N97 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
N97 şarj sorunu
SeLam arkadaşLar başLıkta beLirttiğim qibi şarj sorunum var. Sorun şu teLefonumu şarja takınca saatLerce doLmuyor. DoLdukTan sonrada hemen bitiyor. MeseLa nette doLaşıyorum uc web browser ile en fazLa 3 saat dayanıyor. Sarj tasarufu icin deniLenLeri yaptım ama cok fark etmedi. Isık sensorü en dùşük, sebeke secimi sadece gsm, ekran titreşimi ,normal titreşim kapaLı, telefon çaLarkenki ses seviyesi düşük vs. Herseyi yaptım ama dayanmıyor arkadaşLar yardım edin Lütfen .s Nedïr öNeriLeriniz ?

joker.lg

joker.lg

Üye
yeni batarya derim veya bak benim denedigim bir yöntem var bununla dayanma süresi biraz uzadı batarya bittikten sonra bataryayi iyotlu suyun içine koy biraz sadece sarı olan demirler değsin fazla koyma böyle bir on beş saniye falan sonra çıkar sil ve şarja tak bir kaç gün sonra düzeliyor ben n97 mini kullanıyorum ben yaptım oldu ama samsung d780 vardı onu da koydum o bozuldu ona göre dikkatli koy (sorumluluk sana ait ıstersen yaparsın)ha birde bataryanı al telefona nasıl koyuyorsan öyle tut sonra ona yukardan bak eğer batarya düz değil hafif şişmisse batarya ölmüş yenisi gerekir

9015

Üye
benımde bı formulum var

cıhazımı yılların ustası 3 dukkana goturdum anlamadık dedıler ılla servıse gıdecek denıldı
benım kı sarj hıc almıyodu alsa da 10sanıye sonra bırakıyodu hata verıyodu
7.5tl ye sarj aparatı aldım bataryayı ona takıyorum ıkı bataryam var ortalama 10saat gıdıyo(ınternet ve muzık dınlememe ragmen) 2 gun gıdıyo(normalde)

bence makıneyı hıc kurcalatma cunkı pıyasadakı tum cıhazların en ıyısı en kullanıslısı ..

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
yeni batarya derim veya bak benim denedigim bir yöntem var bununla dayanma süresi biraz uzadı batarya bittikten sonra bataryayi iyotlu suyun içine koy biraz sadece sarı olan demirler değsin fazla koyma böyle bir on beş saniye falan sonra çıkar sil ve şarja tak bir kaç gün sonra düzeliyor ben n97 mini kullanıyorum ben yaptım oldu ama samsung d780 vardı onu da koydum o bozuldu ona göre dikkatli koy (sorumluluk sana ait ıstersen yaparsın)ha birde bataryanı al telefona nasıl koyuyorsan öyle tut sonra ona yukardan bak eğer batarya düz değil hafif şişmisse batarya ölmüş yenisi gerekir

kardèş tşkLerde o riski aLamam teLefonda zarar görebiLir öyLe .s

---------- Post added at 08:19:37 ---------- Previous post was at 08:17:50 ----------

benımde bı formulum var

cıhazımı yılların ustası 3 dukkana goturdum anlamadık dedıler ılla servıse gıdecek denıldı
benım kı sarj hıc almıyodu alsa da 10sanıye sonra bırakıyodu hata verıyodu
7.5tl ye sarj aparatı aldım bataryayı ona takıyorum ıkı bataryam var ortalama 10saat gıdıyo(ınternet ve muzık dınlememe ragmen) 2 gun gıdıyo(normalde)

bence makıneyı hıc kurcalatma cunkı pıyasadakı tum cıhazların en ıyısı en kullanıslısı ..

nasıL anLamadım ? Bataryadan bahsediyorum neyi kurcaLamıym ? En iyi oLan ne,

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Üniversal şarj cihazı al bataryayi onunla şarj et.

9015

Üye
kardes bence problem batarya degıl
al bı batarya kurtul ama sanmam
batarya olsa şükret soket entegrelerden bı problem olmalı google den bak ıstersen bı cok zımbırtısı var n97 nın

ben telefonu hıc kurcalatmamanı onerdım
sarj aparatı alıp ona bataryayı taktıgında sarj eder ve pil omrune ınanamazsım ...
.
.ben en kullanıslı dıye telefonu kastettım ..
.
Anlatabıldıysem ne mutlu umarım anlamıssındır ..

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
kardes bence problem batarya degıl
al bı batarya kurtul ama sanmam
batarya olsa şükret soket entegrelerden bı problem olmalı google den bak ıstersen bı cok zımbırtısı var n97 nın

ben telefonu hıc kurcalatmamanı onerdım
sarj aparatı alıp ona bataryayı taktıgında sarj eder ve pil omrune ınanamazsım ...
.
.ben en kullanıslı dıye telefonu kastettım ..
.
Anlatabıldıysem ne mutlu umarım anlamıssındır ..

anLadım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
oda zahmet be kardeşim cıkar tak cıkar tak bataryayı .s

dostum bende 2 batarya var. Dönüşümlü dolduruyorum. Akşama kadar müzik video izleyip dinleyip internette dolaşıyorum ;)
hatta usb şarj ucu yaptım usb den şarj ediyorum telefonumu .
5 liraya dandik bir şarj cihazı al. Bir adet usb kablosu lazım.
Şarj cihazından şarj kablosunu uzun kes. Usb kablonun pc ye girmeyen ucunu kes kablolari soy.
Usb kablo kırmızı + , siyah -uçtur.
Şarj kablosunun renkleri aynıdır genelde. (mavi varsa -) renk renke bağla bantla ve izole et. Usb ile telefonu şarj etmeyi dene.
Benim şarj kablom bu şekildedir. Cepten resim çekip yüklerim birazdan.

http://postimage.org/image/wwkqdnbnb/

hotlock

hotlock

Üye
cihazın bataryasını çııkar koy masanın üstüne döndermeye çalış baktın byblade gbi süzülüyo at onu çöğpe yeni batrya al başka çözümü yok. ha bide şoklatablrsn ama pek yarararı oldğnu düşünmüyorm.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

dostum bende 2 batarya var. Dönüşümlü dolduruyorum. Akşama kadar müzik video izleyip dinleyip internette dolaşıyorum ;)
hatta usb şarj ucu yaptım usb den şarj ediyorum telefonumu .
5 liraya dandik bir şarj cihazı al. Bir adet usb kablosu lazım.
Şarj cihazından şarj kablosunu uzun kes. Usb kablonun pc ye girmeyen ucunu kes kablolari soy.
Usb kablo kırmızı + , siyah -uçtur.
Şarj kablosunun renkleri aynıdır genelde. (mavi varsa -) renk renke bağla bantla ve izole et. Usb ile telefonu şarj etmeyi dene.
Benim şarj kablom bu şekildedir. Cepten resim çekip yüklerim birazdan.

http://postimage.org/image/wwkqdnbnb/

yaw bu kadar çabalicama telin kendi usb kablosundan pcye taksam ayni deqïL mi?

---------- Eklendi @ 13:56:15 ---------- Yazıldı @ 13:55:32 ----------

cihazın bataryasını çııkar koy masanın üstüne döndermeye çalış baktın byblade gbi süzülüyo at onu çöğpe yeni batrya al başka çözümü yok. ha bide şoklatablrsn ama pek yarararı oldğnu düşünmüyorm.

tsk ederım cevabın için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...