relax olun kardeşlerim merak etmiş soruyor biliyorsan cevapla bilmiyorsan üzme canını hoş görelim ki bir gün gelir onlarda bizi görür
bir laz ata sözü vardır tedbirsiz kaka yapmaya giden domanarak taş arar siz araştırdınızmı burdada çünkü bununla ilgili açılan bir çok konuda alakalı olduğun bilgi hakkında teferrüatta açıklanması yapılmıştır buyrun bakın isterseniz
arkadasım o mesajlar sana degil ki niye alınıyorsun
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım. konu başlığı hakkında konuşalım gerçekten 41 mp'mi??![]()
![]()
[video=youtube;M30x7TVWDvw]http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw&feature=player_embedded[/video]
41 mp olmasına rağmen az yakınlaşmıyor mu? ben daha çok yakınlaşır diyordum?![]()
hmm ewt olabilir, mantıklı
telefondan yakınlaştırma aldatabilir resmi pc de açıp yakınlaştırmak daha net fikir verir

lumia 1000 diye consept var onda alacakmış diyor seneye goruruz artık![]()

3 yıl sonra nokia lumia 3310 u görürüz artık![]()
güzel kardeşim bu kadar takıntılı olma cihaz türkiyeye gelsin daha yakından inceleme sansımız olacaktır ama nokianın resmi sitesinde sorduğun sorunun cevabı eve yani oto focus var kardeş hemde pureviev kalitesinde +++++ artı sana karşı hiç bir surette garezim yok Allah şahit sende ötekiler gibi benim kardeşimsin
ben bir soru sorduğum zaman araştırmadan soru sorma diyorsunuz
---------- Eklendi @ 05:30:21 ---------- Yazıldı @ 05:24:43 ----------
ben nokia 808 konusunu sadece burada gördüm ve bir soru sordum bu kadar zormuydu
nokia türkiye sitesinde bu telefonun özelliklerine baktım. videoda: 1080 çözünürlükte 4x zoom yapabilio, 720 çözünürlükte 6x zoom , 360 çözünürlükte 12x zoom yapıomuş. bide şunuda okudum bu telefonun kamerası 5 mp'miş. ama 41 mp sensörle 41 mp çözünürlük sunuomuş. resimde sol altta yazanı okuyun.acaba resimde yaptıgı zoomu video çekimindede yapabiliyormu ve video kaydında ses kalitesi nasıl olucak acaba normal ses kaydı için çok iyi diyorlardı ama