Nokia n97 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucahid guler

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n97 şarj sorunu
Merhabalar arkadaşlar..2 ay önce bi telefoncudan nokia n97 aldım herhangi bi sorunu yoktu ama şuan şarj edemiyorum.. şarja takıyorum bazen şarj oluyor yazsısı çıkıyor fakat batarya dolmuyor bazende enerji tasarrfu için prizden çıkarınız falan diyor ama bi türlü şarj olmuyor.. ne yapmam gerekiyor?

marist

marist

Üye
Başka bir şarj cihazı alıp deneyin. Pc varSa usb iLe şarj etmeyi deneyin.
Şarj aleti çok önemLi, kalitesiz olurSa telefona zarar verir.

mucahid guler

Üye
    Konu Sahibi
hocam pcden usb ile şarj ediyorm bi sorun çıkmıyor şarj oluyor sanırım problem şarj alletinde.. peki hocam orjinal şarj aletini nasıl anlayabilirim bi bilginiz var mı bu konuda?

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Konu yanlış yerde.

bayon

Üye
hocam pcden usb ile şarj ediyorm bi sorun çıkmıyor şarj oluyor sanırım problem şarj alletinde.. peki hocam orjinal şarj aletini nasıl anlayabilirim bi bilginiz var mı bu konuda?

Olur olmadık her yerden alınmaz bir kere. Nokia shoplar var daha sonra mediamarkt var bimeks vs gibi yerlerden alırsan sahte olma olasılığı hiç olmaz denecek kadar az olur :)

mucahid guler

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu tür siteleri yeni yeni kullanmaya başladım oyüzden hangi konu nerde paylaşılır tam olarak anlamış değilim:) zaten konuyu ben taşımadım buraya birileri taşımış:)

- - - Eklendi - - -

onur teşekkür ettim kardeşim artım mecburen orjinal şarj aleti alıp denicem başka çare yok gibi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt