moderatör şikayet edebiliyor muyuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
ismim uğur. Ben senin teşekkür etmene bişey demiyorum.

Sofya-

Sofya-

Üye
nelerle uğraşıyorsunuz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
AHMED...

AHMED...

Üye
benim kimseyle alıp verdiğim yok bu arkadaş nasıl ilk mesajda saldırgan bi tavırla mod olan nur hanımı suçladıysa bende onu suçluyorum ilk önce bırakın forum greğini bi erkek olarak bir hanım a bu denli saygısızlık yapılmaz ikincisi madem metinin mesajları siliniyor konu açacağına admin yada mesajları silen arkadaşa özelden sorup bilgi alıp öyle açabilirdin sen nasıl bi ifade kullandıysan bende o şekil sana kullandım

tamam arkadaşım oldu bitti tamam özür diledik herkesten tamam mi sende dile erdemli davran kapansin konu

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
benim kimseyle alıp verdiğim yok bu arkadaş nasıl ilk mesajda saldırgan bi tavırla mod olan nur hanımı suçladıysa bende onu suçluyorum ilk önce bırakın forum greğini bi erkek olarak bir hanım a bu denli saygısızlık yapılmaz ikincisi madem metinin mesajları siliniyor konu açacağına admin yada mesajları silen arkadaşa özelden sorup bilgi alıp öyle açabilirdin sen nasıl bi ifade kullandıysan bende o şekil sana kullandım

Ben hiçbir şekilde nur ablaya bi saygısızlıkta bulunmadım. Ilk mesajımda hiç bir şekilde saygısızca bi kelime kullanmadım.

6120c02

Üye
ben özürü n,ye dileyim ben saygısızca bi ifade kullanmadım ben kuralları hatırlattım o kadar

6120c02

Üye
Çok özür dileyerek birşey söyleyeceğim .
Metin_kra adlı arkadaşımın tüm teşekkürleri neden siliniyor. Madem moderatör teşekkür edip mesaj kasıyor metin arkadaşın mesajlarıda silinmesin o zaman. Itirazım var.

nur hanım nasıl mesaj kasıyorsa dedinizya bende diyorum 2 hesaptan ban alan niye ban alıyor siz neden ban almıyorsunuz

kullanılan ifade aynı değilmi peki

---------- Eklendi @ 16:16:54 ---------- Yazıldı @ 16:13:52 ----------

Ortada haksıklık var. O bölümde hangi oyuna girdiysem modun teşekkürünü görüyorum. Sonra bizim metinin silinen mesajını. Eğer öyleyse metin arkadaşın mesajlarını silmeyin arkadaş. Siz olsanız ne yapardınız ? Haksızlık yapmayın

ben olsaydım ki varım bende aynı şekilde size sorarım niye 2 hesap kullanıyorsun

---------- Eklendi @ 16:18:35 ---------- Yazıldı @ 16:16:54 ----------

o zaman modda mesaj kasmasin. Haksiklik yapmayin

sende 2 hesap açma ve haksızlık yapma

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
benim sorunumu çözen yok

6120c02

Üye
Anlamıyorsunuz beni. Anlayan biri gelsin.

seni anlıyor ve sana cevap veriyorum

---------- Eklendi @ 16:24:48 ---------- Yazıldı @ 16:21:11 ----------

ya tamam işte. O zaman metinin mesajları niye siliniyo

iyide sen niye 2 hesap kullanıyorsun xxdama 1 hafta ban aldı haif hakaretten 1 hafta sonra cezan bittiği halde niye 2 . hesabi açıyorsun

---------- Eklendi @ 16:27:42 ---------- Yazıldı @ 16:24:48 ----------

kendim açtım konuyu. Gözüme batıyo cunki metinin yazdığı mesajların silinmesi

ben de burdan yazıyorum işte çünkü senin 2 hesab kullanman beimde gözüme batıyor

kullandığım ifadeler seninki ile aynı

---------- Eklendi @ 16:29:44 ---------- Yazıldı @ 16:27:42 ----------

Evet ciddi ciddi mesaj yazıyorum. Amacım tartışma çıkarmak değil. Ortada bi haksıklık var

benimde amacım tartışma çıkarmak değil ortada bi haksızlık var çünkü sen 2 hesap kullanıyorsun

---------- Eklendi @ 16:35:42 ---------- Yazıldı @ 16:29:44 ----------

Bahsettiğim modda her konuya teşekkür yazıyor. Onun mesajları nden spam olarak alınmıyor

burda saygısızlık yaptının farkındamısın bi bayana madem onu örnek gösteriyorsun ki o bi hanım a yakışır bi şekilde cevap verdi bende seni örnek gösteriyorum ve sende bir bey efendi gibi cevap verebilirsin ne demek o bilen biliyor seni uyarıyorum 2 hesap kullanıyorsun diye bana verilen cevap ise sanane der gibi bilen biliyor sanane gibi söylüyorsun

tempestshine

tempestshine

Üye
Dün gece bıraktığımda 5 sayfaydı konu.24 sayfa olmuş.Ve.. Uğur olayı halen anlamamış :ah

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
bu konu silinene kadar ben metini savunurum yazacak konu olmassa benimle uğraşmak zorunda kalmassınız

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
praetör abiye mesaj attım. Cevap yok

6120c02

Üye
ya sen metin i savun buna bişey diyen yok niye bi başkasını örnek veriyorsun sonuçta o konuyu onaylıyor ve yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyor

6120c02

Üye
peki onu niye rencide ediyorsun o zaman başkasıda onu savunur sen en başta başkasını örnek göstererek yanlış yaptın ve bi bayana da saygısızlık yaptın çünkü bi bayan diye gözüne battı çünkü bayanlar kibar olur ve teşekkür ederler erkekler ise fazla etmez ama yinede eski mesajlara bak mehmet olan mod oda her mesaja teşekkür eder ve sende biraz paylaşım yap sanada teşekkür etmesinler anlarsın şimdi anlıyamazsin çünkü bi paylaşım yapmıyorsun

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Vay hain teşekkür kasıyor :d:
Hay Allah hiç güleceğim yoktu :ehe
Yok böyle bişey yaa, Adam konuyu onaylıyor, tabii ki yazacak..
Ne güzel işte, konuyu açanda kimin onayladığını görür böylelikle :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Sizlere gerçeği söyleyelimde "ilyas abi"nizin size yalan söylediğini bilin.
O sahte üyelikten banlandı. Sahte üyelik + forum reklamı vs.. Kendi isteğiyle falan değil. bay h :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuyu bu kadar uzatmışsınız ya helal olsun, sorun değil tek tek okuruz, sileriz, görevimizdir düzeni sağlamak, haksızlıkları aramak, olması gerekenleri yapmak çözümlemek.
Bir moderator yönetici olmuşsa neden hala mesaj kassın? hemde smiley kullanarak " :tşk: " moderator rütbesi altındaki albay yarbay rütbesini genişletmesine gerek yok çünkü moderator ve yükseltecek bir konumda değil, tek rütbedir konumu bellidir yaptıkları ve yapacaklarıda bellidir, konu onaylar, gereksiz mesajları siler, düzeni ve huzuru sağlar, tartışmaların önüne geçer konuları yönetir vs. vb. vasıfları dışına çıkması için bir amacı yoktur.

Bir moderator'ün yaptığı teşekkürler.. sadece yetkili olduğu bölümün denetiminde olan konularını onaylarken yane konu sahibinin onayda bekleyen konusunun onaylandığını paylaşıma değer bir konu olduğunu bir nevi bildirmek için yapılan teşvik yönlendirmedir. Teşekkür ve beğeni bunun içindir.

Bir moderator ile metin_kra arasındaki teşekkür karşılaştırmasını kendin de yapabilirdin.
1 gün içinde yazılmış 70 küsürü geçen : tşk : smiley olarak :tşk: yazılıyorsa ve bu sadece tek bir kategori içinde değil farklı kategorilerde yapılmışsa sizce ne kadar doğrudur amaç nedir?

Moderator ise gün içinde en fazla onaydaki konularına teşekkür eder ve aktifleştirir, buda 10 bilemedin 15 dir. Her bölümde her konuda mesaj kasmak gibi bir durum söz konusu değildir.

Revengeful yönetici arkadaşımız kendisi için yapılan eleştirilere açıklık getirmiş zaten, bende birşeyler ekleyecek olursam; evet böyle bir hedefi olabilir ama bu 1 gün içinde yada 1 haftada olacak diye belirtilmemiş, kaldıki bunu gereksiz ve yersiz olmayan gayet kayda değer yorumları ile ilerleyen zamanlarda zaten kendiliğinden olacak bir rütbeyi hedeflemesi normaldir isteyebilir hedefleyebilir.

Moderator vasıflarını bilmeyenlerimiz vardır diye konuya detaylı açıklamalar yaptığımı umuyorum ve umarım bir moderator'ün neden teşekkür ettiğini mesajların neden silindiğini artık sorgulamazsınız. Tabiki şikayet edebilirsiniz haksızsa ve haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız edin şikayetinizi ama önce iyice düşünün.
Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: İncİnat, Praetor, Tuba ve 3 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt