Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
girecek degil girdi güzel kardeşim bütün teknoloji sitelerinde haberi var zaten şu anda sadece geliştiriciler girebiliyor türkçe destegi yok bir haftaya kadar da türkçe yayınlanacak

Uruloki

Uruloki

Üye
girecek degil girdi güzel kardeşim bütün teknoloji sitelerinde haberi var zaten şu anda sadece geliştiriciler girebiliyor türkçe destegi yok bir haftaya kadar da türkçe yayınlanacak

abi hayvan kadar resmi blog yazısı koydum ne sitesi alla sen adam 28 martta yazmış girecek diye sen giriyor diyorsun yapma

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen diyorsun ki 28 mart ben diyorum ki find my phone ve my account servisleri hizmete girdi birkac güne kadarda uygulama indirmeye acılacak

Uruloki

Uruloki

Üye
ee hani market açılmıştı abi ne oldu uygulama indirmeye başlancak diyorsun ne iş nokia sitesine ne zaman koyar 800 ü 900 ü filan o zaman wp7 tr ye gelmiştir

pRime.

pRime.

Üye

38mp ama 41 ise 5lik çekerek elde ediyor ama 38mp sensörü var

Hasan sensor 41 mp. foto ayarlarinda 41 megapikselle cekme var. Sadece pureview olarak cekmiyo telefon. Normal modu da var

Uruloki

Uruloki

Üye
bak onu unuttum ben normal modda 38 varm diye hatırlıyorum ama hafızayı yoklayonca pureview de 5 ve 8 mp lik seçenekler vqr normal modda ise farklı boyutlar var

djsalih91

djsalih91

Üye
peki nokia 808 Türkiyede ne zaman satışa sunulacak c6-01 in kamerası baydı artık herkesin mi kamerası böyle

pRime.

pRime.

Üye
bak onu unuttum ben normal modda 38 varm diye hatırlıyorum ama hafızayı yoklayonca pureview de 5 ve 8 mp lik seçenekler vqr normal modda ise farklı boyutlar var

38 çekiyormuş doğru hatırlıyorsun ancak dediğim gibi iki mod var ve normal modda 38mp çekebiliyorsunuz.

SilentOne

SilentOne

Üye
evet bnde bişiler duydum normal modda 38mp puruview moda 5mp yi x7 pikselle birleşirerek çekmesi

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
hollandada halamın oğlundan bir tane sipariş ettim çıkar çıkmaz ilk alanlardan olacağım

asigsasi

asigsasi

Üye
yeni dikkat ettim telefonda 2 ayrı flash var biri büyük led flash diğeri zenon flash

Uruloki

Uruloki

Üye
video için demek daha mantıklı olur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Demedi demeyin:)Nokia fena coşacak,gerçi coştu bile,bu telefon ve de lumia serisi harika olmuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
video için demek daha mantıklı olur

vay kardeşim yanlış anlamışsın şaka yapmıştım ben zaten video çekmek için oldugunu biliyorum karanlık ortamlarda ışık saglamak için xenon flaş sürekli yanmadıgı için led flaşta koymuşlar

SilentOne

SilentOne

Üye
olabilir aslında orjinal fikir :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
ses çıkışı hoparlörü n8 e mi benziyor bana mi öyle geldi

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
dobly ses diyor pek araştırma fırsatmımız olmadı n8 de mono hoporlor var gelsin insallah inceleriz

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;vfvMWyWvrAQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vfvMWyWvrAQ#t=0s[/video]

SilentOne

SilentOne

Üye
808 çıksada incelesek yaw :D

Üst Alt