nokia c7 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
hocam sakata gelmeyelim :) öğrenci adamım tek tatilim yarın. istanbulun kurtuluşu. maltepedeki teleserviceye gideceğim kaçpara tutar bi yardımcı olsanız
arkadaşım telefon garantili ise mng kargo ücretsiz gönderiyor sor kvk teknik servise cihaz göndereceğim de onlar biliyor adresini kafayı boşuna yorma kutuya ve faturaya gerek yok onlar senin imei nden garanti durumunu görüyorlar açık adres ve telefon'u yaz kullanıcı hatası derlerse ücret için ararlar batarya 60 tl fakat ıstanbulda orjinal istiyorsan teknosa da var ama pahalı biraz tam fiyat için teknosaya internetten bak kvk tel 444 1 585

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kvkya verdim.2. gün bu yazılar geldi. normal mi? millet 1 ay falan diyordu.

Cihazımın DurumuSayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanarak hazır hale getirilmiştir. Kayıt formu ile servisimizden teslim alabilirsiniz. Bayi kanalı ya da kargo ile gönderdiyseniz ortalama 3 iş günü içerisinde cihazınız bayinize ya da tarafınıza kargo ile teslim edilecektir.
Garanti Durumu Garanti Dahili
Fatura Bilgisi 0 TL

yavuz246

Üye
arkadaşım bendede c7 var. telefonu şarjdan çıkarttıktan en fazle 15 dk sonra %70'i gösteriyordu.
3g VAROLDUĞUNDA açıktı internet paketini kullanıyordum aveanın, sonra 3g'yi GERKTİĞİNDE yaptım ve paketin ayarlarını sildim çünkü bazen bazı uygulamalar yüzünden otomat,k bağlanıyordu ve inanmıyacaksın bundan sonra okadar konuşmama rağmen(günde 2-3 saat) şarjı 2gün 3 gece gidiyor şu anda. bilgilendirmek istedim belki bundandır.....

boyabatlı

boyabatlı

Üye
arkadaşlar kvkya verdim.2. gün bu yazılar geldi. normal mi? millet 1 ay falan diyordu.
Cihazımın DurumuSayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanarak hazır hale getirilmiştir. Kayıt formu ile servisimizden teslim alabilirsiniz. Bayi kanalı ya da kargo ile gönderdiyseniz ortalama 3 iş günü içerisinde cihazınız bayinize ya da tarafınıza kargo ile teslim edilecektir.
Garanti Durumu Garanti Dahili
Fatura Bilgisi 0 TL
bende gönderdiğimde gidip gelmesi 1 hafta yı geçmiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt