Haber OnePlus 5 Hepsiburada'da Garantili Olarak Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 5 Hepsiburada'da Garantili Olarak Satışa Sunuldu
OnePlus 5, n11.com’dan sonra şimdi de Hepsiburada üzerinde ithalatçı garantili olarak satışa sunuldu.


Etkileyici çift kamera sistemi, canlı 1080p ekranı, yüksek performanslı işlemcileri, uzun ömürlü bataryası ve kullanışlı uygulamaları ile adından söz ettiren OnePlus 5’in ön siparişleri başladı. Merakla beklenen telefon, 20 Temmuz’dan itibaren Hepsiburada stoklarına girdi.

Lider e-ticaret platformu Hepsiburada; Hong Kong, Shenzen merkezli telefon markası OnePlus’un en son ve en gelişmiş modeli olan OnePlus 5’i müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Markanın amiral gemisi modelleri arasında yer alan One Plus 5 için ön sipariş almaya başlayan Hepsiburada, markanın OnePlus 3T modelini de “Hızlı Sipariş” seçeneğiyle sunuyor.

Çift arka kamera ve uzun ömürlü batarya

Ürettiği inovatif ürünler ve yeni nesil akıllı telefonlarla kısa süre içinde popüler olmayı başaran OnePlus, yeni amiral gemisi OnePlus 5 ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. 20 ve 16 megapiksellik çift kamera sistemine ve canlı 1080p ekranına sahip olan Android tabanlı telefon, işlemcisi ve uzun ömürlü bataryasıyla dikkat çekiyor. Pürüzsüz bir metal gövde ile şekillendirilen cihaz, teknolojisi kadar dayanıklı yapısıyla da ilk tercihler arasında. Hareketleri kolayca algılayan hızlı parmak izi sensörü, telefonun pratik bir şekilde kullanılabilmesine yardımcı oluyor. Akıllı telefon, İnce gövde yapısı ve oval köşe hatları sayesinde, avuç içinde rahatlıkla tutulabiliyor ve tek el kullanılarak kolaylıkla yönetilebiliyor. 3300mAh güç üreten batarya ile şarj ihtiyacı duymadan uzun bir süre boyunca cihazı kullanabilmek de mümkün oluyor.

Avuç içi kadar bilgisayar!

Android 7.1.1 (Nougat) işletim sistemine sahip olan OnePlus 5, 2.45 GHz Quad Core ve 1,9 GHz Quad Core olmak üzere toplamda 8 çekirdekli bütünleşik bir işlemciyle kullanıcılara sunuluyor. Üst düzey performans sağlayan telefon, 64 GB dahili hafızası sayesinde resim, video ve fotoğrafları telefon içinde saklayabilmeyi kolaylaştırıyor. 64 GB dahili hafıza Micro SD kart desteğiyle daha da yükseltilebiliyor. Sekiz çekirdeğin yanı sıra 6 GB RAM kapasitesine sahip olan akıllı telefon, yüksek grafik detayları ile bilinen oyun ve uygulamaları çalıştırabilmeyi başarıyor.

Qualcomm Snapdragon 835 CPU ve Adreno 540 GPU ile güçlendirilen cihazı kullananlar, onu “bilgisayar gibi telefon” olarak tanımlıyor. Çift kameralı telefonun ana sensörü, f/1.7 diyafram aralığı ve 16 megapiksel çözünürlük sunuyor. Ana sensörün hemen yanına konumlandırılan ve f/2.6 diyafram değerine sahip olan ikinci kamera da 20 megapiksellik çözünürlük sağlıyor. İkincil sensör, aynı zamanda bir telefoto objektif özelliği de taşıyor. 1.6x optik zoom yapabilen arka kameralar, Sony tarafından üretilen sensörleri kullanıyor. "Kayıpsız Dijital Zoom" olarak adlandırılan bir özellikle birlikte gelen ürün, portre modunda sanatsal pozlar yakalanabilmesini sağlıyor. Telefon hem açık hem de kapalı alan çekimlerinde ve tüm aydınlatma koşullarında hızlı otofokus imkânı sunuyor.

Hepsiburada, ön siparişlerini aldığı OnePlus 5’i 20 Temmuz’da stoklarına aldı ve müşterilerine göndermeye başladı. Markanın OnePlus 3T ürünü de Hepsiburada’da “Hızlı Gönderi” seçeneğiyle sunuluyor. OnePlus 5 Hepsiburada fiyatı 2.399 TL olarak açıklandı.
OnePlus 5 Hepsiburada'da Garantili Olarak Satışa Sunuldu
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


Üst Alt