Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
çekemeyen arkadaslar var sanırım hemen uydu bağlar her türlü uydururuz baska sorununuz yoksa çekilebilirsiniz tahammül edemiyorsanız bakmazsınız olur biter laf lafı açar bilgide bu şekilde çoğalır bir ufak kıvılcım olur bazende muhabbet bazende kavga olur kimse bundan zarar görmediyse kimseninde dur demeye hakkı yoktur lütfen bu tür bariz yorumlarla konumu kirletmeyin saygı gösterinki sayılıp sevilesiniz saygılarımla....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çekemeyenler 808 pureview alsınlar baya iyi çekiyor

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Otuz
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gelecek mayıs veya haziranda

nokıaya herkes artık önyargıyla bakıyor ama bence lumialar iş yapacak nokıa devrime hazırlanıyor gibi şuan uzatmaları oynuyor gibi ama millette bi nokıa zaafı var ben dahil başka telefonlar oyuncak gibi geliyor şu purewiew gelsin bakalım son belleli telefon bu galiba carla donna diyor 2016 symbian bitecek diyor akıl sır ermiyor bu nokıaya

man20

man20

Üye

nokıaya herkes artık önyargıyla bakıyor ama bence lumialar iş yapacak nokıa devrime hazırlanıyor gibi şuan uzatmaları oynuyor gibi ama millette bi nokıa zaafı var ben dahil başka telefonlar oyuncak gibi geliyor şu purewiew gelsin bakalım son belleli telefon bu galiba carla donna diyor 2016 symbian bitecek diyor akıl sır ermiyor bu nokıaya
tatlım bu telefon son belleli cihaz olabilir mi sence? :D belleli son cihazı 2016'da çıkar yada 2015'in son ayında :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tatlım bu telefon son belleli cihaz olabilir mi sence? :D belleli son cihazı 2016'da çıkar yada 2015'in son ayında :)
telefonu kamera üzerine yapıp belle koydu lumia cıkarınca pek talep görcegini sanmıyorum ama daha düşük fiyattan cıkarabilir :)

SilentOne

SilentOne

Üye
lumia 900da bunu yapsaydı fiyatı türkiye iphne kadr olurdu heralde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
son belleli cihaz çift çekirdekli olucak arkadaşlar 2013 ilk çeyrekte çıkar muhtemelen

ANIL

ANIL

Admin
Eğer 2016 symbian için sonsa zaten 1-2 sene önce son cihaz çıkmış olur. 2016ya kadarda güncellemeler gelir ve biter.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tahminimce seneye carla gelir onlar cıkar piyasaya 3-4 model sonra donna gelir 2-3 model sonra gülee güle symbian

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
sybian devri bitti kardeşler nokia belle devri başladı sadece isimbiter ama içerik daha gelişmiş birşekilde süüreeer gider birde bu kadar nefret etmeyin ya halısına göre hasanat ediyorlar sizde öyle yapın

pRime.

pRime.

Üye

hala çift çekirdek diyorsunuz ya ne diyim size. :D
nokia'nın bu saatten sonra armv7 işlemciler kullanmaz, uğraşmaz. sadece söz verilen güncellemelerimizi alacağız ve bir süre sonra symbianlı ceplerimize veda edeceğiz.
arm11 ile çift çekirdekli işlemciler yapamayacaklarına göre çift çekirdekli symbian hayalden öte değil malesef. :(
windowsphone sağolsun.

SilentOne

SilentOne

Üye
bakarsın başka işlemci kullanırlar

groupertekin

Üye
Kamerası tamam çok iyi hoş da 41 mp olduğunu düşünmüyorum ben,30u geçmez benim kanaatimce.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
38mp ama 41 ise 5lik çekerek elde ediyor ama 38mp sensörü var

Uruloki

Uruloki

Üye

wp7.5 tango güncellemesi türkçe dil destegiyle 5 nisanda yayınlanıcak ve wp marketplace Türkiye dahil 23 ülkede geçen hafta hizmete girdi mayısın ilk haftasındada wm işletim sistemine kapatılacak market

geçen hafta nasıl hizmete girdi acaba yeni girecek deniyor ve tango güncellemesi için zaman belli değil abe güzel abicim bne bir şey biliyorum ki diyorum

al bu teknoblog:

al bu da resmi wp blog u:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şimdi heyecan bir kat daha arttı işte:)

Üst Alt