenler oluyor. bu şikayetler dogrultusunda mustafa (reşwan) abimde mesajlarını takip etmiş...

bakmışki aynı konuda 1 den fazla teşekkur mesajı var.... ardı ardına konulara teşekkurler yazıyor...
sende anlarsınki mesaj kasıyor....

ve Mustafa abi yapılması gerekeni yapmış...
ayrıca metin kardeşimde durumun farkında hatasınıda biliyorki bu konuya mesaj dahi yazmamış.

bu kadar basit bir olay yani..

forumda mesaj sayısının, rütbenin üyeler arasında hiçbir üstünlüğü yok. herkes eşit

Hasan hakli

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadasım sadece teşekkur yazacagına konulara degişık yorumlar yazsın bide ona baksın siliniyomu bir ara bir arkadaş vardı symbian genel bölümündekı tum konularda onun mesajı "katılıyorum"diye yazmıştı tüm konulara gereksiz şekilde

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Montajlayınca modun kim olduğu kaybolmadı ki ben bilmiyormuyum :)
Ben değil herkes kolayca bilir :)
Ama burda anlatılmak istenen var neyse ben konuyu görünce yazıp çıktım moral bozukluğu bir süre sonra tekrar konuyu baştan sona okudum...
Diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar bu görüşü savunan tek kişi senmişsin....

Olsun sonra isim vermiş oluyorum.

Tuba

Tuba

Üye
Bu arada İsim Uğur sanırım konu aç paylaşım yap biz moderatorlerde açtığın konulara teşekkür etmiyelim nasıl bir duygu olduğunu anlıyacaksın şimdi sana bu kolay geliyor ''moderator teşekkür etmesin''

İyi forumlar arkadaşlar son sözüm bu olacak.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt