Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
millet elindekini baskasının elindekinden daha alçak görüyor hazımsızlık sonucunda baska umutlara koşuyor inanın bana en iyisi elinizde sizi tatmin edendir gerisi boş teferruat

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
relax olun kardeşlerim merak etmiş soruyor biliyorsan cevapla bilmiyorsan üzme canını hoş görelim ki bir gün gelir onlarda bizi görür

ben bir soru sorduğum zaman araştırmadan soru sorma diyorsunuz

---------- Eklendi @ 05:30:21 ---------- Yazıldı @ 05:24:43 ----------

bir laz ata sözü vardır tedbirsiz kaka yapmaya giden domanarak taş arar siz araştırdınızmı burdada çünkü bununla ilgili açılan bir çok konuda alakalı olduğun bilgi hakkında teferrüatta açıklanması yapılmıştır buyrun bakın isterseniz

ben nokia 808 konusunu sadece burada gördüm ve bir soru sordum bu kadar zormuydu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım o mesajlar sana degil ki niye alınıyorsun

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
sphone

sphone

Üye
nokia htc ile mücadele edemediğinden microsoft ile ortaklığa girdi arkadaşlar ve bunun yüzünden htc samsung lg gibi firmalar son cıkardıkları modellerde genelinde android kullanıyor

uğur e

uğur e

Üye
benim c7 daha iyi çekıyo be :D

SilentOne

SilentOne

Üye
habe sende naptın optik mercekmi taktın

man20

man20

Üye
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım. konu başlığı hakkında konuşalım gerçekten 41 mp'mi?? :D :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım. konu başlığı hakkında konuşalım gerçekten 41 mp'mi?? :D :D

gerçek 41mp oldugunu ispat edemeyiz ama 41mp kalitesinde resim çektigi bir gerçek

man20

man20

Üye
[video=youtube;M30x7TVWDvw]http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw&feature=player_embedded[/video]
41 mp olmasına rağmen az yakınlaşmıyor mu? ben daha çok yakınlaşır diyordum? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
[video=youtube;M30x7TVWDvw]http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw&feature=player_embedded[/video]
41 mp olmasına rağmen az yakınlaşmıyor mu? ben daha çok yakınlaşır diyordum? :hmmm

telefondan yakınlaştırma aldatabilir resmi pc de açıp yakınlaştırmak daha net fikir verir

SilentOne

SilentOne

Üye
görürüz

Otuz

Üye
    Konu Sahibi

ben bir soru sorduğum zaman araştırmadan soru sorma diyorsunuz

---------- Eklendi @ 05:30:21 ---------- Yazıldı @ 05:24:43 ----------

ben nokia 808 konusunu sadece burada gördüm ve bir soru sordum bu kadar zormuydu
güzel kardeşim bu kadar takıntılı olma cihaz türkiyeye gelsin daha yakından inceleme sansımız olacaktır ama nokianın resmi sitesinde sorduğun sorunun cevabı eve yani oto focus var kardeş hemde pureviev kalitesinde +++++ artı sana karşı hiç bir surette garezim yok Allah şahit sende ötekiler gibi benim kardeşimsin

asigsasi

asigsasi

Üye
ben niye takıntılı olayım sadece senin verdiğin cevaplar birbirini tutmuyor neyse artık ben nokia nın orjinal sitesine hiç girmedim benim için öncelik maxicep neyse konuyu dağıtmayalim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
acaba resimde yaptıgı zoomu video çekimindede yapabiliyormu ve video kaydında ses kalitesi nasıl olucak acaba normal ses kaydı için çok iyi diyorlardı ama

man20

man20

Üye
acaba resimde yaptıgı zoomu video çekimindede yapabiliyormu ve video kaydında ses kalitesi nasıl olucak acaba normal ses kaydı için çok iyi diyorlardı ama
nokia türkiye sitesinde bu telefonun özelliklerine baktım. videoda: 1080 çözünürlükte 4x zoom yapabilio, 720 çözünürlükte 6x zoom , 360 çözünürlükte 12x zoom yapıomuş. bide şunuda okudum bu telefonun kamerası 5 mp'miş. ama 41 mp sensörle 41 mp çözünürlük sunuomuş. resimde sol altta yazanı okuyun.

asigsasi

asigsasi

Üye
5mp yazıyor

Üst Alt